Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i vidim da su ovdje svi vecinom stariji od mene meni to nesmeta volim cuti savjete stariji a ja sam mlada i nemojte me pogresno sta shvatat samo sam radoznala
Ajla prvo pročešljaj forum, sve pročitaj pa će ti dosta stvari biti jasnije i nećeš imati potrebe da na svakoj temi postavljaš jedno te isto pitanje sve što te zanima imaš već napisano na forumu pod odgovarajućom temom ionako smo ovdje već debelo otišli off topic
i da se vratimo temi.... evo jednog zanimljivog teksta
Poze u sexu
Postoji više različitih poza u zavisnosti od mjesta gdje seksualni odnos obavljate. Ne obavljajte seksualni odnos na skučenim mjestima (uskom automobilu ili javnim mestima: bioskopu, autobusu, vozu, avionu, itd.)
Majmunska poza od pozadi ona ja najbolja za oplodnju i trudnoću. Žena stoji ili kleči na krevetu, a muškarac odpozadi vrši seksualni odnos. Ležeća ili misionarska poza je kada žena leži na leđima a muškarac je odozgore.To je standardna poza u seksu.Moze se obavljati i na stolici. Jašuća poza je kada je žene gore, a muškarac dole.
Eh, ko o čemu, baba o uštipcima.....Ma šta ste, blese jedne, navalile na pozu. Mi u šumarku, na nekakvom kamenu, ustala sam odmah, sunce mi peklo u oči, a i bilo je "pomalo" neudobno, i zakači se. Ma samo vi to upražnjavajte iz ljubavi, požude ili ...., pa će biti. Veliki pozdrav.
e zene drage, stvarno evo dajte da se vratimo na temu "poza za zatrudnjivanje", evo hajde od ove moje poruke pa nadalje.... Ja mislim da ne postoje pravila niti specijalne poze za "lakse" zatrudnjivanje. Pa normalno je nakon svakog odnosa da dio sperme izadje iz zene, ali nemojte zaboraviti da nekoliko hiljada tih malih spermica krenu u napad jajne celije zene . Jedan ce uspjeti kad tad. Ja sam iz prve zatrudnila hB, niti sam ganjala pozu, niti sam dizala noge u zrak, e jedino sta je kod mene bio slucaj jeste da je to bilo otprilike kada mi je trebala biti ovulacija. Moj vam je savjet, samo opusteno i da ako je neko u mogucnosti da ode negdje na more ili sl. to je idealno mjesto za zatrudnjivanje. Ustvari, vrlo je bitno da ljudi nisu pod stresom, jer to jako moze uticati na zatrudnjivanje, pa su vjerovatno putovanja i pogodna za te stvari, jer su ljudi na odmoru obicno opusteni i rastereceni. Eto, dakle poza - koja god vam odgovara u datom momentu, ne zamarajte se previse s tim, vec samo uzivajte!!!
isprobana svaka poza isprobano dizanje nogu u zrak isprobano na moru i opušteni i neopušteno i oko ovulacije sam uvijek raspoložena i uživam ali još nije uspjelo
cao po prvi put sam na ovom forumu i jako mi je drago sto mogu da ucestvujem u razgovoru sa vama.i ja imam problema sa zatrudnjivanjem vec 9 mjeseci sam u braku aili nazalost nista.i poslije odnosa ne ustajem odma lezim sa nogama u zraku ali nazalost nema uspijeha .Sta bi mi vi preporucili?
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Ja sam baš kada mi je bilo 9mj. uzaludnog truda otišla ginekologu na pregled, saznala "probleme" zašto trudnoća ne nastupa, tako da ti preporučujem da odeš ginekologu i savjetuješ se sa njim, odi na UZV i ostalo će ti on preporučiti što dalje, možda nalaz hormona, HSG i sl. Što se poze tiče, moje mišljenje da famozna poza ne postoji, nego je do zdravlja žene i muškarca.Sretno i dobrodošla!
pozdrav maslacak,ja necu jos dijece jos mi je rano u braku sam 5.mjeseci pa prvo hocu da se informisem o svemu pa cu,onda dijecu.svima koji zele dijecu sretno imate moju,podrsku
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.