|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.7.2011 9:08:23   
sanela.asja
user posted image
Jutro i od mene aaaa dana boze kisa i hladno u Tuzli,a ja kontam da skinem store da peremuser posted image sad ni sama neznam sta cu...Jooj zene ja se cudim kako ja nedobijem proljev juce sam cjeli dan jela voce i pila mljeko tako mi se trazi slano nista usta nisam stavila pojedem melo grozdja pa solju mljeka,pa nektarinu,jabuku,pa opet mljeko i sad cim sam otvorila oci ja za jabuku..user posted image user posted image
Animagical opusti ba i odspavaj jos malo pa ce se misli srediti..
Anice cestitam na 21 sedmici user posted image user posted image
Sensie sretno odbrojavanjeuser posted image user posted image
Ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21526
25.7.2011 9:16:12   
animagical
javise se konacnouser posted image user posted image user posted image user posted image kazu da dodjem  uputnicom, valjda ce me dr primiti....uh... letim, trcim...hBuser posted image valjda i dr koju pametnu provazi...user posted image  

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 21527
25.7.2011 9:27:42   
ciciban26
Jutro zenice..jooooj sta je ovo s vremenom user posted image fuj,fuj,bljak...Hladno a ja nemam sta na noge obuci, u 36 ove buhtlice vise ne mogu stati,izvlacila sam se na japanke,sandalice a sada user posted image

Animagical,ovo nase zdravsktvo (kao i skoro sve u drzavi) je dno dna. Trci draga,leti user posted image Sretno kod cika doktora pa nam javi sta je pametno prozboriouser posted image Evo  mi ti salje mo jedan kisni user posted image

Sensia eto ga ispod 100 user posted image ...odbrojavanje pocinje user posted image

Anice cestitke na 22 sedmici user posted image ..a sto ti imas finu bebu..to je bilo mama Bona paja mi se,hocu kuciiiii user posted image user posted image

I ja sam cijeli vikend bila u skitnji,trazila spavacice,opremu za mene i user posted image . Uglavnom ostale samo velicina za extra tesku kategoriju user posted image . Na kraju sam kupila 2 u Amku na Mojmilu (dugih i kratkih rukava) nisu lose,pamucne,za bolnicu mi vala i ne treba puno bolje..aA cijena 16,90 i 19,90- smijesno..Sto se spavacica,peskirica i papuca tice torba za bolnicu spremna...Jeste da je rano ali ne smeta

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 21528
25.7.2011 9:40:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

javise se konacnouser posted image user posted image user posted image user posted image kazu da dodjem  uputnicom, valjda ce me dr primiti....uh... letim, trcim...hBuser posted image valjda i dr koju pametnu provazi...user posted image  

Hajde furaj pa se javi kako je proslo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21529
25.7.2011 9:41:21   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Evo da kazemo da smo konacno napunili 20. sedmica hvala Bogu Dragom i usli u 21.user posted image user posted image user posted image

Cestitam Bebice11, eto ga na pola user posted image user posted image user posted image

Sensia , sad ide odborjavanje "nizbrdo" user posted image Sad ce dvocifreni brojevi user posted image user posted image

Ciciban,  ma to je neka fina bebica, em nece do kasno da ostaje, em na pregledima nece da rasiri nogice da vidimo sta je izmedju user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21530
25.7.2011 9:44:16   
babilon
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

tetra pelene su 1,90 km u pakovanju od 10 komada, tako da sam kupila jedan paket i 5 svedskih pelena po 2,20 km...rukavice 1,30, carapice 1,30, kapice po 2-3 km....peskire imam od ranije sto male sto velike. dekice takodjer...

kupila sam 2 staklene nukove flasice.. po 12,50 km a danas u Bingu vidim po 11 km da su...

Hej zene, evo procitah malena svega nabavila, pa me zivo zanima, posto fkt ne znam ;))) sta su ove svedske pelene?? pretpostavljam da nisu made in sweden ;p ;))))))user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 21531
25.7.2011 9:47:29   
Sensia
Babilon izivni sto ulijecem ok padobranac user posted image  al kad je tebe sticker prebacio u 7. mjesec? user posted image  evo ja iscekujem....

p.s. a i mene zanima koja je razlika između obicnih i tih svedskih? i neko je spominjao da ima nekih pelena u TL? kakve su to?

Babilon jesi ti ista pripremala za bebija jos? Mi smo kupili par stavrcica u splitu u zari (dekicu, benkice i kompletic za izaci) i to je to. nista drugo nisam.....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 21532
25.7.2011 9:50:39   
ciciban26

[/quote]

Ciciban,  ma to je neka fina bebica, em nece do kasno da ostaje, em na pregledima nece da rasiri nogice da vidimo sta je izmedju user posted image user posted image

[/quote]

Yes,yes... obrazli bebaca user posted image user posted image user posted image    I moja je stalno skupljala noge,sad vise nije stidna,na svakom pregledu jasno pokaze da je cujica user posted image user posted image user posted image Treba im vremena da probiju led user posted image

Joj ova kisa bas nekakva...Taman sam se nakanila da danas odem na vjezbe za trudnjace...ali mislim da cu dan provesti pod dekicom s knjigom u ruci user posted image .. A vjezbe...naredni ponedjeljak-obecavam sama sebi user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21533
25.7.2011 9:53:22   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Yes,yes... obrazli bebaca user posted image user posted image user posted image    I moja je stalno skupljala noge,sad vise nije stidna,na svakom pregledu jasno pokaze da je cujica user posted image user posted image user posted image Treba im vremena da probiju led user posted image

Joj ova kisa bas nekakva...Taman sam se nakanila da danas odem na vjezbe za trudnjace...ali mislim da cu dan provesti pod dekicom s knjigom u ruci user posted image .. A vjezbe...naredni ponedjeljak-obecavam sama sebi user posted image

Ih moja se pokazala sa 17 sedmica :-) i to bez problema, nije bilo zabune. Kaze dr kao da je sjela na ultrazvuk i pokazala nam "tri linije"
Razgovaracu s njom prvom prilikom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21534
25.7.2011 9:58:41   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ih moja se pokazala sa 17 sedmica :-) i to bez problema, nije bilo zabune. Kaze dr kao da je sjela na ultrazvuk i pokazala nam "tri linije"
Razgovaracu s njom prvom prilikom user posted image user posted image user posted image

Haha joj jadne ove bebice sa nama, vec ih ocekuju predavanja o ponasanju user posted image user posted image

Mi danas idemo na 4D pa valjda ova moja odluci vise rasiriti nogice, pokusacu danas do pola 4 da je ubjedim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21535
25.7.2011 10:04:11   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Haha joj jadne ove bebice sa nama, vec ih ocekuju predavanja o ponasanju user posted image user posted image

Mi danas idemo na 4D pa valjda ova moja odluci vise rasiriti nogice, pokusacu danas do pola 4 da je ubjedim user posted image user posted image user posted image

popij cijedjenu narancu i red cokolade tik pred pregled .... tada bebe postanu zivahne pa mozda uhvatite te none rasirene user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21536
25.7.2011 10:05:49   
Silver
Jutro zenice moje!

Vidim jutros ucimo bebe da sire noge a kad porastu ucicemo da skupe user posted image  ko bi i sa ovim mamama izasao na kraj nikad udovoljiti...

Ja se tako nadam, da cu na ova dva Uz-a ove sedmice saznati sta je....nemam zelja nekih uopste, nego cista mahalska radoznalost! I da mogu muzu traziti mustuluk! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21537
25.7.2011 10:05:50   
ciciban26
Sensia,pa dijete ti jasno dalo do znanja da je vrijeme za shopping roza stvari user posted image user posted image .. Ni moja bome sad nema stida,dzaba sto ja obavim razgovor prije pregleda,ta se razmase nogama...sramota user posted image user posted image user posted image

Evo svedske pelene
[url=http://www.Slikomat.com/slika/4937753.htm][img]ht
"Švedska pelena"
  • jedan sloj tkanine, najčešće rastezljivog frotira, uže sredine, koji na kraju ima vezice kojima se pelena učvršćuje preko tetra pelena i time ih drži savijene
  • koristi se najčešće za tzv. široko povijanje

Tetra pelena (flat diaper)
  • četvrtasta porubljena jednostruka pelena od pamučnog "tetra" materijala
  • najjednostavnija i najjeftinija varijanta povijanja, pelene se savijaju različitim tehnikama prema dobi djeteta i potrebama, te učvršćuju švedskom pelenom, snappy kopčama ili samo zaštitni gaćicama
  • prednosti: najniža cijena, najbrže sušenje, jako ugodne djetetu za nošenje, mekane
  • nedostaci: više vremena potrebno za pranje, slaganje i prematanje

A Sensia ovaj ticker u sedmi mjesec prebaci sa 26+5..brzo ce draga user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21538
25.7.2011 10:06:50   
ciciban26
user posted image

Neposredna veza do poruke: 21539
25.7.2011 10:09:23   
DIJAMANT
Jutro ženice!
Vidim da ste mi dobro i zdravo, a to je najvažnijeuser posted image

Čestitam na novim sedmicama!

P.S. Selma, hajde budi drug napiši mi dobar recept za štrudlu. Imam ja neki, ali izgleda da nije dobar, štrudla ne bude baš mekana. A tako mi se jede, a imam i nekih domaćih džemova (višnja, kajsija....)

Neposredna veza do poruke: 21540
25.7.2011 10:11:40   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Silver

Jutro zenice moje!

Vidim jutros ucimo bebe da sire noge a kad porastu ucicemo da skupe user posted image  ko bi i sa ovim mamama izasao na kraj nikad udovoljiti...

Ja se tako nadam, da cu na ova dva Uz-a ove sedmice saznati sta je....nemam zelja nekih uopste, nego cista mahalska radoznalost! I da mogu muzu traziti mustuluk! user posted image

I mene ubi radoznalost, uopste nemam posebnih zelja, ali da mi je saznati sta je user posted image A eto imam neki osjecaj da je curica, vidjecemo kakva sam u pogadjanju user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 21541
25.7.2011 10:17:43   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: ciciban26

user posted image

Da ovo je švedska. Ona dođe preko tetra pelena. Ranije su se stavljale tri tetra pelene, a u "moderno" doba ide pampers, pa tetra, pa švedska. Neko koristi samo pampers pa  švedsku.
Ja sam pristalica da trebaju u početku tri pelene, da kukovi što više budu rašireni. Ja sam sa sinom tako praktikovala, pa me dr. pohvalio, rekao da dugo nije vidio bolje kukove kod djeteta.

Ja sad imam namjeru naručiti pamučne pelene umjesto pampersa. Već sam isprobala sa starijim sinom i super su. Ali ove pamučne  izgledaju kao pampers. Ako koja bude zainteresovana mogu joj reći koja naša forumašica ih pravi.

Neposredna veza do poruke: 21542
25.7.2011 10:17:57   
ciciban26
Mene moj osjecaj nije prevario..Cijelo vrijeme sam osjecala da je user posted image i rekose da jeste.. Cak sam i na pocetku sanjala ( a nisam mislila tada o tome) da mi dr. govori da je curica user posted image
Mada 100% cu biti sigurna kad je uzmem u narucje..ne bi bio prvi put da pogrijese user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21543
25.7.2011 10:19:14   
babilon
IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod graniceuser posted image
Kako sam HAPPY!!! Ne znam sta bi moglo bit, da li da idem i dermatologu...veceras cu oprati kosu, al neko mi rece da nije OK Jonson sampon, a ja bas sa namjerom uzela kamilicu user posted image
Ostaje jos mogucnost da je ta seboreja tjemena ili cega vec. Ma bitno je da nije ovo najgore.

Drznice draga, ako ikoga imas u inostranstvu, neka ti ode i kupi sampon koji se yove SELSUN na bazi selenium sulfida, ja ga koristim, nema nikakvih stetnih dejstava na trudnocu (ispitala sa doktorima ;) najbolje ako imas nekog u austriji iil njemackoj, tamo su najjeftiniji, a kad kazem najjeftiniji mislim jer je cijena cca 7-8EUR, dok je u britaniji haman uduplo :/. Nakon treceg pranja RJESAVA PROBLEM! znaci peres danas kosu sa selsunom, slijedeci put sa obicnims amponom, pa opet sa selsunom, pa obicni naredni put i onda opet sa selsunom.... i onda ga koristis po potrebi. Nadam se da sam ti barem malo opmogla ;D

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21544
25.7.2011 10:21:39   
Silver
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Silver

Jutro zenice moje!

I mene ubi radoznalost, uopste nemam posebnih zelja, ali da mi je saznati sta je user posted image A eto imam neki osjecaj da je curica, vidjecemo kakva sam u pogadjanju user posted image

ti makar imas ikakav osjecaj...ja nemam nikakav i kontam kakva cu ja biti mama kad nemam nikakvu intuiciju za dijete...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21545
25.7.2011 10:26:06   
babilon

Babilon izivni sto ulijecem ok padobranac user posted image  al kad je tebe sticker prebacio u 7. mjesec? user posted image  evo ja iscekujem....

p.s. a i mene zanima koja je razlika između obicnih i tih svedskih? i neko je spominjao da ima nekih pelena u TL? kakve su to?

Babilon jesi ti ista pripremala za bebija jos? Mi smo kupili par stavrcica u splitu u zari (dekicu, benkice i kompletic za izaci) i to je to. nista drugo nisam.....

Djesi padobranac ;)))) meshcini prosle sedmice da me prebacio, posto sam ja sad u 28.sedmici, a po (s)tickeru sam 27... ugl, smijesno mi vidjeti jos 2 bebe na stickeru i onda guraaaaaaaaaaaaaaaaaaj ;D ;D ;D

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21546
25.7.2011 10:28:28   
babilon
Ja sam isto imala osejcaj i mogla sam se kladiti da c ereci da je user posted image  kad shipak, kayze user posted image .... Bas sam se i iznenadila, posto kazu da majka osjeti sta nosi... pa se zabrinuh jel ovo dijete uopste moje ;)))))))

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 21547
25.7.2011 10:29:35   
drznica
Dobro jutro user posted image

Malo je situacija bolja...sinoc sam oprala kosu sa onim Fitoval šamponom protiv peruti...nije me svrbilo...jutros malo svrbi ali nije kao ovih dana user posted image
E sta necu doziviti cccccc
Babilon, pitacu za taj šampon ovu svoju dijasporu, mada su oni svi vec dosli do Tuzle, cekam ih ovamo, ali mogu poslati kad se vrate. Hvala ti user posted image
Nego kakvo je ovo vrijeme, taman za cizama i džempera. KJa u srijedu kuma vjencana svojoj naj prijateljici...svi smo se zabrinuli kakvo ce vrijeme bit, sta cu obuci... Imam dvije haljine jedna kratka, druga skroz do poda duga...hmmm mislim da cu farmerke i dzemper hahaah

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 21548
25.7.2011 10:33:40   
drznica
JAOOOOO pa ja kao ušla u 6.mjesec....ma jel ovo moguce????? Pa kao da sam se juce prvi put javila na RR user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21549
25.7.2011 10:35:19   
mamina princeza
drznice . j ainace imam seboreju tjemena .... jedini koji meni bas pomaze solidno je sampon vichy proticv peruti 8 meni normalna do masna kosna mada ima raznih pa odaberes) Malo je ksuplji oko 20 i nesto KM al dugo traje jer se stavlja pomalo. Toplo preporucujem svima koji imaju ikakve probleme s peruti i ranama na glavi.

Ja imam ovaj problem od puberteta.

Jedini period kad sam bila mirna je prosla trudnoca....:))) Tako da se nadam da kod mene u trudnoci prestane pa ce i opvaj put aBd. Frizerka jedna mi je rekla d aj emoguce od dodatnih vitamina koje unosim u organizam tokom trudnoce. Vidjecemo hocu li ovaj put biti te srece. al zato poslije poroda uzas koliko mi se perut vratila.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  860 861 [862] 863 864   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *