mamabb -> RE: Tuta i kako naučiti!? (25.1.2011 21:51:48)
|
IZVORNA PORUKA: bebbe RR IZVORNA PORUKA: mamabb Mislim da im ne bi trebalo biti zahmetli,makar kažu, naše tete, da im je puno jednostavnije djecu ponuditi tutom i pomoći u odvikavanju nego pelene mijenjati pa sad... Moja je tutomrzac. Imamo ih raznih,kao i nastavaka za šolju,ali nijedna nije dostojna njene guze. Evo sve čitam ove ohrabrujuće komentare kako nekama nakon ovakvih etapa i određenog vremena brzo pođe za rukom da skinu pelenu,eh nadam se da će i kod nas uskoro. Što je jedna kazala plače mi se za parama koje ostavim na pelene. Razumijeem te. Pelene su fakat bezveze, ali ipak neophodan trošak. A, Leila će prestati da mrzi tutu ha osjeti daje spremna.Jedan od mojih trikova bila je i kupovina lijepih gaćica. Zajednička, naravno. Samoa ih je birala, pa je sama i govorilada neće pokakiti ili popiškiti Hello Kitty ili Doru ili Mini i sl. Šaljemo ljubac Leili. Vjeruj da sam probala i s gaćicama,ali nisam probala da ih sama bira. Dobra ideja. Možda će joj biti tako više žao da ih upiški. Inače, sva je presretna kad joj ih obučem, pa je bez pelena, ali nikako ne vrijedi dogovor da ih neće upiškiti već da će u tutu. Hvala ti. Ljubimo i mi Emu i njenu mamu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|