Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zna li neko gdje se moze kupiti ona korpa za dijete sto se zakaci na biciklo naprijed, ono kao sjedalica za dijete (za biciklo)? kod nas u intersportu u tuzli kazu da su nekad imali, cijena bila oko 70 KM ali nije im islo pa vise ne narucuju... sarajevo?
Ja sam to vidjela u Merkuru, na Stupu i jos negdje, al' ne mogu da se sjetim gdje.
Ja sam kupila ove u Iani jelena sto si mi rekla i dobri su,hvala za info.A ruksak sam ja vidila u One2play i vidila sam par slatkih u waikikju gdje su stvari za djecu
Ja meni se cini moram skoknuti do Azela ... Nikad nisam nasla kais za Lanu...lazem jesam jedan u LCW ali nije mi boja bila ok...
ima kajseva u azelu na grbavici, ali ne znam koje velicine. ja lani stavljam tregere- isto sam tamo kupila crvene. a bodiji u azelu su bili od 5-7km, obicni bijeli ko potkosulja sa skroz tankim bretelama, meni su super jer se ne vide bretele kad oblaci haljinicu ili majicu sa bretelama
Jelena, ima lijepih u One2 Play u BBI, kao i u knjižari (miiiislim) Exkluziv ili tako nekako u Kralja Tomislava prekoputa Mamčeta, pored Winka... Vjerovatno toga ima i u nekim drugim 'dječijim' prodabvnicama i malo bolje opremljenim knjižarama, kao i na pijacama.
Možeš vidjeti Asjin u mojim albumima na FB, mislim da se zove 'prvi dan u vrtiću' ili nešto slično. :D On je iz One2Play.
Hvala vam za odgovore, pogledacu jos danas U Azelu sam trazila prije mozda mjesec nije bilo, ni na Ilidzi a ni na Grbavici. U Mercatoru na Ilidzi nema, a iskreno nisam trazila u drugim njihovim radnjama. pocahontas jel mislis na ovaj na M. na Socijalnom ili ima jos negdje? Pretrazicu opet sve, a pogledacu i ove u Iani. teacher na koji si ti Azel konkretno mislila? I mi imamo par lijepih majica i haljina ali mi ruzno sa ovim sirokim bretelama ispod
Gumene sandale sam vidjela u Planici i u Astri, Rider marka, mekane, otvorenih prstića i ako ne nađemo kroksice odgovarajuće veličine, uzet ćemo ih. A zna li netko gdje mogu naći kroksice br. 23-24?
ima kajseva u azelu na grbavici, ali ne znam koje velicine. ja lani stavljam tregere- isto sam tamo kupila crvene. a bodiji u azelu su bili od 5-7km, obicni bijeli ko potkosulja sa skroz tankim bretelama, meni su super jer se ne vide bretele kad oblaci haljinicu ili majicu sa bretelama
Meni treba kais za "kombinezon" teksas...lani je bas velik pa da probam sa kaisom da joj "pokupim"
Imaju neke bež sa roza, te sam gledala, ali vidjela sam iste ili slične plavo-sive. Ubij me, ne znam cijenu, mislim oko 28 KM. Smiješalo mi se jer nama trebaju patikice, sandale za izlazak i sandale za plažu + dodatne pape . pojma nemam koliko što košta, samo znam da je puno .