|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1088 1089 [1090] 1091 1092   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.7.2011 11:32:53   
Anoniman
joj hanady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image udarila ti kisa u glavu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 27226
20.7.2011 11:33:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Diktiram ja sad rjesenje jedno i kako sa vama tipkam u isto vrijeme mrtva hladna iydiktiram ovako

Ukoliko u navedenom roku ne dostavite trayeno ovaj organ 'e postupiti u skladu sa odredbama clana 135. zakona o UP tj. kabanicomuser posted image user posted image user posted image i dalje tekst kako treba

a moja skuzbenica tako otkuca i jos mi isprinta da porcitam i potpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoj pecat da zaboraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 27227
20.7.2011 11:34:07   
Hanady RR
a sta mi se deilo s atastaturom...il je do foruma...
nemam slova sa kvacicama i na sve to pomjesano mi...
y i z i jos mnogo togauser posted image user posted image

ne kontam...d anisma sta uradilauser posted image

jesam popravila...čččččč.
ajesam..haman sma od smjeha lupnula nešto pa premjestila tastaturu sa bosanskog na engleskiuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.7.2011 11:35:15 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27228
20.7.2011 11:36:15   
DM
Felix-ozbiljna sam , idem veš raširiti vani da se osuši!
A Tajra-vani nije hladno, bar kod mene, ja izlazila bosa!
Obučeš tamnije hlače-ako se isprskaš da se ne vidiuser posted image i gore lagano, a poneseš kakav ljetni džemperak ako zatreba!
eto obukoh te od glave do pete(doduše ne znam, šte ćeš obutiuser posted image )

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 27229
20.7.2011 11:36:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Diktiram ja sad rjesenje jedno i kako sa vama tipkam u isto vrijeme mrtva hladna iydiktiram ovako

Ukoliko u navedenom roku ne dostavite trayeno ovaj organ 'e postupiti u skladu sa odredbama clana 135. zakona o UP tj. kabanicomuser posted image user posted image user posted image i dalje tekst kako treba

a moja skuzbenica tako otkuca i jos mi isprinta da porcitam i potpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoj pecat da zaboraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zamisli da sam ga smao ovkaš potpisala i poslala da ga ispečete i noese minitru...e majkemi kad kažu četvero oči bolje vide...šta bolan vide ona ko mašina...hajd što ja fulih u dikjtiranju al da ona ne primjetiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27230
20.7.2011 11:36:30   
Malenaoduvijek

Ko bi meni ugodio...
Danima kukam kako mi je dosta sunca, a sad mi mrsko izaci jer pada kisa...

Sta se oblaci kad je ovako vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je ovo fuj, mrzim kisu vise od svega.... jeste bilo prevruce ali odmah zahladni da moras dugi rukav obuci i cipele, grozno

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27231
20.7.2011 11:37:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Obučeš tamnije hlače-ako se isprskaš da se ne vidiuser posted image i gore lagano, a poneseš kakav ljetni džemperak ako zatreba!

mah sute meni vrucine preko glave kad bi ovako sve ostalo nemora biti kisa samo da nije vruce ja bi bila user posted image user posted image user posted image user posted image
aL MALO sutra evo suncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 20.7.2011 11:38:46 >

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 27232
20.7.2011 11:38:47   
Hanady RR
ja jeste se raskukale na sunce i vrućinu...
e smao avs čekam kad snjegan zavalja...
sve ću vam ove postove pustitiuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27233
20.7.2011 11:40:38   
R&T@

Ja bih da mi lahori juznije od duseuser posted image user posted image user posted image user posted image

A za obucu: trazim ja sinoc jedne bijele sandale i kaze mm da sam ih bacila.
Sve sam pretrazila i nema ihuser posted image
Hajde sto sam luda, sad sam i senilnauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27234
20.7.2011 11:40:58   
Malenaoduvijek

sve ću vam ove postove pustitiuser posted image user posted image user posted image

a kad ona zima krene bice daj sunce....

ja gledala maloprije prognozu sve ovakvo user posted image od vremena do kraja sedmice, pa ja ne znam gdje ste vi vidjele to sunce..user posted image

Neposredna veza do poruke: 27235
20.7.2011 11:41:16   
Anoniman

Ja bih da mi lahori juznije od duseuser posted image user posted image user posted image user posted image

A za obucu: trazim ja sinoc jedne bijele sandale i kaze mm da sam ih bacila.
Sve sam pretrazila i nema ihuser posted image
Hajde sto sam luda, sad sam i senilnauser posted image user posted image user posted image
stas godine cine svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27236
20.7.2011 11:41:21   
DM
Ja se ne žalim(bar se trudim da se ne žalim na Božije davanje), a kšica mi fino buraniju zalila i travu pokošenu da ne izgori, sad sunce taman da mi se veš osuši-ma neko to fino za nas Iskomponujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27237
20.7.2011 11:42:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a kad ona zima krene bice daj sunce....

ja gledala maloprije prognozu sve ovakvo user posted image od vremena do kraja sedmice, pa ja ne znam gdje ste vi vidjele to sunce..user posted image

evo kod nas probija sunce....
A za vrijeme super meni pase user posted image ....
Suti ba bit ce jos vrucina neka je malo zahladnilo dije jos 2 mjes vrucina ...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27238
20.7.2011 11:43:08   
DM
pa ja ne znam gdje ste vi vidjele to sunce.

Kod mene vedro i sunčano, idem malo djecu vani izvesti, a ja sam ti na putu za more iz sarajevauser posted image blizu dadadine vikendice- samo s druge straneuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27239
20.7.2011 11:44:14   
Anoniman
da vas pitam al ozbiljno smijul se govoriti ruzni snovi nisu ruzni al za mene je bilouser posted image odkud to ni pomislila nisam reko ako kazem bojim se da se ne ostvari ......

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 27240
20.7.2011 11:44:17   
Malenaoduvijek

zamisli da sam ga smao ovkaš potpisala i poslala da ga ispečete i noese minitru...e majkemi kad kažu četvero oči bolje vide...šta bolan vide ona ko mašina...hajd što ja fulih u dikjtiranju al da ona ne primjetiuser posted image user posted image user posted image

ja rekoh vec legenda user posted image user posted image user posted image

a ja hocu da izadjem s momcima, ali ih treba sada obuci, puna ratna oprema jos malo i cizme ce nam trebati gumene user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27241
20.7.2011 11:45:21   
R&T@

Kod mene vedro i sunčano, idem malo djecu vani izvesti, a ja sam ti na putu za more iz sarajevauser posted image blizu dadadine vikendice- samo s druge straneuser posted image

Ja vrijeme dijelim na Prije Ivan planine i Poslije Ivan planine...

U kojoj si ti zoni?

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27242
20.7.2011 11:46:40   
DM
U ovoj prvoj, bliže sam ovim drugim planinama!user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27243
20.7.2011 11:46:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

da vas pitam al ozbiljno smijul se govoriti ruzni snovi nisu ruzni al za mene je bilouser posted image odkud to ni pomislila nisam reko ako kazem bojim se da se ne ostvari ......

Ja ne vjerujem u te budalastine.
Snovi su nasa svijest, samo "zbrkana"...

I ja bih crkla da ne ispricamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27244
20.7.2011 11:46:54   
Malenaoduvijek

geografija mi je uvijek bila slabija strana, ali ti je sigurno lijepo u prirodi.mi za vikend bili  na vikendici od rodjaka mm na palama ne da je lijepo nego famozno...user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27245
20.7.2011 11:47:09   
DM

da nisi drugo rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27246
20.7.2011 12:23:38   
Hanady RR
trebam pomoć...
nedavno mi je lady tavila ovdje na temu link za skidanje filmova...
ja stavila u bookmarks i nemam pojma kko se zove..
a sad hvalila kolegi i on mi traži link a ja ne mogu na temi d anađemuser posted image
jel ima neko spašen koji jeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27247
20.7.2011 12:27:09   
Hanady RR
našlauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27248
20.7.2011 12:41:35   
R&T@

da nisi drugo rodilauser posted image user posted image

To joj je najveca nocna morauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27249
20.7.2011 13:12:05   
Anoniman
Kod nas prolom oblaka  Kisa ljevaaaaaa bilo ledauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1088 1089 [1090] 1091 1092   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1088 1089 [1090] 1091 1092   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *