|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1086 1087 [1088] 1089 1090   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.7.2011 8:37:45   
pocahontas
obzirom da privatno to nismo radili, gdje cu to obaviti? ako ga sada odvedem, kada mogu nalazi realno najranije biti gotovi?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27176
20.7.2011 8:42:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: pocahontas

obzirom da privatno to nismo radili, gdje cu to obaviti? ako ga sada odvedem, kada mogu nalazi realno najranije biti gotovi?

crp smo mi radili u suncokretu, i bude odmah gotov, a bris mozes raditi u sanasi  najmanje 24h im treba ako bi nesto bilo da se razvije.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 27177
20.7.2011 8:47:33   
Malenaoduvijek
Hanady
sto se crp tice oni stvarno dramu oko njega prave.u januaru nije bilo reagensa u vrazovoj a moja pedijatrica tek dosla sa go pa nije znala zena, onaj u laboratoriju se cudom nije mogao nacuditi zaboga kako ona to ne zna. na kraju smo otisli na pedijatriju i uradili.

a to je najbolji pokazatelj za sve, bez obzira bilo dijete pod lijekovima ili ne, on pokazuje pravo stanje.

kakvo je stanje kod vas jutros?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27178
20.7.2011 8:55:35   
Malenaoduvijek
malom drugu Vedi elimo sretan rodjendan od srca , moji momci i ja user posted image user posted image

tekja vidjela sam da si me zvala nisam cula, bila mi zaova pa nisam ni isla s njima uvece vani samo ujutro.

kod nas sve isto...

sta je sa jelenom jeli jos 2 u 1 ne vidjeh je ja popodne da se javila user posted image

dadada dusice dolazi vise bas falis user posted image user posted image user posted image , a ona moja kona se ne javlja s mora nigdje je nemam ja s kim mahalati user posted image user posted image

felix ima li kise, ovdje nebo crno grozno

ostale djevojcice ljubim vas

Neposredna veza do poruke: 27179
20.7.2011 9:14:48   
Anoniman
Dan user posted image

Drugu Vedu srecan rodjendan i sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala tu sam, hB jos 2u1 mada da je dosadilo i jeste, dan nikako proci, ja sve teza i teza, nervoznija i nervoznija, ma sve u svemu bljak sam skroz. Srecom cura je dobro, slusa...malo zadnjih par dana kenka samo za mnom, samo mama, mama...ali sve je to u roku sluzbe user posted image
Bolesne bebice nadam se da su bolje i da temperature vise nema.
Pocahontas imas crp u Sanasi, Alei, Al tawil-u, suncokretu...

Neposredna veza do poruke: 27180
20.7.2011 9:19:07   
Anoniman
jutro
kod nas je vrijeme superuser posted image user posted image user posted image user posted image kisa pada vani osvjezilo hladno bas hladno za dux . HB  dragom uh miline anel i sad spava , super smo spavali

Vedo, sreco sretan ti rodjendan sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27181
20.7.2011 9:21:16   
Amani12
Jutrica i od nas user posted image
Kako ste nam svi redom?
Mi ovih dana samo hodamo,a jucer je i moja tetkica konacno operisana,pa nemam bas puno vremena za javljanje.

user posted image  Vedo,dusice mala,sretan ti rodjendanko,ljubimo te mnogouser posted image

Svim mamicama i bebama user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27182
20.7.2011 9:23:03   
Malenaoduvijek
jelo sve te razumijem, ista sam ti bila samo sto meni nije bila vrucina nego zima.

a osjeti Anuska da si ti nervozna i da se brines kako ce ti ona ostati.

ali samo polako, brzo ce to proci pa cete onda vas troje biti skupa, mislim sa tatom naravno.

ja sam plakala ko godina sto mi Luki ostaje kuci a ja idem nisam se nikako mogla smiriti, jos prije nego sto cemo krenuti on padne O. sa kauca vise sam se sekirala oko toga nego kako cu se poroditi, cak i kontrakcije dobila radi toga...

zato samo polako

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27183
20.7.2011 9:26:32   
Malenaoduvijek
amani user posted image user posted image user posted image

jeli decko dobro nema problema ?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27184
20.7.2011 9:30:25   
Amani12
Mala user posted image
Hvala dragom Bogu,ne smijem ni da ga hvalim,strah me da ga ne ureknem... kuc,kuc
Ljeto mu jakoo godi a i apsolutno pazimo sta jede.
Zubici ga muce,ali to vise standardno,dok ne niknu.
Kako su tvoji djecaci?
Nadam se da ce uskoro biti neka kafica,da se druzimo...

