Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.5.2011 12:26:35
aldi
Mogu li trudnice?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.5.2011 17:49:53
Galicia
Meni se naprosto place kad vidim ovako humane ljude. Svaka vam cast, da sam blize sigurno bih bila medju vama, ali ovako iz daljine mogu samo da vam se divim svemu. Gdje gledate na FB slike od Nejre? Mogul i ja?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.5.2011 17:55:52
Apotekarka
Svaka cast ringerajo i zene,ja bi isto rado dala krv ali imala sam trihinelozu,mononukleozu a i problema s limfnim cvorovima takjo da cisto sumljam da bi uzeli kad bi im to rekla
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.5.2011 18:25:54
henna ze
..imala sam i ja mononukleozu. i tomr hipofize i svašta nešto ..ja ću dat pa ako ne valja..nikom ništa ako valja..dobro i jest..pa ya.. a ti si tako krhka..pa nemoj..Rambo ti ovaj kaže..
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.5.2011 18:32:10
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: henna ze
..imala sam i ja mononukleozu. i tomr hipofize i svašta nešto ..ja ću dat pa ako ne valja..nikom ništa ako valja..dobro i jest..pa ya.. a ti si tako krhka..pa nemoj..Rambo ti ovaj kaže..
dacemo vise informacija ko ne moze a ko moze... negdje procitah da osobe sa bilo kakvim bolestima krvi i sl. ne mogu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 7:39:18
aldi
Meni niko ne odgovara . Mogu li trudnice?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 15:23:42
ziki
Ni ja nisam sigurna da mogu, tj mogu dat krv i testirat se al sumljam da mogu bit donori bez obzira koji postupak da izaberu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 15:30:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Galicia
Meni se naprosto place kad vidim ovako humane ljude. Svaka vam cast, da sam blize sigurno bih bila medju vama, ali ovako iz daljine mogu samo da vam se divim svemu. Gdje gledate na FB slike od Nejre? Mogul i ja?
ima agrupa...apel za pomoćhttp://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_191192420925156 a imaš i njen porfil...vjerujem rado će biti tvoj prijatelj napiši da si sa RR-ahttp://www.facebook.com/profile.php?id=1430465277&ref=ts
net će imati od ponedljeka ponovno ... trenutno je van bolnice gdje ima interent i vraća se u nedelju na drugu turu i vrstu terapije
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 15:44:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: henna ze
Hanady imaš li kakvih novih informacija u vezi testiranja krvi..ja svako malo provjeravam..
sačekajte malo... za 15 minuta imamo sastanak sa šefom klinike hematologije večeras sve
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 19:16:39
HanaBana
Sastanak zavrsen. Prisustvovali su nacelnik hematologije, Ado (Nejrin muz) Visnja, Hanady, moj kolega koji nas je povezao sa nacelnikom i ja. Dobili smo jako puno korisnih informacija i smjernica sta i kako dalje. Uskoro ce ici detaljan info od Hanady, ali evo malo detalja za cesto postavljeno pitanje. Svi se mogu testirati, nije bitno da li neko boluje od necega ili ne, mogu i trudnice. Za prvi stepen testiranja to nije bitno. U trenutku odluke ko bi mogao biti donor biraju se oni koji se poklapaju i oni koji nemaju niakakvih zdravstvenih problema, a ostale osobe se cuvaju kao rezerva. U Nejrinom slucaju idemo na to da se testiraju potpuno zdrave osobe jer se i tesiranje u BiH (Tuzli) placa. Vidjecemo da li ce se sta moci uraditi po pitanju da se potencijalni donori oslobode placanja prilikom tipizacije. Uglavnom idemo korak po korak. Hanady nam priprema zadatke, a mi cemo dati sve od sebe da sto prije reagujemo i pomognemo nasoj Nejri. Sto je najbitnije na vrijeme smo i ABD uspjecemo
< Poruku je uredio HanaBana -- 19.5.2011 19:17:09 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 19:21:52
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Hanady sa nestrpljenjem očekujemo info, znači u sarajevu je to nemoguće raditi, koliko se u tuzli plačča i najbitnije, koliko se čeka na rezultat
Moguce je i u Sarajevu ali nisu bas najbolje organizovani pa ih je bolje zaobici. Cijena je oko 500 KM. Sva tipizacija do tzv visokog stepena odredjivanja poklapanja traje maksimalno 10 dana, cak sta vise jednako kao i bilogdje.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.5.2011 19:23:14
HanaBana
Bitno da napomenem je da se placa iz razloga jer je na dobrovoljnoj bazi, tj ne radi se o pacijentu koji lezi na klinici u BiH pa da nasa klinika trazi tipizaciju suludo ali istinito