BlackMagicWoman
|
tarice, ljepotice moja, molim te, ne razmisljaj o sljedecem napadu, jer ako ih sada ne sprijecis krenuce jedan za drugim, pricala sam ti da sam ih tako ja navukla, i sta sad, skoro nigdje ne idem sama, nekad svaku noc derneci, nespavanje, posao, sve mogla, a sad, ne smijem ni na kafu skoro ... ali, jbga, borim se, idem dok moze, bez tableta, a ti, ako ti je vec dr dao, a ne bi on, privatnik je ,izgubio pacijenta, vjeruj, zbog gluposti, pij tablete i ne razmisljaj o njihovom djelovanju i kad ce sljedeci napad, potrudi se, molim te ... i da si mi brzo dosla da me castis :P ... mama_aBda, ja kad citam tvoje postove toliko mi se place, ja sama ovo tesko trpim, a ti jos imas bebu, ali ipak mozda je to i bolje, to je tvoja pokretacka snaga, sto neko rece, izadji ako treba samo ispred ulaza, neko od ljudi sigurno prolazi, malo bar tako ubij vrijeme ... ne daj se ... blur, duso, ti nama ne rece hoce li biti musko ili zensko ? bitno je da je zdravo ... i da se pohvalim, jucer sam cak dvije stanice sama se vozila u prepunom tramvaju, ljudi oko mene su mi izlgedali ko rastopljene boje, ali, jbga, uspjela sam ... znaci sve mozemo samo sa malo vise volje ... ljubim vas sve i cuvajte mi se ...