Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:29:02
Sensia
IZVORNA PORUKA: gerberka
hvala drugarice moje koliko sam pozurila, sad kad me naruci uhvati me trema
ma nista trema, samo pozitivne misli. I da znas to je jedan extra pregled jer tad prvi put vidis svoju bebanu ono bas u komplet izdanju.... a kako ima prostora samo mase rukicama i nogicama....mase svojoj mamari
meni je to bila preslatko iskustvo tako da nisam ni cula kad je dr govorila koliki je nuhalni ma sve ce to ako Bog da biti ok! Mahni bebari od nas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:29:30
gerberka
IZVORNA PORUKA: Anica1
U pola 4
sreeetnooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:30:49
gerberka
sensia..hvala ti na ovom postu! i objasnjenju pocinjem da se radujem
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:32:38
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: gerberka
hvala drugarice moje koliko sam pozurila, sad kad me naruci uhvati me trema
ma nista trema, samo pozitivne misli. I da znas to je jedan extra pregled jer tad prvi put vidis svoju bebanu ono bas u komplet izdanju.... a kako ima prostora samo mase rukicama i nogicama....mase svojoj mamari
meni je to bila preslatko iskustvo tako da nisam ni cula kad je dr govorila koliki je nuhalni ma sve ce to ako Bog da biti ok! Mahni bebari od nas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:51:16
drznica
Jos 40 min. na poslu jeeeeeee...nisam 15 dana odmarala...kako su ovi godisnji odmori pa narađuejm bas mi muka.
Anice, sretno na pregledu, nadam se da ces bolje vidjeti nego ja...mada sad kad gledam snimak sve mi je nekako jasnije i bolje, onako na brzinu od srece ne znam sta je sta hahhaha.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:51:29
gerberka
IZVORNA PORUKA: Anica1
Uzela i cokoladu Sve spremno poslje soka
za sta je cokolada joj, pod punom ste opremom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 14:56:36
gerberka
selmic, ja sam sad gledala..pojma nemam za te skracenice....iih..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 15:32:23
palachinken
Drugarice moje, samo da vam mahnem, tipkam u nekom polustojećem položaju, ne mogu još sjediti od rane Mahdi spava, upravo je jeo pa se sad izvrnuo ko sultan. Selma, Jelena, jel tako, vi ste slijedeće - SRETNO! Isto tako i ostalima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 15:34:11
Bebica11
IZVORNA PORUKA: palachinken
Drugarice moje, samo da vam mahnem, tipkam u nekom polustojećem položaju, ne mogu još sjediti od rane Mahdi spava, upravo je jeo pa se sad izvrnuo ko sultan. Selma, Jelena, jel tako, vi ste slijedeće - SRETNO! Isto tako i ostalima
na momenat pomislih, pa gdje je ova zena do sad, dok se ne sjetih da si rodila
blago se tebi, da ti bude hairli i da jos mnogo lijepe djecice rodis kad si tako lahke trudnoce i poroda :*
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 15:45:40
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:10:31
animagical
hej zene, ja bila, obavila, dosla...nacekala se koji sat-prva dr koja me primila je rekla da mi ne zna pomoci i da sacekam njenu seficu koja je uze specijalnosti pa sam i nju cekala koji sat... ugl zasad sam dobro, pocecu clexan 40mg dogovoricu s masicem gdje cu ih nabavljati...em skupi em ih nema...ali jedna divna vijest-posto bi i od carskog imala veliki rizik od tromboze, dr kaze dozvoljava vaginalni porod ja je ugnjavim da mi to i napise na nalaz jupiiiiiii ugl idem kod masica u petak, pa cu da mu gurnem pod nos ovaj nalaz nisam nista citala, sva sam nekakva...ma sretna, i umorna...ko da su mi dali ne znam sta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:13:26
Skvo RR
Bravo animagical...bas mi je drago za prirodni...Ja iza prvog idem na GAK kod kardiologa...doktor mi hoce i taj nalaz sa GAK-a, pa ako prodjem i njega ..i ja cu akoBogda prirodno...kaze mi doktor da najvjerovatnije mogu..ali just in case....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:13:58
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Dobrodosli novi kolacici ... lijepe trenutke sa nama da imate
meni dosla sveki pa sam , tako se zeni obradujem kao da mi je rodjena majka. Trebalo bi aBd biti tu dok ja ne izadjem iz bolnice, Ana ce sa njom ostati, tako da sam sad mirna i sutra porod da krene...milim moze i prekosutra dok torbu spakujem
Jelena kada ideš u bilnicu??? Drago i je čut da se neko tako sveki De mi reci, jesi ti jela mozzarellu u trudnoći?? Smi je li se ona jest u trudnoći??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:14:27
ciciban26
Aniceeee cekamo utiske,nadam se da je uspjelo budjenje cokoladom i sokom.. Gerbo sretno na pregledu veceras
Nove zemske dobro nam dosle
Sto se tice vjezbica za trudnjace,ja definitivno od narednog ponedjeljka krecem. E sada dali mi treba nesto posebno od opreme ili sl. i ako neko moze da mi potvrdi da li se vjezbe u DZ na Otoci odrzavaju ponedjeljkom od 16.30h... Drznice i ostale BUJRUM
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:19:37
animagical
vidim imacu raje za vjezbe na otoci jesu preko ljeta su od pola pet u pon i petkom ujutru u pola 11 traju dva sata da se ne zeznete kao ja da vas neko ceka ja cekala da izmolim prirodni porod pa da krenem fino ici hoce ko sa mnom? skvo...ja sam bila tako dosadna dok mi nisu popustili za prirodni porod dodusa napisala je vaginalni, valjda ce biti i prirodni mislim bez indukcije...kaze clexan je kratkog djelovanja, slobodno na prirodni, krvare zene i bez njega ja ko na krilima i tebi zelim da uganjas tu posljednju dozvolu za porod
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:22:23
Lejla Ka
Ciciban, u sali se skidaju cipele, tako da računaj da obučeš ili imaš na nogama neke čarapice, da nisi bosa. Ako planiraš raditi vježbe ponesi ili obuci nešto udobno za umjereno istezanje. Nisu to neke đipalačke vježbe, više je to neko mirno pomjeranje i istezanje, ali je lakše raditi u elastičnoj odječi nego u krutoj.
Jako je lijepo, ja bih sad opet išla makar nisam trudna :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.7.2011 16:32:07
ciciban26
Lejla Ka hvala puno ,da ne dodjem tamo kao s Marsa . Ja i ne bih smjela neke kako kazes đipalačke vjezbe zbog niske posteljice ali to istezanje je ok.. A i sve sto cujem,od tehnike disanja pa do uputa o dojenju,ne moze da skodi jedva cekam
Animagical mi se prijavljujemo na spisak raje za vjezbice... Zajedno smo jaci Drago mi je da je kod doktora proslo ok i da si se izborila za prirodni porod
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05