|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
4.7.2011 10:32:32   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Donor pronadjen u Francuskoj user posted image

sada sam procitala na FB i presretna sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1251
8.7.2011 15:01:35   
bananica
IZVORNA PORUKA: dinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Divna vijest,sretno Nejra!!!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1252
9.7.2011 14:42:28   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1253
13.7.2011 11:16:29   
emma.L
Još jedna dobra vijest me dočekala s odmora user posted image user posted image user posted image . Sretno!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1254
13.7.2011 13:39:04   
niki83
Ima li neko da nam napise neke nove info??!!
Koji su daljnji koraci, kako je Nejra sada uopce?
Mislim, ova tema je bila bas aktivna, i red bi bio da smo i dalje u toku...
Evo recimo mali Ajdin Hadzic iz Zenice, za kojeg se takodjer skupljao novac kada i Nejri, otisao je u Tibingen, tamo je s majkom i za nekoliko dana, tacnije 19.07., zakazana je operacija, a majka mu je donator..

N&N

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1255
13.7.2011 13:43:24   
Hanady RR
niki donator je nađen...
sada čekamo d anam jave kada je planiranoi presađivanje...
ono što znam da je maleni mak već trebao biti kod mame...nije ga vidjela kao je otišla tako da emocije ne mogu ni zamisliti...
svaka daljnja informacija će biti prenešena...
Supruga čekamo takošer u nekim kontaktima da nam javi po pitanju novaca...dlai je ono tšo s eima dostatno za obavljanje zahvata...
postoje i neki planovi o daljnjem rpikupljanju u kojem bi pomogli porodici...ali o svemu podatke kada budemo imali decidne možemo i napisati

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1256
13.7.2011 13:56:43   
niki83
super, hvala ti puno na info...

N&N

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1257
13.7.2011 14:23:46   
Apotekarka
Bas cesto mislim na Nejru,na njenog Maka...Mogui misliti emocija kad Mak dođe....Tako swe nadam da ce biti sve dobro....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 1258
13.7.2011 23:23:02   
klemzi
Zdravo svima,
Tekst ispod smo slali nasim volotnerima (posto bi ucesnici trebali biti volonteri Udruzenja DOBRO), a saljemo i ovdje, za volontere koji su prikupljali novac za Nejru. Ovo gostovanje smo dogovorili uz pomoc Naide Kadribegovic - molbu smo poslali odavno, ali su nam se iz Lutrije tek sada javili sa pozitivnim odgovorom. Pozeljno je da su volonteri koji se prijave ucestvovali u nekoj od akcija za pomoc Nejri.

**Na apel za pomoc za Nejru Kuric, koja boluje od leukemije i potrebna joj je transplantacija kostane srzi, odazvala se Lutrija BiH i pozvala Udruzenje DOBRO da bude gost u vanrednom kolu emisije TV Bingo koje ce se odrzati 27.07. Za to gostovanje je Udruzenje obavezno obezbijediti 90 clanova i volontera koji bi bili prisutni kao publika u emisiji.

Ovim putem vas molim da se javite na mail volonteri@dobro.ba ukoliko ste u mogucnosti da budete 27.07 od 16h na raspolaganju za potrebe ove emisije i akcije pomoci Nejri. Ukoliko mozete animirati i obezbijediti jos nekoga ko je voljan da ucestvuje, odlicno! Rok za prijavu je do kraja radne sedmice da bi mogli planirati broj ljudi koji imamo na raspolaganju.

Ukoliko ne budemo mogli skupiti 90 volontera, ucesce u emisiji je upitno.
Informacije koje nam trebate poslati na email volonteri@dobro.ba su: ime i prezime, kontakt email ili telefon.

Veliko hvala!**

Preuzeto sa fb grupe Apel za pomoć

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1259
15.7.2011 10:57:51   
HanaBana
drage forumasice prijavite se koja moze da ucestvuje u snimanju ove emisijie jer trenutno ima 14 prijavljenih a potrebno je 90. Bez 90 osoba ucesce i novac za Nejru nam je upitanuser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1260
15.7.2011 11:01:17   
Hanady RR
hej ...pa što s ene rpijavljujemo...šta je ovo....

dajte žene javljajte se...

a hanba akako misliš novac upitanuser posted image

koliko je to novaca u pitanjuuser posted image

nisma shavtila kako se dođe do togauser posted image

i jesi s ečula s asuprugom njenim...jeli novac fali sada za transplatacijuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1261
15.7.2011 11:39:17   
Hanady RR
U skladu sa ovim pozivom, a i sa svim aktivnostima koje mi kao članice rigeraje jesmo oorvele u okviru prikupljanja sredstava za Nejru dogovoreno je da se prijavimo kao ringeraja. ba na mail koji je naveden u pozivu.

U skaldu sa istim, molim vas da meni putem e-maila, ili PP poruke pošaljete ime i prezime, broj mobitela i kontakt e-mail da ćete učestvovati na snimanju emisije bingo show na dan 27.7.2011.godine.
Rok za ove prijeve je do ponedeljka tj 18.7.2011.godine u 18, oo časova, kako bi udruženju dorbo poslali dovoljan broj učesnika da dođe do realizacije navedene emisije. 90 se čjudi treba skupiti, ja sma siguran da RR može bar polauser posted image user posted image user posted image

Moj e-maila: ciric_dijana@hotmail.com

čekam Vas...

za Nejru sveuser posted image

user posted image user posted image

kako bi pratile javno tok prijava ovdje ćemo staviti spisak nickova:

1. Višnja RR
2. Hanady RR

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1262
15.7.2011 13:08:01   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U skladu sa ovim pozivom, a i sa svim aktivnostima koje mi kao članice rigeraje jesmo oorvele u okviru prikupljanja sredstava za Nejru dogovoreno je da se prijavimo kao ringeraja. ba na mail koji je naveden u pozivu.

U skaldu sa istim, molim vas da meni putem e-maila, ili PP poruke pošaljete ime i prezime, broj mobitela i kontakt e-mail da ćete učestvovati na snimanju emisije bingo show na dan 27.7.2011.godine.
Rok za ove prijeve je do ponedeljka tj 18.7.2011.godine u 18, oo časova, kako bi udruženju dorbo poslali dovoljan broj učesnika da dođe do realizacije navedene emisije. 90 se čjudi treba skupiti, ja sma siguran da RR može bar polauser posted image user posted image user posted image

čekam Vas...

1. Višnja RR
2. Hanady RR
3. Ilhana RR

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1263
15.7.2011 13:11:04   
Skvo RR
Nadam se da ce se mnogo zenica javiti ispred RR-a....Zapravo ne sumnjam.user posted image Ja bi rado..ali ne mogu sjediti sa miromuser posted image ...uglavnom pozdravljam sve humane zenice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1264
15.7.2011 13:13:00   
koka i po
hajmo sarajke prijavljujte se,nije vam daleko ,ipak je ljudski zivot u pitanju user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1265
15.7.2011 13:32:31   
lila25
ne procitah u koliko je snimanje ?rado bih dosla ako mi vrijeme bude odgovaralo...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1266
15.7.2011 13:40:03   
tekja
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

čekam Vas...

1. Višnja RR
2. Hanady RR
3. Ilhana RR

4. Tekja

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1267
15.7.2011 13:40:07   
Medić*
Zao mi je jer sam van drzave tada pa se ne mogu prijaviti a rado bih.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1268
15.7.2011 13:42:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: lila25

ne procitah u koliko je snimanje ?rado bih dosla ako mi vrijeme bude odgovaralo...

emisija ide uživo...od 20 sati šti znači malo prije da smo doleuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1269
15.7.2011 13:47:12   
lila25
znam da imaju neke probe prije snimanja zbog toga sam pitala u kooliko je satiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1270
15.7.2011 13:52:01   
Hanady RR
pa to će nam javiti na mail sigurno...nema šanse da će biti puno ranije...
sat maksimalno tako je ia snimanje na pinku bilouser posted image

hajde lila šalji podatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1271
15.7.2011 14:17:49   
HanaBana

čekam Vas...

1. Višnja RR
2. Hanady RR
3. Ilhana RR

4. Tekja
5. HanaBana

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1272
15.7.2011 14:19:35   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1273
15.7.2011 16:01:18   
niki83
Koka vec napisa, najlakse je forumasicama iz Sa da se prijave, ja bas razmisljam kad se to navecer zavrsi, gdje bi i kako, ni busa tada nema...tako dauser posted image , a vjerujem da ce broj uskoro biti puuuuno veci user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 1274
15.7.2011 16:12:13   
HanaBana
Na FB pise da treba biti na raspolaganju za potrebe snimanja od 16,00 sati. Ne bih da krenemo OT o samom Bingu i lutriji ali znam da se cesto desavalo narocito vanredna kola da se snime u toku dana a puste navecer jer ne vjerujem da cemo tamo biti od 16 do 21,30 do kada obicno traje. Postavila sam upit na FB do koliko sati ce trajati snimanje da bi mogle znati formasice koje bi mozda dosle iz drugih gradova a i javnog prevoza.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *