Anoniman -> RE: Koga znamo sa RR-a :) (30.9.2009 20:39:21)
|
NAPOKON da vas upoznam..... Pocecu od svojih "kona"; Mamine oci-lijepa, mlada, a toliko iskustva iza nje...Kao i Acudesa, zamisljala sam je dosta starijom....Svidja mi se njen stil odijevanja(pokrivene zene).tako je uvijek nasmijana, tiha...ma dobrica prava. Mamina junacina-lijepa, prijatna...Ma super.Imala bih s njom uvijek nesto pricati..... New mama-lijepa, mlada, nasmijana...vedrog duha...Ponavljam se, znam, ali moram kad su sve zene i lijepe i prijatne i nasmijane... Veeseelaa-je prava pravcata vesela zena. Tako je lijepa sa osmijehom koji cak i zene "obara"....(Veeseeelaa, ne upucavam ti se[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image]), a Ajsica mala...ko med medeni je, mashAllah....prava bebica. Acudesa-cool.Ima slatku frizuru..ma sva mi je slatka, interesantna i malkice vragolasta... Akica-prelijepa, svidja mi se njen stil odijevanja...ima super siske(iako jadi na njih). Pametna, mlada mama... Visnja-e ona mi je sva odmjerena, lijepa, dama...u pravom smislu rijeci. Ona je jednostavno takva rodjena...graciozna. Mama Alma-vesela, prirodna, spontana...ma prava dusica. Mila81-tako slatka trudnica, mashAllah....Nismo uspjele bas nesto pricati, ali mi se tako svidjela...Prelijepa je trudnica. Neki-dusica...Vesela, spontana, raja....ima krasnu djecu, mashAllah. Said je tako mirno dijete, samo je sjedio u kolicima i razgledao, dusa maja...I Neki, nemas tako veliku "stomacinu" kao sto pricas ovdje na sva zvona. Tea lana-je tako slatka i cool....Nismo bas uspjele da nesto mnogo razmijenimo recenica, ali mi se cini jako pametna, cool, opustena....super zena.lana joj je med medeni...misic mali slatki. Upoznala sam jos 2 forumasice, ali se sad ne mogu sjetiti njihovog nicka....jedna od njih je sjedila pored mene...Super zena/e....
|
|
|
|