Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: mukiluki Drage moje, godinama citam ovaj forum i vase teme,pomagalo mi je sve,od pitanja vezanih za zacece,pa trudnoca,pa sad i beba,mnogo sam puta u sebi rekla "eh,i kod mene je isto tako",cak sam na svaku temu imala nesto za reci,ali...usudila sam se konacno direktno obratiti,ipak-stvarne zene i stvarna iskustva puno vise znace nego neka puka teorija od koje mi je samo puna glava :) Naime,rodila sam prije 2,5 mjeseca bebanu,Miu. Hvala Bogu,zdrava je rodjena i ostala :) Ali je tvrdoglava,na tatu,pa ne zeli dudu varalicu :( Pokusala sam sa 4 vrste,ali jednostavno ima totalno odbojan stav prema njoj. Bilo je dana kad je htjela,po sat vremena,jednom je cak i zaspala cuclajuci,ali sutradan kao da nista nije bilo,ponovo nece i nece... Kako da je naucim,natjeram,prevarim ili sta vec? Silno zelim da je prihvati,jer znam koliko bi znacilo i meni i njoj.