bambi1
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: bambi1 IZVORNA PORUKA: mama_alma pa, 2 god i 7 mjeseci nije malo, ja vidim po mojoj od 2 godine kako rezonuje stvari, i kako sada već reaguje na pelenu koju joj stavim kada idemo negdje, shvata da joj smeta, da je žulja i slično, ja ti opet kažem, u najboljoj namjeri čim kući dođeš tuta, ujutro prije vrtića tuta, a vjerujem da će i tete u vrtiću priskoćiti u pomoć kada kažeš da ste počeli sa tutom, Pricala sam juce sa tetama u vrticu juce kad sam otisla po curicu, Kazu da kuci forsiram tutu i oblacim gacice, al kad je saljem ujutro u vrtic da joj stavim pelenu i da ce je onda oni forsirati na tutu. Hoce li onda ona biti zbunjena, cas gacice cas pelena joj, joj, joj, ovdje si ti meni najzbunjenija, hahaha, ma neće, pa moraš početi, dok ne počneš, aktivno ne znaš kako će reagovati,e to vidiš da su i tete spremne na saradnju, znaš li koliko ti to znači i vrijedi, koliko danas, ako zaista imaš nijet ili volju jaku, počni sa skidanjem pelene po kući do spavanja i ujutro čim ustane skini joj pelenu i na tutu, mama_alma mogu ti reci da si upravu jesam totalno zbunjena hvala ti na savjetima, krecemo u akciju odvikavanja
|