Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobar daaaaaaaaaaaannnn!!! Evo mene i do mene moga...
tekja, masallah, djecak je pravi momak... al te carapice i nogice medene male na stolu kako bih sad gricnula...
poky, pa niste vi nama svako vi ste nama NEKO Zao mi je zbog nalaza, ali nadam se da cete vi to brzo rijesiti... bitno je da oborite turu i da je ustabilite... ljubi nam druga... a sto se tice teme, ma hajde tek ste napunili 2 godine, neka vas ovdje s nama, pa pise da su i ovdje dvogodisnjaci, a iduce godine cemo svi dzuturile medju trogodisnjake i cetvorogdisnjake, a za dalje cemo se valjda uspjeti dogovoriti...
Mya kako nam je drugarica
mamaaaaaaaaaaaa imal za me jedna
za tebe nema , ako Bogda mi uskoro pijemo real ( uz maslanicu) o kojoj mm prica stalno
Drage moje zenice. Evo da ne otvaram novu temu pisacu ovdje u nadi da ce mi neka od vas dati koristan savjet. Moja djevojcica ima 22 mjeseca i prije 3 dana je dobila temperaturu i upalu grla. Odmah smo otisli kod doktora i dobila je 2 sirupa CEFALEXIN I DALSI. Medjutim sutradan joj se u ustima i po usnama pojavio osip nesto slicno kao krupice sto imaju male bebe. Problem je sto je to jako boli i vrijedja, pa nista ne jede vec 2 dana, samo pije vodu i sok na slamku. Bili smo juce kod dr ponovo i propisala je nystatin kapi i tantum verde sprej. Te ranice kao da sazrijevaju, ali ona i dalje ne jede. MM i ja se namucimo sirup dok joj damo na spricu. Probali smo da joj damo mlijeko na spricu i slamku ali ne ide. Iza nas su 3 neprospavane noci, a da napomenem da sam ja danas usla u 39 sedmicu trudnoce, mogu se poroditi svaki cas, samo molim boga da mojoj curici bude bolje, jer neznam kako bi otisla u porodiliste a da je ostavim u ovakvom stanju.
moja Ajla je to imala prosle godine i nije 7 dana nista ni jela ni pila.bilo je grozno.sve smo probali a spasilo nam geniciana violet odnosno ljubicasta tina.odma u apoteku i mazi joj s tim usta.vecearas bi vec trebala pocet jest
Drage moje zenice. Evo da ne otvaram novu temu pisacu ovdje u nadi da ce mi neka od vas dati koristan savjet. Moja djevojcica ima 22 mjeseca i prije 3 dana je dobila temperaturu i upalu grla. Odmah smo otisli kod doktora i dobila je 2 sirupa CEFALEXIN I DALSI. Medjutim sutradan joj se u ustima i po usnama pojavio osip nesto slicno kao krupice sto imaju male bebe. Problem je sto je to jako boli i vrijedja, pa nista ne jede vec 2 dana, samo pije vodu i sok na slamku. Bili smo juce kod dr ponovo i propisala je nystatin kapi i tantum verde sprej. Te ranice kao da sazrijevaju, ali ona i dalje ne jede. MM i ja se namucimo sirup dok joj damo na spricu. Probali smo da joj damo mlijeko na spricu i slamku ali ne ide. Iza nas su 3 neprospavane noci, a da napomenem da sam ja danas usla u 39 sedmicu trudnoce, mogu se poroditi svaki cas, samo molim boga da mojoj curici bude bolje, jer neznam kako bi otisla u porodiliste a da je ostavim u ovakvom stanju.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja sma prenijla post na temu o malim ranicam, možda neko ima više isksutav u ovome trenutku d ate posavjetuje. ja sma imala tih porblema i kod mene je uvijek bio kao pad imunitetea i nedostatak vitamina. bebacaha ti je rekla za ovu tintu...ona ih najbrže rješava. Sretno
Tekja,djecak ti je preeesladak pocahontas želimo R da sto prije ozdravi andjela nemam iskustva s tim ,nadam se da ce sto prije proci .. Nikola tek sad zaspao,u zadnje vrijeme ne ustaje prije 10 pa navecer ostaje do 11 budan, sve smo pomjerili..
andjela slicno je imala i moja S prije par godina i samo joj je ova tinta pomogla, zato je sada imam u kucnoj apoteci... nadam se da cete brzo rijesiti problem... a ti mila gledaj da se sto manje sikiras...
Jelena kako si danas, kako je to malo frckavo???
Mya, ma onako... S je kod deda i nane, a Nane je kod kuce sa babukom, ne rece mi maloprije da je vise imao proliva od jutros... Nadam se da je sve pod kontrolom... Veceras idemo na otvorenje Festivala pa smo svi uzurbani...
mama... zeljno vas ocekujemo
Bambina moja hvala na pitanju, da kucnem od drvo juce i danas sam super, jesam na apaurinu ali nema bolova sto je najbitnije. Jos smo danas malo i skitale i nasetale se pofino. Cura zaspala, svakim danom sve vise zna i sve je mudrija, ustvari sve veci zezator
Pozdravljamo drustvo Mi smo superiska,papamo i igramo se ps:Prosle jagode,sljive dosle na red djete uziva u njima,vjerovatno nakisele pa mu gode zubicima.Dvica jedna izasla a druga viri.Izgleda da je sve ovo bilo zbog zubica Saljemo vam puno
hvala drage moje jos jednom ... Ja cekam goste, mnogo drage, koji nisu sinoc stigli doci
Mala, jeste torta je iz Azre, zadovoljna sam 'nako (ukus dobar, izgled ne), povecali su joj jos i cijenu pri dostavi za 5 KM, MM naravno platio, jer nije bio u toku koliko je tacno, tako da iduci rodjendan definitivno necu od njih ...
salmy, drago mi je da se djecak projeo, ja sam V. ukljucila dr. theiss-a - on bi samo voce jeo ...jos sada stavi obje rukice na usta i kaze: "Dado nece juca, ne, mama baci ku - (ku je kasika)" ...a kad vidi sirup malo mu jedna doza, trazi "sos"
Jelena, drago mi je da si bolje i da Anuska fino pajki u svojoj sobi, ma sigurno ti hrces pa ti se cura budila ....
mala, umalo zaboravih, jesi vidjela propusten poziv od mene nekidan, ja te zvala da dodjete u park - znas sta sam skontala, ti mene "izbjegajes" ...je l' to sto sam debela
kod nas sve staro,postajemo sve zlocestiji ,nemirniji....neku vece idemo sa m setat i po belaju povezem biciklo,bezveze stoji na balkonu,a on ga voli!na pola puta od kuce-nece hodat,nece biciklo,hoce da se nosi ,i to nece mm samo meni
al ima i dobrih stvari-kako pije mlijeko samo ga stavim u krevetic,dam bocicu,ljubim i izadjem iz sobe-on zaspe !mislila sam da to nikad necu dozivit ,prvo dojeci se uspavljivali,pa u kolicima,pa lezeci malo kraj njega i sad i ovo dozivismo
drugu Vedadu sretan rodjendan (sa malim zakasnjenjem )
(joj ja vec kontam o rodjendanu,zamalo ne poce pravit spisak ,zaraze me ovi rodjendani na rr-u u 6-7 mjesecu)
Poz drage. Andjela nadam se da ce proci sto prije, nemoj se sekirati mnogo zenice su odgovorile, ja nisam nikad imala takvo iskustvo. Pocahontas zao mi malenog proci ce uskoro nadam se. Tekja tortica je bas slatka a i momcic, a ti se ovo farbala super ti je frizzzzzzzz, ma treba i po imas sve sto zena treba imat, imam i ja toliko a i viska ako ko hoce posudit bujrum hehe. Jucer ja citam napali neku zenu na nijagari pakistanku neke amerikanke, a reko mm dragi one sve mrsave ,vidis da sam ja bila smrvila bi ih neka jos moje trake za trcanje u kutiji dok prodje ljeto . Vrucine su stvarno opasne cuvajte bebice, meni se A. jucer zacrvenio sav jedva je gledao nema reko vani vise nek place, grozno je. Pusa svima i bebicaaaaaama .
Moj djecak pajki,izmorio se od navijanja... Mm navija za Sarajevo,a ja za Zelju,pa se on jadnicaki zbunio navijajuci,malo za jedne,malo za druge,pa je na kraju samo vikao : go i kos A danas uzeo rexonu,podigaao rukicu ko mama i govori pss,pss Apsolutno sve kopira,sto kazemo i sto radimo, toliko je smijesan i sladak Tekja mi smo za Amanov sunnet narucivali torte iz Azre,i sto kazes ukus im je dobar,ali izgled nista posebno,a jos i dostavu naplacuju,svasta... Rasplakala si me,toliko emotivno i divno si napisala,ali svejedno,ljubim ja tebe najvise i nek uvijek sve bude onako kako zelite... Mala 86 za spavanje. Ella H,Salmy,Mya,Bambi i ostale zenice
vece . Amani ljubim vas . Mala sta ima kod vas kako djeca bambi drago mi je da je Nanetu bolje Hanady kako je cura jel bolje ? Ella-H Tekja torta je super a tek slavljenik medic lijepi a bome i mama je lijepa ja nidje ne vidim viska kg ne kukaj . Mya lijepo te vidjet aktivnom pusa najljepsoj curi mala86 imam i ja jednog takvog bandita drago mi je za peko-mlijeko Marinci dje ste vi
Jelena kod tebe usitnilo imal treme ljubim kovrdje lijepe salmy ljubi frajera lijepog bebacha sta ima kod vas kod nas super vrijeme malo kise malo sunca , super rashladilo
dobro nam došla... daj svježe info jel more slano kao i prethodnih godina
al hajde...skvasila si se
Uh prvi dan odmah u vodu, sve super, drugi dan je pljusne malo val i padne u vodu i od mm rodjak je podigao a ona u plac (boji ga se inace), 2 dana nije smjela uci....a danas uzivala sto nijedan dan, kao da je znala da ide kuci...hehehe Znamo novu rijec " ebaga" (jbg) mami izletilo i jbg
lady ev meni taman otisli gosti i jos malo pa cu leci djecaka.. ne želi vise mlijeko za veceru,ni ujutro ga ne pije,,tjesim se da unosi kroz druge proizvode kalcij al opet