Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kako bi ste izgledali u prošlosti? 29.8.2009 21:09:11
Anoniman
Neki dan ringeraja je išla malo u budućnost a ja vam dajem link koji će vas odvest u prošlost i saznat ćete kako bi ste izgledali...probajte zanimljivo je http://yearbookyourself.com/
RE: kako bi ste izgledali u prošlosti? 29.8.2009 23:57:35
Anoniman
Milenijum ovo ti je zezancija... klikneš na ovaj link što sam postavila, sačekaš dok se ne otvori ona knjiga i klik student photos, te opet klik na kockicu desno i pokazat će ti se opcija upload photos, nađeš u svojim slikama neku fotografiju, namjestiš i klik na continue to female photos, te snimiš u svoje slikice ... Valjda sam ti uspjela objasnit
RE: kako bi ste izgledali u prošlosti? 30.8.2009 0:20:15
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Breskva
Evo mene iz 1988
aaaaaaaaaahahahahahahaha jesi ovo razmutila vode i secera da napravis ovaj val? ista teta suada sa treceg...ona jadna jos uvijek ima tu frizuru samo ne kontam koji frizer joj radi
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change