Lady26 -> RE: Tuta i kako naučiti!? (25.6.2012 12:15:37)
|
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G Danas je situacija puno bolja. Jutros se probudila prazne pelene, sto se nikada nije desilo. Onda je sjela na tutu i piskila. Malo poslije je kakila, ali opet u gacice. Poslije toga 3 sata nije nikako piskila, i onda je piskila na tutu. Za sada opet dobro ide. Zadovoljna sam. Lady26 kakva je kod vas situacija? Pa super njoj ide, samo lagano i nemojte ih ruziti...mm je naruzio Lanu sto joj se omaklo u gacice kad je kakila pa je dva dana trpila... Dzenana i Lana je kakila u gace prva 3 dana, i sad kad kaki bukvalno odskoci od tute cim zavrsi, tako radi kad piski pa mozda konta tako to ide [sm=smiley36.gif] Da kucnem prezadovljna sam, od ponedjeljka nije joj se omaklo u gacice kad piski, a jednom nije zavrsila sa tutom kad je kakila pa je malo protjeralo u gacice, al tjesim se imala je rijetku stolicu... Juce je cak na solju piskila 3x [sm=bravo.gif], kakila baki u travu, pa opet na tutu ali je brzo ustala i spalo mi na itison [sm=smiley11.gif][sm=smiley36.gif] ali mislim da je to sasvim ok za 10 dana bez pelene...
|
|
|
|