Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.5.2011 12:25:06
assmiras
1. HanaBana 2. taurus 3. Hanady RR 4. Niobe 5. N_N 6. Dida 79 7. Mama2009 8. Amani12 9. Henna ze 10.luluella 11. mama alma 12.edijevamama 13. mamin sin 14. mamina princeza 15. assmiras
Skoro sam htjela donirati krv i rekli su mi da mora proci oko 2 godine poslije poroda? Eh sad, kakva je situacija sa doniranjem kostane srzi, u svakom slucaju ako moze, onda sam i ja tu.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.5.2011 14:49:00
HanaBana
Eh neko pita za placanje koliko gdje sta. Sto se tice gradova svugdje se placa jer je to na dobrovoljnoj bazi. Cijena za Tuzlu je oko 500 KM a u Sa ne znamo a vjerujemo da je cijena slicna. Sto se tice testiranja, prvo ce se testirati clanovi nejrine familije, ako tu se ne nadje podudarnost (nadam se da hoce onda cemo se dogovoriti da se testiraju potpuno zdrave clanice, vidjecemo i broj zena i kako regulisati placanje i sve ostalo. Ako se medju njima opet ne nadje niko podudaran onda cemo vidjeti sta dalje i ko da se dalje testira. Polako samo dok se sve to dogovori i organuzuje.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.5.2011 15:10:01
N_N
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
N_N misli da nema nekih smetnji ako je malo iznad normalne, a ako je nešto ennormno, onda ne znam
Pa i nije baš malo iznad, malo više je. Nego ja ovo ovdje pitam jer nigdje nisam pročitala da ne može. HanaBana ok, svakako sad samo "razgovaramo" Molim Boga dragog da neko iz Nejrine porodice odgovara i da to bude što prije.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.5.2011 22:01:57
Hanady RR
drage moje tu sam... molim vam osprostite mi jer ovo je prevelik zalogaj koji ćemo obaviti kako treba i uspješno nadanam... došla sam do pola pa recimo elaborata o ovome...druga polovina ide samo malo kasnije dok se odmorim od milo obaveza...i onda vam sve prezentiram...Imat ćete odgovore na sva vaša pitanja iz prve ruke sa određenim obrazloženjima i plan dlajnjih aktivnosti...
ne brinite imamo vremena da stigenmo i nerji pomoći a kako stavri stoje ulijećemo u jedan sistem koji će ovu državu pokrenuti po pitanju problema tipizacije i pristupanja donatorskoj mreži zemlje cjelokupne.
mi to možemo i hoćemo...imamo infrastrukturu i snagu da pokrenemo stavri sa mrtve tačke...kako za Njeru tako i za svu ovu dječicu i omladinu i majke i i očeve koji boluju od istih ili sličnih bolesti
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.5.2011 23:35:17
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
drage moje tu sam... molim vam osprostite mi jer ovo je prevelik zalogaj koji ćemo obaviti kako treba i uspješno nadanam... došla sam do pola pa recimo elaborata o ovome...druga polovina ide samo malo kasnije dok se odmorim od milo obaveza...i onda vam sve prezentiram...Imat ćete odgovore na sva vaša pitanja iz prve ruke sa određenim obrazloženjima i plan dlajnjih aktivnosti...
ne brinite imamo vremena da stigenmo i nerji pomoći a kako stavri stoje ulijećemo u jedan sistem koji će ovu državu pokrenuti po pitanju problema tipizacije i pristupanja donatorskoj mreži zemlje cjelokupne.
mi to možemo i hoćemo...imamo infrastrukturu i snagu da pokrenemo stavri sa mrtve tačke...kako za Njeru tako i za svu ovu dječicu i omladinu i majke i i očeve koji boluju od istih ili sličnih bolesti
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 22.5.2011 21:38:15
Amrino
Nemam bas vremena da sve pratim detaljno ali eto samo ulijecem da kazem da me pritefterite na spisak! Sretno vam cure u vasim naumima - ako mogu sta pomoci kontaktirajte me na fb ili mob
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.5.2011 21:55:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: triputmama
i ja isto se prijavljujem , nikad se ne zna mozda ja iz austrije joj budem najbliza
nekad se pitam dal bi se neko za mene ovoliko trudio da mi se nesto desi
Ne kontam baš najbolje ovo zadnje, ali ne bitno, ovo sve što se radi Nejra je zaslužila, a RR je stala iz manogih žena u njihovim teškim situacijama.
triput mama nedao bog da ti treba isto bi ove žene i za tebe uradile... mi se moćda jesmo jače angažirali u ovoj prči jer ona ima nick na našem forumu...ali smo pomagali i onima koji ne znaju da RR i postoji...djeca iz goražda nisu za nas znala,, ljudi koji naše deke i suđe u goraždu koriste nakon poplava ne znaju za nas možda....ališan i njegogi roditelji i još niz niz onih kojima smo u pomoći kao zajednioca doprinos dali....
ja ću konačno večeras imati za vas teklst malo dulji koji će nas uvesti u sljedeć aktivnosti...čekam neke informacije još možda su is tigle na mail al dok s ei sama koncentrišem od svojih pomutnji u glavi dana...
no idemo dalje...
daj Bože da nam je ovo akcija koja nam nikada neće zatrebati a da treba ja kad doniram svoju krv ako ne bude pomogla nejri kome jave da pomaže u svijetu ja svoju koštanu srž zdravu dajem... spasiti jedna život kao da si sapio cijeli svijet...moje srce je zahvalno na tome...duša mi ipunjena kada znam da pomogli smo nekome...tebi ili nekome koga nikada vidjela i čula nisam...život je jedan i cjeniti se mora
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 24.5.2011 22:30:27
Anoniman
Ne kontam baš najbolje ovo zadnje, ali ne bitno, ovo sve što se radi Nejra je zaslužila, a RR je stala iz manogih žena u njihovim teškim situacijama.
divim se kad vidim kako ima puno zena koje su spremne pomoci , cak me dovodi do suza , pa se upitah da li bi se iko na ovome svijetu , osim mojih najbliznih za mene zalozio mozda kad bi doslo do nemoci, bolesti i ne daj Boze bilo cega , kad vidim kako je ovde svet okrut , kako niko za nikog ne mari ,dal bi iko i primetio da se nesto recimo samnom zbiva?! Ne znam kako to neko moze da zasluzi da se nekom pomogne a znaci ako neko ne zasluzi nista ili ??????????? mene nejra nicim zaduzila nije al trudila sam se da ucinim sta sam mogla i dalje sam tu uvek za svakoga kome mogu izaci u susret samo jedno veliko bravo za rr , zaista je velikodusna
a mama alma ako ti je ne bitno ti mozes i samo preskocit post koji je nebitan kao i ovaj uopste sto se mene tice ne moras trosit nerve i vreme na odg
Hanady stavi i mene na listu ka dbudes imala vremena , jes doduse da ne znam kako ide testiranje ali raspitacu se kod svoga doktora
< Poruku je uredio triputmama -- 24.5.2011 22:34:06 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.5.2011 1:21:55
mama i nora
e stvarno zene svaka vam čast...hanady i ostale...ne znam vas al ovo ako je ovako kao sto pisete...a mislim da jeste, je stvarno velika stvar...al fakat... bravo 10000000 puta, a nejri i svim ostali nejrama želim svu sreću i što brži oporavak...činimo što možemo