Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Slazem se sa Bambi,samo ignore,ja samo u to vjerujem. Kod nas nema puc,puc niti galame,ja u puc puc apsolutno ne vjerujem,ali ako huja ili nesto ne slusa,samo ga ignorisem,i dosadi mu. Ja to kazem,mozda si ti pile tvrdoglav,ali mama ovan je mnogo tvrdoglavija
< Poruku je uredio Amani12 -- 22.7.2011 8:56:42 >
Mala i kod mene najvise ignore pali, mada nekad ni to ne upali jer Ana je u stanju satima se derati dok ne dobije sto zeli. Nekad joj skrenem misli sa te stvari sto zeli, zaigram je necim drugim kad nemam zivaca da je slusam kako vristi ili gledam kako udara glavom od pod, zid i ostalo
...dobrodosla nam ...nedostajala si... za kilice, ja se trebam ovih dana vagati, jer je prosao mjesec od pocetka moje borbe,pa vidjecemo ...Lana psuje, vama sega, pa je jos pitate da ponavlja, lady, lady
opet hvala svima na komplimentima i cestitkama
mala, pa zezam se, duso ...vidi nam ove kise, sad i da hocemo, ne mozemo ..V. kad tersa ja ga pokusam smiriti, kazem hajd' sjedni da ti mama objasni, nekad upali,nekad ne...kad ne pali, ignorisem
Ella meni moje kile sad smetaju, imam kompleks i bas me nerviraju , a dok sam V. dojila uopste nisam o njima razmisljala, zaista nisam bila opterecena. Sad je vrijeme za promjene
meni je to tako ruzno kad on pocne na sred ulice da se krevelji i kmeci, npr.opsjednut je novinama ne mozes proci pores kioska da on ne dobije neke novine i kada ja samo prodjem pored on onda pocneda huji. slijedeca faza je bacanje po ulici od cega se ja grozim....
MALA obično što ''mrzimo'' to na ''strefi''... starija se hB prestala bacati al zato mala...ona je vazda neki vrag ljuta...al ja je ignorišem. Ma samo pazim da ne spuca glavom od šta oštro ili od pločnik a ostalo...bacaj s esine mama ima živaca proće
Juče je nakon doktora imala tu pirliku da šeta po čaršiji, da joj se kupi sve što kaže itd... al jok ta je vazda ljuta, duri se, stane, sjede na pod, baca se i koči rukama i nogama... ja više i ne pokušavam da joj kažem ''nemoj bebo'' onda ona još više inati...smao je outim i mirno gledam...nego mi žao H se sikira, nju stid ljudi oko nas pa jadn bježi i sve govori ''nećeš više biti moja sestra''
< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.7.2011 9:35:31 >
ja oledenih, ne znam kako vam ovo vrijeme moze odgovarati ja se smrzoh ali bas, bas.. mrzim zimu i kisu i hladnocu, 22.juli 15 stepeni e kome ovo odgovara stvarno,meni NE....
hanadi je slatka, nju njena seka "ofira"
nekom i odgovara
znam ja da tebi odgovara, ali ja sam brate ljtno dijete i ovo malo ljeta tako brzo prodje a sad jos u vrijeme kad bi trebalo biti toplo zima.
ja sam kono svoje isto obukla u punu ratnu, kazem muzu sinoc, jeste ono bilo dobro , obuces im pelenu i to je to a sada obuci bodi, carape, majicu, hlacice ma bjezi tamo...
felix samo ti uzivaj ali ja se nadam da neces predugo jer cu se ja razboliti ako ovo potraje
mi tek ustali ,nemam pojma sta se mom djetetu desilo ,al ja sam !jos je zaspo sinoc oko pola 10
ako je ko za nes nek se priduzi
lady dobrodosla nadam se da ste se odmorile
jel zna netko sta je s kokom,jel mi se cini il se ne javlja