Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 18:47:00
MELLI
Drage moje mame ne smijem a da vam ne ispričam iskustvo moje prijateljice sa hodalicom.njena beba je završila na operaciji tetiva koje se usljed korištenja iste nisu uspjele razviti.Znam da većina žena kaže,evo nas živih i šta nama fali,ali zašto ne isključiti sve što može ugroziti zdravlje bebe.Razmislite dvaput šta jest,a šta nije dobro za bebu.Pustite stvari da idu svojim tokom.Svaka zdrava beba će prohodati kada bude spremna,a samo ona zna kada je to.PROTIVNIK SAM HODALICA!
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 18:57:52
Inayat
U cemu je razlika od hodalice i setalice? I ja sam mislila da je rijec o hodalici, samo nisam znala da nije dobra za dijete. Moze li neko objasniti malo vise o tome?
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:01:08
Emina*
Koliko ja znam, ovo je setalica, kojom "opasate" vase dijete i setate s njim, a hodalica, svi znate kako ona izgleda.... MOzda sam i ja pogresno razumjela, mozda je djevojka i mislila na hodalicu, ali znam da je ovo setalica
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:07:24
nesanica
Nisam nikad ovo koristila niti mislim. Izgleda mi pravo bezveze, a bolje da ne poredim na sto mi sve ovo lici, jer bi se opet mogla otvoriti tema za rasprave
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:08:38
Emina*
IZVORNA PORUKA: nesanica
Nisam nikad ovo koristila niti mislim. Izgleda mi pravo bezveze, a bolje da ne poredim na sto mi sve ovo lici, jer bi se opet mogla otvoriti tema za rasprave
hehehehe, e kraljice moja... I ja sam to htjela gore napisati, ali bilo bi suvisno......
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:11:20
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Emina*
IZVORNA PORUKA: nesanica
hehehehe, e kraljice moja... I ja sam to htjela gore napisati, ali bilo bi suvisno......
Apsolutno dijelim vase misljenje!!! Ni meni ne izgleda bas zadivljujuce!
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:22:27
larina
moja djeca nisu koristila ni setalicu ,ni hodalicu bez toga su prohodali,jer doktori u zadnje vrijeme to zabranjuju,bilo je djece koja su to koristila,pa su prohodali,ali nisu znali da ustaju na noge,pa su ih morali slati na gimnastiku zbog toga.meni su opisali da djeca trebaju prirodno da se uce prvo penjati,stojati,pa hodati.
RE: koristite li setalicu za vase dete? 20.11.2008 20:36:30
Visnja RR
kad sam davno bila trudna s trojkama bila sam sigurna da cu morati kupiti tri setalice jer ko bi pohvatao tri bebe... A iskreno meni je to malo bezveze ...kao za psica a ne djete...