Skvo RR
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: Verda Nisam uspjela pronaci ovu temu.Pred kraj sam trudnoce 38-a sedmica a stomak stoji na istom mjestu visoko a posto nosim djevojcicu svi mi kazu da mi se stomak prvo mora spustit,zanim me koliko to traje i kada se desava,dosadili su mi komentari okoline ma neces ti jos ima vremena a ja svaki cas ocekujem da pokuca moja mala bebaca i da je zivu i zdravu donesem na ovaj svijet,unaprijed hvala ... IZVORNA PORUKA: mama alma RR ma, to ti je induvidualno, vjeruj mi, meni je na prvom pordu bio poprilično visok, pa je dr. to svojim laktićem odradio i bebara je izletjela, mislim cura, sad opet curu nosim, i to nisko, mada mi sveki govori nekoliko dana da mi se stomo spustio, mada i ja to osjetim, a 35 nedjelja sam, tako da ne znam koliko sam ti pomogla IZVORNA PORUKA: Verda Hvala,mada mi doktor nije rekao ni da je visoko ni nisko nego da je sve u najboljem redu al kod mene stomak stoji kao strijela i poprilicno je visoko,sutra idemo na kontrolu u bolnicu pa cemo vidjeti sta oni kazu,a to sto kazes sve je to individualno,nadam se da cu znati kad bebaca pokuca da je to to, posto mi je prva trudnoca malo sam zbunjena,hocu li ja to prepoznati sve IZVORNA PORUKA: mama alma RR hahaha, nasnija me, ma ne da ćeš znati, nego beli ćeš znati, hahahahahah IZVORNA PORUKA: Verda Hajde bar sam uspjela tebe nasmijati,ma kakvu sam trudnocu imala pitam se ponekad jesam li uopste trudna pa vidim stomak i kontam Boze dragi jesam li normalna,sad me malo zigne u preponama kaze muz jel to krenulo,pa se bojim da me snadje a da ne znam sta me snaslo...kao sto sam citala po forumima