|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 14:29:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 301
   RE: Šta ponijeti od stvari za bebu kad podjem...
13.7.2011 14:35:07   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Hvala cure na odg

I mi smo slicno spremili, ostalo jos da se odlucim koju zastitnu kremu uzeti. Maleni je bas svjetle puti pa me strah da ne izgori.

S 50 nikad nećeš pogrješiti. Osim ako ćeš ganjati da malo boje uhvati user posted image

dobro bi mu doslo malo boje, ali neznam koja je najbolja, ne bih da ih vracam s opekotinama ( M i malenog ) ja sam svakako zasticena user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 302
13.7.2011 15:15:26   
sirnica
Ako je mali svijetle puti-obavezno 50 ili 50+. Mi smo neki dan bili na jezeru, malenog sam mazala Niveom za djecu 50+. Nije izgorio, a uhvatio je sasvim malo bojice. Inače je skroz svijetle puti. Mm i ja smo se mazali faktorom 25, a opet smo malo izgorili po leđima. A sjedili smo u hladovini, Hvala Bogu pa sam Dž mackala svakih 20 minuta!

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 303
13.7.2011 15:21:16   
Medić*
IZVORNA PORUKA: sirnica

Ako je mali svijetle puti-obavezno 50 ili 50+. Mi smo neki dan bili na jezeru, malenog sam mazala Niveom za djecu 50+. Nije izgorio, a uhvatio je sasvim malo bojice. Inače je skroz svijetle puti. Mm i ja smo se mazali faktorom 25, a opet smo malo izgorili po leđima. A sjedili smo u hladovini, Hvala Bogu pa sam Dž mackala svakih 20 minuta!

hvala puno user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 304
13.7.2011 15:48:43   
teacher75
jeste li uplacivali putno osiguranje? ja namjeravam obavezno da uplatim za svo troje. znate li ima li neke razlike gdje uplatiti i koju biste mi osiguravajucu kucu preporucili?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 305
13.7.2011 15:50:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

jeste li uplacivali putno osiguranje? ja namjeravam obavezno da uplatim za svo troje. znate li ima li neke razlike gdje uplatiti i koju biste mi osiguravajucu kucu preporucili?

ja bih ti preporučila vaše zdravstveno isugranje koje imate u kantonu sarajevo...i fino po 5 Km košta vas za svakoga a vrijedi 2 mjeseca...

ideš sa papirom koji potvrđuje međunarodnu saradnju i svojom knjižicom...
u slučaju nedao Bog potrebe prevoz do tamo, brzina djelovanja i plaćanje je mnogo lakše nego sa osiguravajućim društvima

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 306
13.7.2011 15:52:15   
R&T@
Ne treba ti faktor 50, jer tvrde dermatolozi da je 30 i 50 isto za zastitu...

Samo obavezno neki za djecu...

Mi smo kupili Nivea i losion i kremu za 17 KM u Interexu (faktor 30)user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 307
13.7.2011 15:52:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja bih ti preporučila vaše zdravstveno isugranje koje imate u kantonu sarajevo...i fino po 5 Km košta vas za svakoga a vrijedi 2 mjeseca...

u slučaju nedao Bog potrebe prevoz do tamo, brzina djelovanja i plaćanje je mnogo lakše nego sa osiguravajućim društvima

zar se to ne ceka mjesec dana?user posted image mi na more idemo iduce sedmice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 308
13.7.2011 15:56:08   
taze_mlada

mozes li molim te malo bolje pojasniti boldirano?

Neposredna veza do poruke: 309
13.7.2011 15:57:59   
Hanady RR

zar se to ne ceka mjesec dana?user posted image mi na more idemo iduce sedmice

ne , ko ti je reako mejesec dana...

odeš ujutro u domove zdravlja uzmeš potvrde iz anamneze tj kartona da nemate hroničnih bolesti i te potvrde platiš za svakoga po 5 Km...onda odeš na skenderiju prvi šalter lijevo i ljubazna teta ti d azahtjeva koji ona do pola popuni, daš joj potvrde i knjižice ovjerene...
njima portir ide oko 10 nosi papire na odobravanje komsiji...
već sutradan oko 12 -13 časova po to možeš otići...

etp otiđi sutra , četvrtak je i obavite to...ako ti kaže da ne može odmah nazovi...može i isti danuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 310
13.7.2011 15:59:24   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taze_mlada

mozes li molim te malo bolje pojasniti boldirano?

evo mila...o ovome sam ja potanko informisala i prethodnih godinauser posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/Korištenje_zdravstenog_osiguranja_osiguranih_lica_KS_pri_odlasku_u_inostranstvo/m_623563/tm.htm

neda mi nešto link staviti kako treba...ukucaj u pretraživač korištenje zdravstvenog...izbacit će ti kao prvu temu ovu :)

< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.7.2011 16:00:57 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 311
13.7.2011 16:00:42   
teacher75
bojim se da u ovom stanju i po ovoj vrucini nisam u stanju, jer svo troje imamo kartone u razlicitim domovima zdravlja u razlicitim dijelovima grada, pa cak i razlicitim opcinama, a mm radi od jutra do mraka, tako da ni on ne moze obaviti taj zadatakuser posted image ipak cemo platiti kao i do sada samo ne znam u kojoj kuci. a mm je na nekoj ineternet stranici nesto procitao mjesec dana da se treba unaprijed, ne znam jel to touser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.7.2011 16:01:14 >

Neposredna veza do poruke: 312
13.7.2011 16:02:00   
Hanady RR

bojim se da u ovom stanju i po ovoj vrucini nisam u stanju, jer svo troje imamo kartone u razlicitim domovima zdravlja u razlicitim dijelovima grada, pa cak i razlicitim opcinama, a mm radi od jutra do mraka, tako da ni on ne moze obaviti taj zadatakuser posted image ipak cemo platiti kao i do sada samo ne znam u kojoj kuci. a mm je na nekoj ineternet stranici nesto procitao mjesec dana da se treba unaprijed, ne znam jel to touser posted image

to su oni napislai mjesec jer su haman gužvu očekivali...al vjeruj ne trab mjesec za more...oni koji idu u njemačku, švedsku po 2-3 mjeseca oni trebaju ranije...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 313
13.7.2011 16:03:55   
taurus
mi smo danas uzeli putničko zdravstveno osiguranje u grawe osiguranju
za nas 4-oro za 17 dana 54 km, a policom je obuhvaćeno i osiguranje prtljaga
treba samo kopija pasoša ili ličnih karata

Neposredna veza do poruke: 314
13.7.2011 16:04:28   
teacher75
ma djaba, danas sam izlazila po vrucini i umalo nisam unesvijest pala, a morala bih ici u domove zdravlja grbavica, visnjik i novi grad, pa onda nositi u skenderiju, tako da to definitivno otpadauser posted image

Neposredna veza do poruke: 315
13.7.2011 16:07:38   
Hanady RR

ma djaba, danas sam izlazila po vrucini i umalo nisam unesvijest pala, a morala bih ici u domove zdravlja grbavica, visnjik i novi grad, pa onda nositi u skenderiju, tako da to definitivno otpadauser posted image

e idi onda na grawe...poslah ti PP...broj telefona jedne naše forumašice...njen suprug radi osiguranje, vrijedan je pa nećeš morati ni hodati punouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 316
13.7.2011 16:09:41   
teacher75
a kakvo je sarajevo osiguranje i ova nasa? jel grave skuplje? ja sam prije placala u ovim nasim kucama, cini mi se

Neposredna veza do poruke: 317
13.7.2011 16:14:04   
Hanady RR

a kakvo je sarajevo osiguranje i ova nasa? jel grave skuplje? ja sam prije placala u ovim nasim kucama, cini mi se

ma ja mislim ali mislim da su cijenom svi isti...tu negdjeuser posted image
al je meni grawe ipak jači koncern pa se prije njemu okrećem u ovome smisluuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 318
   [Obrisana poruka]
13.7.2011 16:18:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 319
13.7.2011 16:30:20   
HanaBana

teacher javi mi se na pp...dam ti ponudu i za BSO i za Grawe:)
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 320
13.7.2011 16:32:52   
Trnoruzica
Prijateljica mi je isla u Bosna Sunce, mislim,,, Malo jace od marke po danu se placa...
Ja kontala do Unique, da vidim kako je sa njima, ako nista, gdje god uplatim, mislim da su uslovi skoro pa isti...
Teacher, jos samo malo user posted image

< Poruku je uredio Trnoruzica -- 13.7.2011 16:33:34 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 321
14.7.2011 7:47:34   
vila_7
hajde treba mi brzinska informacija za ovo osiguranje.....sta ja s njim dobivam i moze li MM danas odmah otici i uplatiti i dobiti?
P.S. sutra ujutro idemo pa mi je zato frka,a  nisam prije uopce znala z aovo

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 322
14.7.2011 8:11:16   
Mala Selma
hajde treba mi brzinska informacija za ovo osiguranje.....sta ja s njim dobivam i moze li MM danas odmah otici i uplatiti i dobiti?
P.S. sutra ujutro idemo pa mi je zato frka,a nisam prije uopce znala z aovo

Mi smo prosli mjesec isli na more  u Hrvatsku i platili smo za nas troje 15 dana 30 KM u BSO ( bosna sunce osiguranju). Potreban je samo pasos bebe i LK roditelja i mi smo uzeli zdravstveno osiguranje ( u slucaju potrebe za uslugama u domu zdravlja ili bolnici kod njih). Znaci ti platis sve usluge i sa racunima kada se vratis kuci ides u osiguranje i plate ti sve ili imas opciju da direktno pozoves BSO u Hrvatskoj i najblizu produznicu koja se nalazi gdje ti ljetujes i oni ti na licu mjesta plate sve troskove ( tobijes upute u osiguranju).
Inace mi evo tri godine idemo sa A. na more i uvijek platimo osiguranje, dva puta smo samo za A. i automatski sam i ja bila osigurana, a sada smo osigurali i MM user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 323
14.7.2011 8:12:57   
Mala Selma
i zaboravih napisati da sam  odma dobila osiguranje, neceka se mjesec dana kao sto neko napisa!

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 324
14.7.2011 9:31:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

P.S. sutra ujutro idemo pa mi je zato frka,a nisam prije uopce znala z aovo

Mi smo prosli mjesec isli na more  u Hrvatsku i platili smo za nas troje 15 dana 30 KM u BSO ( bosna sunce osiguranju). Potreban je samo pasos bebe i LK roditelja i mi smo uzeli zdravstveno osiguranje ( u slucaju potrebe za uslugama u domu zdravlja ili bolnici kod njih). Znaci ti platis sve usluge i sa racunima kada se vratis kuci ides u osiguranje i plate ti sve ili imas opciju da direktno pozoves BSO u Hrvatskoj i najblizu produznicu koja se nalazi gdje ti ljetujes i oni ti na licu mjesta plate sve troskove ( tobijes upute u osiguranju).
Inace mi evo tri godine idemo sa A. na more i uvijek platimo osiguranje, dva puta smo samo za A. i automatski sam i ja bila osigurana, a sada smo osigurali i MM user posted image

znam da se ne ceka to osiguranje vec se dobije odmah, mislila sam na osiguranje sto hanady spominje

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *