|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.7.2011 11:15:07   
Anoniman
Ina pored moje malene nemoguce je po danu spavati tako da ne spavam, a jutros sam super i odspavala s obzirom da se moje dijete obicno izmedju 5 i 6h budi.
Ja sam od juce u 37 nedjelji, jos malo...sitno se broji,a nekako ove zadnje sedmice najsporije prolaze.
Ja evo malenu spremila ode sa tatom u setnju a ja odoh cistiti kucu.

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 21451
24.7.2011 11:18:14   
Bebica11
Jutro zene i od mene

Evo da kazemo da smo konacno napunili 20. sedmica hvala Bogu Dragom i usli u 21.user posted image user posted image user posted image

jutros me nesto trznulo u stomaku da me malo i prepalo, valjda je to touser posted image , a jesam i ja dosadna sa ovim simptomima

cestitam i ostalima na sedmicamauser posted image , da je i nama aBd dogurati do 7.mj.

meni se otvorio apetit za slatko tako da sam pravo kriticna

danas cu opet izaci s mm do Amka, i nadam se da me nece nista zaboliti aBduser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 21452
24.7.2011 11:35:09   
Selma.A.M
JelenaT sitno brojiš user posted image  kako se osjećaš,ima li kakvi bolova i prireme ? Kad ideš na CR znaš li ? Ja kod sebe sad gledam još 16 dana  do terminauser posted image ...........A od jučer sam non-stop u wc da prostite imam problema za stolicom jedva izdržim do wc-a ,bebica je aktivna ali imam neke čudne bolove baš kao da sam prehladila stomak user posted image  nisam pametna,a neide mi se danas na GAK jer je nedelja ,valjda je samo pokvaren stomak,a negdje sam čitala da je "meka stolica" znak skorog porođaja kao prirodni klistir user posted image ..............................
Eto odoh sad trčati u wc-e user posted image

Bebice čestitke na 21 nedelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21453
24.7.2011 11:54:04   
Sonja
joj sto me komp. zezaaa poludila sam

bebice cestitam na ulasku u 21 sed..user posted image user posted image

a ja danas usla u 22.seduser posted image user posted image user posted image

juce mi bratu bio rodjendan pa malo sjedili i bas je ugodno bilouser posted image
pisat cu poslije dok komp.dodje sebiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21454
24.7.2011 12:23:08   
Anoniman
POzzz trudnice.
Sonja sve ocu da te pitam a nesto me omete , nego kako trudnoca znasli spol .Kako je A. lijepi slusal mamu user posted image
Greberkouser posted image kako tvoj pupa .

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 21455
24.7.2011 12:37:10   
Sonja
felix draga bas ti hvala sto pitas user posted image
za sad sam ok..i dalje nosim nisko i pazim se ali u sustini ok nedo Bog gore..ubija me zgaravicauser posted image
ali znam da ce aBd stici jos jedna ljepota kao moj A pa mi nista nije tesko
jos ne znam spol nadam se da ce mi reci sad pocetkom augusta idem na uzv

ee drage moje sto se meni pilo pivo zadnjih nekoliko dana al ono bas da sam ga pocela sanjatuser posted image
i fino juce ja se i pocastim al bezalkoholnom naravno
pa evo ako kojoj meraciuser posted image

user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21456
24.7.2011 13:41:40   
Anoniman
sonja , drago mi je da si dobro nebrijag bit ce o.k abd cuvaj se user posted image masallah gledala sam slikice fin pupa user posted image raste .
Proce i zgaravica , nadam se ......
A za pivo mogla bi i ja user posted image user posted image user posted image user posted image doduse moze meni i alkoholuser posted image dok su bile vrucine znala sam se razhladi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 21457
24.7.2011 13:43:16   
koka i po
feliks sta ces ti ovdje prepade me user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21458
24.7.2011 13:45:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

feliks staces ti ovdje prepade me user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image nako ja malo navratila ugledala nasu "staru  " drugaricu pa reko da je pitam kako trudnoca i spol znal zanima me ja ko kaka staricauser posted image user posted image
A na ostalim temama zatisje nidje nikog kao da nije kisa pa , nisi u kucama user posted image user posted image user posted image
Nes ti mene ovdje vidjet jos zadugo ihi hiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam samo "gost"

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 21459
24.7.2011 13:46:06   
koka i po
nikad ne reci nikad user posted image user posted image
hajde sad bjezi na beba temu nema nikoga user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21460
24.7.2011 14:35:50   
drznica
Mislim da sam i ove nedjelje jedina koja radi... i to od 12-20h. Najela sam se...sad mi se spava.... user posted image
Zabrinuta sam vam ovih dana...imam neki cudan simptom...svrbi me glava uzasno, a ponekad i cijelo tijelo. Rece mi jedna doktorica koja je djeciji pedijatar da imam seboreju tjemena glave. Pojavila mi se perut koju nikad nisam imala, i to svrbi toliko da sam rane napravila na glavi...Prvo sam pomislila da sam od nekog djeteta dobila vaške...pa sam se isprepadala odakle mi sad to, pa sam cak kupila sampon i oprala kosu, ali eto nije ono sto sam pomislila hB. Dobila sam neki losion da koristim, da utrljam u vlasiste ali pise da nije bas pogodno za trudnice osim ako dr.ustanovi da nije stetno za bebu...nisam stavljala jer me strah. Dr mi na godisnjem, sutra se vraca, pa cu je zvati, a do tada kosu tj.glavu mazem nevenovom kremom. Cula sam da je i to normalna pojava u trudnoci... a jooooj kako svrbiii... jel neka od vas imala nesto ovako???

Neposredna veza do poruke: 21461
24.7.2011 14:36:37   
Sonja
vidi ti njih..
ajd ba felix vrijeme ti je vala da nam se ovdje pridruzisuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 21462
24.7.2011 14:38:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

vidi ti njih..
ajd ba felix vrijeme ti je vala da nam se ovdje pridruzisuser posted image
ma kakvo vrijeme user posted image user posted image meni vako super anel zafkkant kao da vec imam dvoje a ne jednouser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 21463
24.7.2011 14:41:12   
Sonja

IZVORNA PORUKA: drznica

Mislim da sam i ove nedjelje jedina koja radi... i to od 12-20h. Najela sam se...sad mi se spava.... user posted image
Zabrinuta sam vam ovih dana...imam neki cudan simptom...svrbi me glava uzasno, a ponekad i cijelo tijelo. Rece mi jedna doktorica koja je djeciji pedijatar da imam seboreju tjemena glave. Pojavila mi se perut koju nikad nisam imala, i to svrbi toliko da sam rane napravila na glavi...Prvo sam pomislila da sam od nekog djeteta dobila vaške...pa sam se isprepadala odakle mi sad to, pa sam cak kupila sampon i oprala kosu, ali eto nije ono sto sam pomislila hB. Dobila sam neki losion da koristim, da utrljam u vlasiste ali pise da nije bas pogodno za trudnice osim ako dr.ustanovi da nije stetno za bebu...nisam stavljala jer me strah. Dr mi na godisnjem, sutra se vraca, pa cu je zvati, a do tada kosu tj.glavu mazem nevenovom kremom. Cula sam da je i to normalna pojava u trudnoci... a jooooj kako svrbiii... jel neka od vas imala nesto ovako???

drznice mene je glava svrbila kad sam promijenila sampon i dobila perut i bas me puno svrbilo ali od toga nebi rekla da je sta drugo..
joj ja sam cula da svrab po cijelom tijelu u trudnoci nesto nevalja..jer je kao simptom necega a sad nema sanse da se sjetim cega
nego ti se javi dr. da te pregleda a naravno i prije stavljanja tog losiona

kako si inace...udara li bebi?
ja od juce 15h pa do jutros nisam osjetila nista i toliko sam se bila prepala
kad jutros hB poce opet jako udarati..a vec sam se bila preepala..

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 21464
24.7.2011 14:45:26   
Selma.A.M
drznice baš mi je žao user posted image  ..Vidim kod tebe je svrab najizraženiji po glavi tako da ti i nemam neki savjet ili rešenje...........Znam kad se pojavi nesnosan svrab po tijelu kažu da treba prekontrolisati jetru jer je to kao povezano............Jesi išla  dermatologu ??? 

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.7.2011 14:46:21 >

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21465
24.7.2011 14:49:52   
Sonja
eh dobro je pocele su se zene budituser posted image

selma kako ti deveras po ovoj kisi
meni bas godi ...

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 21466
24.7.2011 14:50:11   
animagical
drznice ako te sta tjesi, meni se bila pojavila jaka perut u trudnoci, koju isto prije nisam imala, tamo nekad u petom mjesecu...i bas je svrbilo...proslo je za jedno mjesec samo od sebe, a i ja sam promijenila sampon...ne znam bas trebas li johnosons, za njih svasta pisu, ja sam koristila becutan i kosili...hehe ma nije valjda kolestazauser posted image svribili bi te dlanovi i nogeuser posted image ne brini... a za svaki slucaj mozes uraditi i  transaminaze-to ti je ono ast, alt...user posted image   boli te briga trudna si imas se pravo cesatiuser posted image nadam se da prodje

Neposredna veza do poruke: 21467
24.7.2011 14:51:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: Sonja

eh dobro je pocele su se zene budituser posted image

selma kako ti deveras po ovoj kisi
meni bas godi ...

jel ovo na moj racunuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21468
24.7.2011 15:02:03   
Sonja
ma nije
vec cijeli dan nema nikog reko sigurno se uspavale
a i ja sam usecerila jedno 2h sa svojim Adinomuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21469
24.7.2011 15:04:16   
Anoniman
Selma ma ja ova zadnja dva dana da kucnem od drvo super, nista ne boli a ne stajem minute, nemam mire, a do prije dva dana jedva sam na nogama stajala. Od jutros sam tri pite napravila i jos vise od pola kuce ocistila detaljno i evo jos puna energije. veceras neke goste imam pa odoh kolac praviti i nastaviti sa raspremanjem dok moj mali lav spava, jer ko zna na koju ce nogu ustati user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 21470
24.7.2011 15:04:47   
drznica
aaaaaaaaaaa pa vidis ima nekih 15 dana nenormalno lijevi dlan svrbi...jooojjjj pa stvarno nema smisla, sta se samnom desava user posted image
Nemam nikakvog osipa po tijelu ili neko crvenilo, samo po glavi :(
Sonja, sve ostalo je ok...beba se javi al nista od onih jacih udaraca, njezno sve...na snimku kad vidim bas je aktivna, al jos ne osjetim puno. Jos uvijek dobro spavam heheh
Treba izdrzati do sutra da vidim sta mi je.

Neposredna veza do poruke: 21471
24.7.2011 15:05:33   
animagical
mene je zene energija napustila, osjecam se kao zvaka...samo bih spavala i lezalauser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21472
24.7.2011 15:06:00   
Selma.A.M
Joj žene mene opet uhvatila manija čišćenja,pa sam danas muža nagovorila da kupi onaj silikon i obloži fuge u kupatilu user posted image  ...Sad od dosade išla na collinarku i našla neki razljevak čudni što se napuše dok se peče i evo napravila.............

Sutra aBd ranim da vadim nalaze za CR pa opet na kontrolu kod ginekologa ...........Eto tako, a Sonja kiša bašš godi ali opet mi sparina u kući valjda od kuhanja user posted image

Animagical jesi poranila user posted image user posted image  ?

Neposredna veza do poruke: 21473
24.7.2011 15:13:07   
animagical
e jedva se na noge nasadila danasuser posted image razvlacim se po kuci ko zvaka...niti sta planiram kuhati-ima pizze od juce, evo i sad kahvenisem, ja ne znam sta bi od mog savijanja gnijezda, mene prosli svi radoviuser posted image sinoc me bolio stomak i malo nesto kao rozo iscuriuser posted image ja brze tablete popijem i u krevet...evo sad nema nista...
hajd javi ako bude dobar razljevak da ga za veceru...ako nije sta zahmetli

drznice, pa kad lijevi dlan svrbi to ti znaci samo jednu stvar-dobitakuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21474
24.7.2011 15:18:54   
drznica
hehehehe dobitak, samo cega???
Sad sam zvala ordinaciju, kaze mi sestra da odem izvaditi bilrubine direktne i indh irektne, moguce da su poviseni. Sutra idem odmah to zavrsiti nema zezancije... hvala vam na savjetima.
Ljubim vas

Neposredna veza do poruke: 21475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  857 858 [859] 860 861   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *