Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cure puno vam hvala na cestitkama i lijepim zeljama . Evo vam po komadic torte, Noa sama sam je gazala nije radila dostava, čak sam i fondant na nju metla .
SAd da i ja čestitam rođendan dragim forumašicama new mami i banani
Anketa
vantijelesna oplodnja Rijada
mene zanima dali se placaju ljekovi za oplodnju kod koktorce sanje u banja luci mislim ja imam resenje i trebam da radim vantijelesnu oplodnju u maju moli vas ako ko zna hvala
vantijelesna (95%)
vantijelesma (5%)
Broj svih glasova: 60
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!