Neposredna veza do poruke: 27185
20.7.2011 9:32:43   
Malenaoduvijek
hvala Bogu pa je dobro,
a kafa obavezno, lady26 stize u petak aBd i odmah se dogovaramo za kaficu user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27186
20.7.2011 9:33:22   
Amani12
Jupiiiii user posted image Ljubi nam drugare user posted image

Neposredna veza do poruke: 27187
20.7.2011 9:34:31   
Hanady RR
Jutro

Kod nas noćas temepretaura ioet 39user posted image

u 3 i skidali smo je do 6 i onda smo mrali staviti čepić...
ovo joj je već treći 5user posted image

ja ne znam pocahontas ali idi radi CRP ti je vidoka temperatura skorz...mislim odokatovmom metodom da zaključujete jeli virus ili nje nije vam pametno. Nego ti njemu uradi CRP pa d aznaš šta i kako dalje...

Nama je pokazao da je bakterija i jendoj i drugoj curici...tj da nije virusnouser posted image

Vedo sretan ti rođendan, sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27188
20.7.2011 9:39:55   
Anoniman
Mala ma sva sam user posted image ... nemam uopste strah konkretno od poroda, ali nekih mion pitanja mi iznad glave. Sva sam nekakva rastrojena da vjeruj mi da izbjegavam ljude, pa i ukucane da ne bih nesto rekla u afektu sto i ne mislim.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 27189
20.7.2011 9:46:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala ma sva sam user posted image ... nemam uopste strah konkretno od poroda, ali nekih mion pitanja mi iznad glave. Sva sam nekakva rastrojena da vjeruj mi da izbjegavam ljude, pa i ukucane da ne bih nesto rekla u afektu sto i ne mislim.

ma kontam ja da nemas, nisam ni ja imala, samo mi je bilo bitno da beba bude dobro, a ispade da sam ja mogla glavom zaplatiti ali eto....nisam na sebe ni mislila.
zato su svi bili u stanju pripavnosti radi situacije koja je bila sa Lukom, pa je Igu pedijatrica gledala svakih malo malo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27190
20.7.2011 10:20:07   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Jutro

ja ne znam pocahontas ali idi radi CRP ti je vidoka temperatura skorz...mislim odokatovmom metodom da zaključujete jeli virus ili nje nije vam pametno. Nego ti njemu uradi CRP pa d aznaš šta i kako dalje...

Nama je pokazao da je bakterija i jendoj i drugoj curici...tj da nije virusnouser posted image

Vedo sretan ti rođendan, sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image jesu li vam dali antibiotik?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 27191
20.7.2011 10:23:58   
Mya_81 RR
Pridruzujemo se čestitkama i malom drugaru želimo sve najljepše Minja i ja user posted image

Jelena, izdrži još malkice...a mislim da i ovo ludo vrijeme, pored drugog stanja, dodatno pojačava nervozu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 27192
20.7.2011 10:32:07   
pocahontas
žene hvala vam na savjetima i informacijama user posted image
evo kaže teta da je odspavao sahatak i probudio se sav mokar ko čep (valjda od dalcy-ja) i sada je ok, nema temp. igraju se...sve je pojeo...
odvešću ga danas poslije posla onda da vadimo nalaze (osim ako mi opet ne javi da mu je temp. ne daj Bože opet počela rasti)..
zvala sam i dr. kaze i ona da je ubjedjena da je virus i da te temp. idu tako po 4-5 dana i kada sam ovoliko čekala sa antibioticima da sačekamo jošuser posted image joj nidje veze...pobudalih vise..najgore kad covjek ne zna sta je...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27193
20.7.2011 10:33:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jutro

Faeah zinat 5 dana na 12 sati (počela piti u subotu u 21)
Hanadi azomex 3 dana na 24 sata ( dnas u 13 biće treča doza)
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 27194
20.7.2011 10:35:33   
Mya_81 RR

evo kaže teta da je odspavao sahatak i probudio se sav mokar ko čep (valjda od dalcy-ja) i sada je ok, nema temp. igraju se...sve je pojeo...
odvešću ga danas poslije posla onda da vadimo nalaze (osim ako mi opet ne javi da mu je temp. ne daj Bože opet počela rasti)..
zvala sam i dr. kaze i ona da je ubjedjena da je virus i da te temp. idu tako po 4-5 dana i kada sam ovoliko čekala sa antibioticima da sačekamo jošuser posted image joj nidje veze...pobudalih vise..najgore kad covjek ne zna sta je...

Ma, najbolje je da uradite te nalaze po kojima ce znati je li viroza ili ne.

I stvarno, kad ste cekali toliko bilo bi besmisleno bez nalaza uvesti antibiotik. Ako je viroza u pitanju nece trajati vise od 5 dana, a to vam je tu negdje.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 27195
20.7.2011 10:35:57   
Hanady RR

otiđi u suncokret kako kaže mala i uradi crp....
10 Km će te rješiti svih nedoumica...
ako je u redu ne treba vam antibiotik ako nije doktorica je u pravu i et....

ja am radila curama al na moj zahtjev i to na pedijatriji...
i d anisma uradila nebi im dala antibiotike po ovim vrućinama...
posebno što kontam na more idućži mjesec...valja ih sad dobro paziti sunca da ne dođe do alergijske rekcije od unešenog antibiotika.

I usput, jeste našli sandale rafi one ''starinski'' model...
ako niste koji broj sad nosi...imama ja u garaži jedne tamnoplave takve od zaovinog dječala pa da broj porvjerimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27196
20.7.2011 10:40:48   
pocahontas
a taj crp sta je touser posted image mislim, je se taj nalaz radi preko krvi? nismo nikada radili pa sam malo stupid po tom pitanju! je li se iz prsta krvi vadi ili? da ga pripremim.
idemo odmah onda dans...a ne znam ni gdje mu dodje taj suncokretuser posted image odoh googlati da vas vise ne peglam...user posted image user posted image
a sandale nismo našli nikakve pa ni starinske user posted image hajd ziva bila vidi, nosi broj 23..ma skontala sam na kraju u da ce u najgorem slucaju nositi one češke zepice s mora od 20kn i vozdra (ili ja tabano bos što mu je btw najzdravije, ha jauser posted image ).

< Poruku je uredio pocahontas -- 20.7.2011 10:42:27 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 27197
20.7.2011 10:43:12   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Jutro

Faeah zinat 5 dana na 12 sati (počela piti u subotu u 21)
Hanadi azomex 3 dana na 24 sata ( dnas u 13 biće treča doza)
user posted image

Dobro je, sad će to onda da se smiri. Kad je bakterija nema vam druge. Da što prije bude bolje!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 27198
20.7.2011 10:43:51   
Hanady RR
CRp je nalaz iz krvi, iz orstića kod djece...
on pokaže upalne markere u organizamu...
ako su visoki znači to je infekcija koja zhtjeva antibiotik, a ko su niski to je virus i antibiotik ne treba

71000 Sarajevo
Muhameda ef. Pandže 67 Sarajevo

Dr Evelina Čehajić, specijalista pedijatar

Telefon: ++387 33 266 266
Fax: ++387 33 266 265

Mobilni ++387 62 274-034

e-mail: ordinacija@pedijatrija-suncokret.ba

web site: http://www.pedijatrija-suncokret.ba

evo ja sebi sinoć našla suncokret i sprmeila d aimam az ubuduće d ane moljakam pedijatricu za CRP.

a sandale vam javim popodne ...možda sam vam rješila briguuser posted image
jer su sigurno manji broj od mojih bebelih nona (26) pa ih ona nije nosilauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.7.2011 10:45:03 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 27199
20.7.2011 10:45:45   
pocahontas

CRp je nalaz iz krvi, iz orstića kod djece...
on pokaže upalne markere u organizamu...
ako su visoki znači to je infekcija koja zhtjeva antibiotik, a ko su niski to je virus i antibiotik ne treba

71000 Sarajevo
Muhameda ef. Pandže 67 Sarajevo

Dr Evelina Čehajić, specijalista pedijatar

Telefon: ++387 33 266 266
Fax: ++387 33 266 265

Mobilni ++387 62 274-034

e-mail: ordinacija@pedijatrija-suncokret.ba

web site: http://www.pedijatrija-suncokret.ba

evo ja sebi sinoć našla suncokret i sprmeila d aimam az ubuduće d ane moljakam pedijatricu za CRP.

a sandale vam javim popodne ...možda sam vam rješila briguuser posted image
jer su sigurno manji broj od mojih bebelih nona (26) pa ih ona nije nosilauser posted image

hvala draga puno user posted image evo i ja nađoh to isto! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 27200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1086 1087 [1088] 1089 1090   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1086 1087 [1088] 1089 1090   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *