Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:27:52
drznica
Sad sam zvala maminu prijateljicu ona radi u labaratoriji na Kosevu, cim zavrsim sa poslom idem gore, kaze nema veze sto sam to ne smeta za bilrubine. Huh eto idem veceras i odmah ce dati nalaze. Drzite mi fige...
Animagical probaj nećeš se pokajati,a jako jednostavno,ja posula mješavinom kajmaka i mlijeka,evo sad muž,malac ja smirili ne baš malu tepsiju I neka te ne čudi izgled ispuše se ubrzo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:35:45
animagical
ja sam obicno pravila onaj sto se nalije malo u tepsiju pa zapece pa preko jos jedan sloj i sve tako, ispadne sareno-to je moja mama zvala kapani razljevak a ako nisi probala-moze isto obicna smjesa za razljevak da se prelije preko zapecene piletine u tepsiji i tako pece-bude super
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:36:58
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica
Sad sam zvala maminu prijateljicu ona radi u labaratoriji na Kosevu, cim zavrsim sa poslom idem gore, kaze nema veze sto sam to ne smeta za bilrubine. Huh eto idem veceras i odmah ce dati nalaze. Drzite mi fige...
nema veze sto si sta? ja ne mogu da odgonetnem ovaj post sorry smotana sam...sretno pa nam se javi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:44:03
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
nema veze sto si sta? ja ne mogu da odgonetnem ovaj post sorry smotana sam...sretno pa nam se javi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:48:04
drznica
ahaha fali jedan dio...nema veze sto sam jela...ono obicno se krv vadi rano kad nisi nista jeo pio al eto za bilrubine to nije problem. Suze mi na oci sve od muke neke, sreca nemam posla, sad cu da zakljucam pult i pravac Kosevo!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 15:54:57
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
Možda trudna
ti jarane gora od mene hajde bjezi,poradjaj se vise, ja cekam tebe i jelenu da mogu i ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 16:10:52
Sonja
drznice sretno nadam se da je ipak sve ok
Selma ja uopste ovako ne pravim razljevak niti sam ovo ikad probala kod mene je razljevak: jogurt sir kajmak jaja pomijesam dodam palente i malo obicnog brasna i prasak za pecivo i izmijesam..izlijem u tepsiju i to je razljevak odlican je i cesto pravim za dorucak a kakvo ovo bude sto vi pravite?? to sa piletinom ne zvuci lose
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 16:17:16
animagical
ovo s piletinom je moja mama kao izmislila...sad i ja pravim, ko god proba voli...sve to isto samo bez palente...prvo piletinu ispeces u tepsiji, ne mora se previse zapeci-onda izvadis i prelijes smjesom za razljevak i eto, cas posla...piletina moze i sa kostima a mogu i fileti..meni nekako ukusnije kad stavim mikro batke joj odoh raditi nesto po kuci.. kako sam razvukla ima da rodim a da mi ne bude sve ispeglano
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 16:24:33
eminesqu
Evo i mene da vam se tuspasim u ova doba. :D Danas sam polijena... Sve što sam čitav dan radila je sjedi, lezi, sjedi, lezi. :D Doduše, jesam dvije mašine veša prostrla. :D Sad odoh sa svojom princezom kod nanuke/prananuke... a ona je već najavila da ima sitnog ćevapa i restovanog krompira. :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 16:26:16
Arina
evo da se i ja malo danas javim.....vidim samo o hrani i poslasticama....mmmmm
Mi smo danas radosni .....prebacilo nas je konacno u 4.mjesec...jeee!!! Iako smo zbog ranije ovulacije vec jednu sedmicu u 4. mjesecu ali je fino vidjeti taj cetvrti prozorcic.
Inace smo ok...osluskujemo "leptirice" .......sutra idemo na UZV po detaljni pregled i ako Bog da dozvolu za more.....pa bi oko 1.8.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 17:17:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: felix
tko ima national geograph na tv kanal neka prebaci ima sve od zaceca do porodjaja bebe do ponsanja u stomaku
Hvala
nema na cemu . Ja sam ovo gledala bezbroj puta i opet gledam stvarno jako zanimljivo Pa sjeti se vas reko ako nemate sta raditi,kisa ionak ima to na tv
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 18:05:35
Bebica11
a gledam emisiju, tj. dio sam i prespavala mm na trbuhu a on se nije smio pomaci da me ne probudi
Isli smo u Amko, i odmah sam gledala krevetice i morali smo malo dirati,gledati ... popili smo sok, kuhinja im nedjeljom ne radi potom u kupovinu i vratili se, hvala Bogu nista me nije zabolilo al sam od umora zaspala u sred emisije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 18:15:59
drznica
Sonja, sta je stom zgaravicom??? Jel ti nesto ne godi kad pojedes? Ja nisam imala stim problema jos uvijek, nadam se da ce mene zaobici hehe. Nekad imam navece kad legnem osjecaj da bih povratila, kao kiselina kad muci, ali cim legnema na leđa sve je ok.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 18:38:58
DIJAMANT
Evo mene sa izleta. Vidim da ste se nešto "ulijenile" sa pisanjem Meni godi ovo zahlađenje, samo bih hodala. Doduše, meni je svakako rano za gniježđenje Drznice čuvam fige da nalazi budu ok, i da nije ono čega se pribojavaš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 19:06:00
drznica
Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod granice Kako sam HAPPY!!! Ne znam sta bi moglo bit, da li da idem i dermatologu...veceras cu oprati kosu, al neko mi rece da nije OK Jonson sampon, a ja bas sa namjerom uzela kamilicu Ostaje jos mogucnost da je ta seboreja tjemena ili cega vec. Ma bitno je da nije ovo najgore.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 20:51:25
animagical
cestitam dobre nalaze!!! ja se bila ulijenila ali dzaba ne da djavo mira sve pospremila, veceru pravila, jos ramjestili raspored i neke zimske stvari u viska sobi-bila je kao skladiste....i jos napunila obje masine, i sad uzivam u zvuku ljubim ih kako su mi vrijedne sada me naravno bole krsta i ledja, ali to sam i ocekivala...nije me popustilo ni od giniprala i apaurina a evo lezim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.7.2011 20:52:16
Bebica11
Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod granice Kako sam HAPPY!!! Ne znam sta bi moglo bit, da li da idem i dermatologu...veceras cu oprati kosu, al neko mi rece da nije OK Jonson sampon, a ja bas sa namjerom uzela kamilicu Ostaje jos mogucnost da je ta seboreja tjemena ili cega vec. Ma bitno je da nije ovo najgore.
HVALA BOGU DA JE SVE OK ma malo ti je imunitet opao, probaj nesto prirodno za kozu, i malo pripazi na prehranu
Ja i mm sad pravili pizzu, tijesto nam spremio pekac, a mi ostalo, bila je divna plus opet nas kolac a to je tufahija...malo su nam se razvalile al ionako cemo ih sami pojesti
s njim vrijeme leti,a i ja sam se danas uzvrtila, moram sad opet malkice mirovati i tako