Đenifer
|
Kod mene je isto problem crvenog pigmenta u korjenu dlake.Zato mi crvene nijanse najbolje i pristaju, ali sam već 10 god.plava, farbam se kod frizera, znači samo izrastak.Nekad mi je jednostavno, a vrlo često imam problem i nekad neće da izvuće onu "beybi" nijansu koju najviše volim, tako da mi vrlo često izrastak poslije posvjetljivanja, pa farbanja, baca malo na žučkasto dok se pranjem malo ne stabilizuje. Ja bih najsretnija bila kad bi farbom mogla izvuči izrastak, ali je to nemoguće, već mi mora frizerka posvijetliti (blajh), pa nakon toga farba sa nekim biserno-pepeljasto plavom farbom da neutrališe žutilo. Mada sam svaka 1,5-2 mj kod frizera, mali je to izrastak, ali danas nisam mogla odoliti pa sam pupila novu farbu Styloss-ledeno, biserno plava, koja neutrališe žutilo, pa dok mi je sad izrastak vrlo mali, pokušaću da vidim kakav je efekat, mada sam dosta toga već pokušavala, ali bez uspjeha. Vidjećemo, ako zabrljam, frizerka je preko puta, pa ću na popravak.Najgore mi je u suštini, naručivanje,pa po dva i po sata tretmana i nikad se nadavat para.....ako ova boja bude pun pogodak, idem u skladište po paletu, pa nek se nađe. Ako i to ne uspije, frizerka me odavno munta da probam nešto novo, što bi napokon i prijalo mom korjenu kose, a to je nova boja (plava-sa nijansom crvene u sebi) nešto kao ružino drvo, mislim da takvu boju reklamira Lejla Filipović (Kene-boja), pa otom potom, samo nek je na plavo
|