Anoniman -> RE: Tuta i kako naučiti!? (18.11.2010 10:46:00)
|
IZVORNA PORUKA: Šanti Da li je zaista tacno da se ne moze skinut pelena sve dok je nocna pelena puna? Ne bih se složila s tim,a evo i zašto. Moja je imala 1god 10 mj kada sam je počela učiti na tutu,3 dana je piškila gdje stigne,i taman sam kontala da nema ništa od našeg odvikavanja,a ona meni 4.dan doleti i sama traži tutu,naravno i dalje se znalo desiti da se upiški ali sve rjeđe. A na veče sam joj nastavila stavljati pelenu još 9 mj,upravo iz razloga jer bi ujutru bila punaaa,ali sam onda ipak odlučila probati bez,i prvu noć se upiškila,već 2 nije,doduše ja sam je možda mjesec dana stavljala na tutu,kada bih krenula leći,i do jutra ne bi bilo nezgoda. Evo sad već 6 mjeseci spava bez pelene,i samo joj se dva puta desilo da se upiški (tu prvu noć i jednom kad je imala temp.) inače se sama budi i traži tutu,a da sam čekala to famozno jutro da se probudi suha,mislim da bih još uvijek čekala,možda i ne bih,ne znam.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A opet,to je sve individualno,evo mojoj mlađoj je sad 1god 8mj,a čisto sumnjam da će prije ljeta skinuti pelenu.
|
|
|
|