|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Djecija soba
3.5.2011 23:43:37   
Anoniman
Ilhanauser posted image ...ljubi mi to malo u coskuuser posted image user posted image user posted image
lako tebi kad ti je ikea domuser posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 526
3.5.2011 23:44:44   
Ilhana RR
Hvala drage =)

Ove foteljice su mi u fazonu prefarbacanja trenutno, pokusavam da im promjenim boju u nesto neutralnije jer sam ih kupila polovne a jedna plava jedna crvena, neide nam uz ostatak... a tepih se evo odavno kanimo da uzmemo samo smo lijeni i za to al sam nasla prelijep u Ikeji okrugal =)

Zavjese takodjer nisu mi u stimungu pa mozda kad budem dole nadjem nesto da mi pase =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 527
3.5.2011 23:44:50   
Anoniman
Zaista je svaka rijec suvisna.
Ovo je wowwwuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da L. u njoj provede sretno djetinjstvo!  user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 528
3.5.2011 23:46:06   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Ilhanauser posted image ...ljubi mi to malo u coskuuser posted image user posted image user posted image
lako tebi kad ti je ikea domuser posted image user posted image

Haha mislim fakat da je 98 % od stvari u njenoj sobi iz Ikeje hahah =) Nisu samo zavjese, saksije, ono iznad kreveta i dvorac hahaha =)
(saksije su solje za kahvu bez rucke hahah)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 529
3.5.2011 23:49:04   
sheri
ilhana svaka castuser posted image user posted image user posted image ja ne bih izlazila iz ovakve sobiceuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 530
3.5.2011 23:49:32   
iv@ncica
i ja  zelim  sobu  za  djecu..i  atelje  i  prooostttooora  joss...ubi  me  ova  guzva  u stanu..

ja  super  je  sobac...i  prostran  i  sav  princezast..jao  i  ikeastuser posted image user posted image ,,,mi nemamo  ikeuuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 531
3.5.2011 23:51:54   
Ilhana RR
Ja se nadam ikeji u BiH ubrzo =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 532
3.5.2011 23:55:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana*

nema sanse...nemamo dovoljno stanovnikauser posted image user posted image ...tako culauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 533
3.5.2011 23:56:45   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

nema sanse...nemamo dovoljno stanovnikauser posted image user posted image ...tako culauser posted image user posted image

Cim se fabrika otvara znaci bice i bar jedna u BiH ;) uh ovome se isplati jer oni furaju cijene prema standardu drzave ;) A zna da ce mu u BiH ici dobro ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 534
3.5.2011 23:59:05   
iv@ncica
sipak  imuser posted image user posted image user posted image   a   sto  god otvore ovdje  ,  sto  je  vani  ok  i  povoljno...kod  nas  bude samo  30 posto proizvoda  i 50% skupljeuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 535
4.5.2011 0:00:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

sipak  imuser posted image user posted image user posted image   a   sto  god otvore ovdje  ,  sto  je  vani  ok  i  povoljno...kod  nas  bude  30 posto proizvoda  i 50% skupljeuser posted image

ovo si u pravu 100% bas me zanimaju cijene u H&M u Zagrebuuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 536
4.5.2011 0:05:33   
Ilhana RR
Ne fakat neki dan je bio intervju sa ovim svedom sto je osnovo IKEA i kaze on da se njemu isplati prilagoditi standardu i to praktikuje u svakoj drzavi jer je skonto ako naprimer smanji malo cijene, prilagodi ih prema standardu drzave prodat ce vise.

On je jedan od najbogatiji na svijetu, vjerovatno zna sta radi ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 537
4.5.2011 0:09:18   
iv@ncica
user posted image user posted image   pametan  cojek,  nego  sto ga  nemauser posted image user posted image

joj  noa..kad  vidi ili dobijem  HM-ove  robe  ta  trane..ma  poludim..jos  kad  mi  kazu  da  je  bud  zasto  na  snizenju  uhhh....a u  ovoj  nasoj  supi od  3 metras   napucavaju  cijene  uhhhh...jos  mi  je  cudno  kako  je  tommy hil.  otvoren  i  drama  skup,  dok  je vani  to  neki  srednji  standard...a  hm  los,  ike nema  i slicno.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 538
4.5.2011 0:18:21   
myb@by
Ja imam h&m kod komsinice u garazi user posted image user posted image user posted image user posted image . Danas sam bila na snizenju, obukla se od do za 25 km. Jos kupila Ajsi japanke i starke koje mogu biti i duboke i plitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 539
4.5.2011 0:21:33   
myb@by
Ilhana sobica je predivna user posted image user posted image user posted image . svaka cast za trud user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 540
4.5.2011 0:27:30   
milenium

IZVORNA PORUKA: noa

ovo si u pravu 100% bas me zanimaju cijene u H&M u Zagrebuuser posted image

pa ono srednje.za naš standard skupo,a za njih taman pošto je inače kod njih roba skuplja,npr majica 70-100kn,i to 70 na sniženju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 541
4.5.2011 0:30:21   
milenium
ilha predivnouser posted image user posted image user posted image i koliko samo prostora imauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 542
4.5.2011 7:50:26   
Lulu_08
Ilhana sobica je preeelijepa, super prostor imaš za malenu mashAllah!

Naš prostor u sobici je puuuno više ograničen, jer se radi o samo 6-7 kvadrata.

Ali smo ga opremili i L. uuuživa u njemu, postavit' ću sličice čim prije user posted image ...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 543
4.5.2011 8:47:26   
R&T@
Ilhana, bas lijepo sredjen prostor...user posted image

Tebi se zavjese ne svidjaju, a ja uvijek prvo primjetim tvoje zavjese.
Jos pamtim one iz tvoje stare kuce.
Kod nas zavjese uvijek kicaste, pretanke i presjajneuser posted image

Ovaj bijeli namjestaj me sve vise privlaci, ali mi se ne svidja kako se uklapa s podovima...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 544
7.5.2011 12:43:15   
Cickolini
Evo da i mi napokon pokazemo nasu sobicu ... uskoro ce nam 4 mjeseca i polako se pripremamo da i zvanicno predjemo da spavamo u sobici jer smo do sad bili u koljevci kod mame i tate :) Nadamo se da ce vam se svidjeti :)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 545
7.5.2011 14:12:51   
mamine oci
user posted image user posted image user posted image super sobica preslatkouser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 546
7.5.2011 14:51:01   
Anoniman
prelijepa sobica wouu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image extra .....
P.S. imamo i mi ovakvog konju al smedjeg samo al ga se anel i dan danas boji priciuser posted image user posted image user posted image ......presladak je user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 547
7.5.2011 14:52:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

prelijepo Ilhanauser posted image
potpisujem user posted image i da dodam ja nebi izlazila iz te sobice user posted image kako je lijepaaaaaauser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 548
7.5.2011 17:37:27   
Anoniman
cickolini...predobra jeuser posted image user posted image user posted image

vi nebiste izlazili...a ja ne bih smjela uciuser posted image ko da je iz zurnala kakvoguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 549
7.5.2011 18:48:09   
Anoniman
Ilhana i cickolini premedene su sobice za vaše princeze...user posted image user posted image
Ilhana u Lamijinoj sobici može stat još puno krevetićauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sex u troje
teacher75

Da li ste probali sex u troje?

Da i svidjelo mi se (16%)

Ne, ne bih nikada (67%)

Ne, ali bih voljela (17%)

Da, ali mi se nije svidjelo (1%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *