Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja bih nekako opet voljela imati blizance, bez obzira sto je ishod ove trudnoce bio ovako ruzan. A nekad kasnije bih voljela imati jos jednu , da vidim kako je sa jednom bebom!
Meni je isto VEEELLLIIIKKKAAA želja da imam blizance!!! Njegova mama ima je imala dosta blizanaca u familiji, pa mi je rekla da vjeruje da će ja imati, ne znam zašto. Ja se iz sveg srca nadam da ću imati. Kolika je vjerovatnoća???
što se blizanaca tiče to ide samo po ženskoj liniji, ako su imale tvoja mama, baka itd. također kod starijih žena postoji mogućnost za blizance bez obzira na gene.
e ja bih barem 3, a onda kasnije možda još koju. naravno ako bog da.
Aida, potpuno se slažem s tobom. Za mene je maksimum troje djece, ali petero? Uf, onda moram da otvaram vrtić! Hi-hi-hi... Šta ti kažeš, koliko jih je tebi dovoljno?
Ja sam u braku tek osam mjeseci i voljela bih takodje imati maje, sjatke bebice. Nije mi bitno da li ce biti seke ili brace nego samo da su bebice zdrave. Drzim fige za sve one koji rade na povecanju porodice! Sretno!!!!! Pozdrav svima!
Drage moje, vi kao da ste udate za Bil Gates-a. Haaaaalllloooooo ko će da im kupuje samo obuću, a da ne govorim sve ostalo. Malo šale. Iskreno uvijek sam imala želju da imam kćerku i dobila sam je. Rekoh svome mužeku nakon 1,5 mjesec ležanja i bolova poslije poroda: "ako misliš imati više djece, traži sebi drugu ženu, ja više ne mislim rađati." Znači meni je dovoljna moja kikica.