Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 12:10:59
Hanady RR
kako je dječak jutros
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 13:56:31
emy24
Nunny stvarno mi je zao,ali to je samo jes jedan dokaz u kavoj mi drzavi zivvimo jadna djeca a i mi sa njima nesmijem ni pomsliti kakva ih buducnost ceka i imaju li je uopste u ovoj drzavi...ljubim rukicu i zelim sto brze ozdravljenje
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 15:49:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
kako je dječak jutros
Javi se draga,bas se brinemo
vjeruj ja opet naletih da vidim jeli s ejavila...pile drago...sve mi je na pameti...
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 16:19:55
Hanady RR
Bome nešto je nema... trebali su ići na previjanje...ako ne bdue ok da dreniraju.... baš se sad nešto brinem miša mu...iskreno s enadam d aj4e sve bolje nego juče i dna prije
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 17:19:53
Hanady RR
Eh Bože
baš sma ljuta...
Ali dobro je d aje pod ljekarskim nadzorom opet...mada kad sagledam sve dobro je da je mama s anjim d aona drži ljekare pod nadzorom...zeznut vakat došao...
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 18:10:48
emi7908
Bože sačuvaj ne mogu da vjerujem... samo se nadam da će se sve dobro završit sunce maleno... kako im savjest može biti mirna pa imaju li ti doktori djecu ????
RE: Ujed konja u pionirskoj dolini i tretman ... 29.6.2011 19:06:52
Amrino
Joj pilence malo...Nadam se da ce sve biti ok. Nije tema ove price...a mozda i jeste- kako se uzme ali ja neki dan djecu odvela u Pionirsku i bas sam se neprijatno iznenadila. Idemo cesto ali valjda ranije nisam obracala paznju a ovaj put sam primjecivala samo nekakve zamke i opasnosti. Kutija sa pijeskom je totalno razvaljena...ali nije to problem nego to sto na svakih deset cenata iz dasaka vire veeeeliki zahrdjali ekseri . Uslikala sam pa cu jednom prilikom staviti slike...Zatim- razvaljen saht kod jezerceta---i to taman tako da djetetu propadne nona i ozbiljno se ozlijedi i jos x takvih stvari za koje ne trebaju nikakve pare i donacije nego su to sitni popravci za koje tek treba malo volje, vremena i - ne tako spretne ruke...a trojica zaposlenih su tu citala novine i iispijala kafice u hladu cijelo vrijeme dok smo bili gore...jedno tri sata. Bas sramota.