|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 19.5.2011 23:47:32
|
|
|
|
magnolija*
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: la bomba IZVORNA PORUKA: Lady26 Imaju, cini mi se da je babylove ili hipp, zovu se babyrice... Ove se "razmute" u mlijeku kao cokolino...idu od 4mjeseca Evo Taurus http://www.hipp.ba/zitne-kasice/110-rizine-pahuljice.html Babylove riža već sadrži mlijeko, tak da se sprema s vodom. A nama se ekstra pokazao i njihov griz, . ima sa bananom i sa vanilojom, sadrži mlijeko, pravi se s vodom. Beba ga baš voli. Ide od 6mj i sadrži gluten. Baby riža ne sadrži gluten. ali meni se cini da babylove ima secer pa je zato nisam kupila drage mame, pocetnica sam u dohrani, pa mozete misliti zbunjaze... eh fino dojenje , rahat i beba i ja :D ja sam danas kupila njihovu rizu, jesu li to rizine pahuljice? na deklaraciji je navedeno da sadrzi prirodnii secer, pa haj im sad vjeruj. prije 12 dana poceli smo s dohranom, probali smo do sada jabuku, bananu, krusku i danas prvi put tikvicu. voce je nekako prihvatila, al nije nesto bila odusevljena tikvicom, malo je gutala, a vise izbacivala. probacu opet sutra isto. odmah je pocela imat problema sa stolicom, 3 dana nije kakila, prvi put u 6 mjeseci, pa se jadna namucila da to pokaki konacno, kako mi je zao bilo htjela bih joj dat i mrkvicu i rizu, al kazu da oboje zatvara, tako da me strah. mislim se bih li joj dala mix jabuku i mrkvu, a opet kazu ne valja mijesati voce i povrce, al onda kao opet povrce se moze mijesati s jabukom samo... toliko imam nedoumica...
|