|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.7.2011 15:23:07   
animagical
pored bilirubina-trazi i transaminazeuser posted image ali ja mislim da nije nista opasnouser posted image evo mi navijamo

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21476
24.7.2011 15:27:52   
drznica
Sad sam zvala maminu prijateljicu ona radi u labaratoriji na Kosevu, cim zavrsim sa poslom idem gore, kaze nema veze sto sam to ne smeta za bilrubine. Huh eto idem veceras i odmah ce dati nalaze. Drzite mi fige...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21477
24.7.2011 15:30:32   
Selma.A.M
http://www.coolinarika.com/recept/razlijevak/

Animagical probaj nećeš se pokajati,a jako jednostavno,ja posula mješavinom kajmaka i mlijeka,evo sad muž,malac ja smirili ne baš malu  tepsiju   user posted image user posted image
I neka te ne čudi izgled ispuše se ubrzo user posted image

Drznice sretno,pa se javi kad pokupiš nalaze user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21478
24.7.2011 15:31:17   
drznica
Hvala Selmić

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21479
24.7.2011 15:35:45   
animagical
ja sam obicno pravila onaj sto se nalije malo u tepsiju pa zapece pa preko jos jedan sloj i sve tako, ispadne sareno-to je moja mama zvala kapani razljevakuser posted image a ako nisi probala-moze isto obicna smjesa za razljevak da se prelije preko zapecene piletine u tepsiji i tako pece-bude superuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 21480
24.7.2011 15:36:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica

Sad sam zvala maminu prijateljicu ona radi u labaratoriji na Kosevu, cim zavrsim sa poslom idem gore, kaze nema veze sto sam to ne smeta za bilrubine. Huh eto idem veceras i odmah ce dati nalaze. Drzite mi fige...

nema veze sto si sta? ja ne mogu da odgonetnem ovaj postuser posted image sorry smotana sam...sretno pa nam se javiuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21481
24.7.2011 15:44:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

nema veze sto si sta? ja ne mogu da odgonetnem ovaj postuser posted image sorry smotana sam...sretno pa nam se javiuser posted image

Možda trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21482
24.7.2011 15:48:04   
drznica
ahaha fali jedan dio...nema veze sto sam jela...ono obicno se krv vadi rano kad nisi nista jeo pio al eto za bilrubine to nije problem. Suze mi na oci sve od muke neke, sreca nemam posla, sad cu da zakljucam pult i pravac Kosevo!

Neposredna veza do poruke: 21483
24.7.2011 15:53:56   
animagical
sretno! 

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21484
24.7.2011 15:54:57   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: animagical

Možda trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

ti jarane gora od meneuser posted image user posted image hajde bjezi,poradjaj se vise, ja cekam tebe i jelenu da mogu i jauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21485
24.7.2011 16:10:52   
Sonja
drznice sretno nadam se da je ipak sve ok

Selma ja uopste ovako ne pravim razljevak niti sam ovo ikad probala
kod mene je razljevak: jogurt sir kajmak jaja pomijesam dodam palente i malo obicnog brasna i prasak za pecivo i izmijesam..izlijem u tepsiju i to je razljevakuser posted image
odlican je i cesto pravim za dorucak
a kakvo ovo bude sto vi pravite??
to sa piletinom ne zvuci loseuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 21486
24.7.2011 16:17:16   
animagical
ovo s piletinom je moja mama kao izmislila...sad i ja pravim, ko god proba voli...sve to isto samo bez palente...prvo piletinu ispeces u tepsiji, ne mora se previse zapeci-onda izvadis i prelijes smjesom za razljevak i eto, cas posla...piletina moze i sa kostima a mogu i fileti..meni nekako ukusnije kad stavim mikro batkeuser posted image
joj odoh raditi nesto po kuci.. kako sam razvukla ima da rodim a da mi ne bude sve ispeglanouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21487
24.7.2011 16:24:33   
eminesqu
Evo i mene da vam se tuspasim u ova doba. :D user posted image user posted image
Danas sam polijena... Sve što sam čitav dan radila je sjedi, lezi, sjedi, lezi. :D Doduše, jesam dvije mašine veša prostrla. :D Sad odoh sa svojom princezom kod nanuke/prananuke... a ona je već najavila da ima sitnog ćevapa i restovanog krompira. :D user posted image user posted image

Čestitam na sedmicama. :) Sam' polako. :*

Neposredna veza do poruke: 21488
24.7.2011 16:26:16   
Arina
evo da se i ja malo danas javim.....vidim samo o hrani i poslasticama....mmmmm

Mi smo danas radosniuser posted image user posted image user posted image user posted image .....prebacilo nas je konacno u 4.mjesec...jeee!!!
Iako smo zbog ranije ovulacije vec jednu sedmicu u  4. mjesecu ali je fino vidjeti taj cetvrti prozorcic.

Inace smo ok...osluskujemo "leptirice" .......sutra idemo na UZV po detaljni pregled i ako Bog da dozvolu za more.....pa bi oko 1.8.

cuvajte mi se drage moje i milkite pupiceuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21489
24.7.2011 17:03:29   
Anoniman
tko ima national geograph na tv kanal neka prebaci ima sve od zaceca do porodjaja bebe do ponsanja u stomaku user posted image

Neposredna veza do poruke: 21490
24.7.2011 17:06:05   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: felix

tko ima national geograph na tv kanal neka prebaci ima sve od zaceca do porodjaja bebe do ponsanja u stomaku user posted image

user posted image  Hvala  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21491
24.7.2011 17:17:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: felix

user posted image  Hvala  user posted image

nema na cemu . Ja sam ovo gledala bezbroj puta i opet gledam stvarno jako zanimljivo user posted image
Pa sjeti se vas user posted image reko ako nemate sta raditi,kisa ionak ima to na tv

Neposredna veza do poruke: 21492
24.7.2011 17:46:19   
drznica
Ja se kasno ukljucih u ovaj kana bas mi zao user posted image
Dosla sam sa CUMA bice mi nalazi gotovi za pola sata...do tada cu bit kao na iglama.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21493
24.7.2011 18:01:21   
Sonja
ja vam htjela javiti za ovu emisiju ali nisam mogla uci na rr
bas je zanimljivouser posted image

drznice nadam se da ce biti ok pokusaj se smiriti

mene opet zgaravica ubi i ja govorim mama a Adin ce kakva vejejica mama "hehehe on misli na neku vjevericu haahah dusa mamina pun je provala

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21494
24.7.2011 18:05:35   
Bebica11
a gledam emisiju, tj. dio sam i prespavala mm na trbuhuuser posted image a on se nije smio pomaci da me ne probudi

Isli smo u Amko, i odmah sam gledala krevetice i morali smo malo dirati,gledatiuser posted image ... popili smo sok, kuhinja im nedjeljom ne radiuser posted image potom u kupovinu i vratili se, hvala Bogu nista me nije zabolilouser posted image al sam od umora zaspala u sred emisijeuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21495
24.7.2011 18:15:59   
drznica
Sonja, sta je stom zgaravicom??? Jel ti nesto ne godi kad pojedes? Ja nisam imala stim problema jos uvijek, nadam se da ce mene zaobici hehe. Nekad imam navece kad legnem osjecaj da bih povratila, kao kiselina kad muci, ali cim legnema na leđa sve je ok.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21496
24.7.2011 18:38:58   
DIJAMANT
Evo mene sa izleta. Vidim da ste se nešto "ulijenile" sa pisanjemuser posted image Meni godi ovo zahlađenje, samo bih hodala. Doduše, meni je svakako rano za gniježđenjeuser posted image
Drznice čuvam fige da nalazi budu ok, i da nije ono čega se pribojavašuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21497
24.7.2011 19:06:00   
drznica
user posted image Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod graniceuser posted image
Kako sam HAPPY!!! Ne znam sta bi moglo bit, da li da idem i dermatologu...veceras cu oprati kosu, al neko mi rece da nije OK Jonson sampon, a ja bas sa namjerom uzela kamilicu user posted image
Ostaje jos mogucnost da je ta seboreja tjemena ili cega vec. Ma bitno je da nije ovo najgore.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21498
24.7.2011 20:51:25   
animagical
cestitam dobre nalaze!!!user posted image ja se bila ulijenila ali dzaba ne da djavo mirauser posted image sve pospremila, veceru pravila, jos ramjestili raspored i neke zimske stvari u viska sobi-bila je kao skladiste....i jos napunila obje masine, i sad uzivam u zvukuuser posted image ljubim ih kako su mi vrijedneuser posted image   sada me naravno bole krsta i ledja, ali to sam i ocekivala...nije me popustilo ni od giniprala i apaurina a evo lezim...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21499
24.7.2011 20:52:16   
Bebica11

user posted image Sad me muz zvao,citao mi nalaze sve je OK. Nije povišeno, a nije ni ispod graniceuser posted image
Kako sam HAPPY!!! Ne znam sta bi moglo bit, da li da idem i dermatologu...veceras cu oprati kosu, al neko mi rece da nije OK Jonson sampon, a ja bas sa namjerom uzela kamilicu user posted image
Ostaje jos mogucnost da je ta seboreja tjemena ili cega vec. Ma bitno je da nije ovo najgore.

HVALA BOGU DA JE SVE OKuser posted image
ma malo ti je imunitet opao, probaj nesto prirodno za kozu, i malo pripazi na prehranu

Ja i mm sad pravili pizzu, tijesto nam spremio pekac, a mi ostalo, bila je divnauser posted image plus opet nas kolac a to je tufahija...malo su nam se razvalile al ionako cemo ih sami pojestiuser posted image user posted image user posted image

s njim vrijeme leti,a i ja sam se danas uzvrtila, moram sad opet malkice mirovati i tako

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *