canim -> RE: Tuta i kako naučiti!? (28.6.2012 21:51:37)
|
Samo da prijavim nova desavanja sa tutom, s obzirom da je tuta nova, oprana, nekoristena ostavila ja nju u dnevni boravak, rekoh da se upoznaju i tako ti ja njoj povremeno napomenem, kako ona ima tutu i kako je lijepa tuta, i igrala se ona s njom, nosala je s jednog mjesta na drugo ali nije htjela sjesti na nju...i tako sve negdje do predvece kad se oslobodila i sama sjela na tutu i ustala, tako par puta [sm=love.gif] dusa mamina, dakle mali napredak, sad sam skontala da je najbolje da joj ostavim par dana ovako da se igra s njom pa onda da pocnemo koristiti tutu za sta je i namjenjena [sm=smiley1.gif] Pcelice hvala na savjetu za tu tutu stolica, ja sve kontala s obzirom da je stolica da je puno udobnija od ove, ma najbolje nek se navikne na ovu, sta fali fina klasicna tuta...kad vec pominjemo razne modele tuta ja sam negdje vidjela kao solja tuta, bas isti oblik, samo mala, ima i poklopac i sve, eh ta me je odusevila[sm=smiley36.gif], mozda tu nekad kupim ako se prethodno sjetim gdje sam je vidjela [sm=smiley5.gif]
|
|
|
|