|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Liječenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
22.4.2011 8:22:42   
hmela
Baš mi ježaos stvarno sl nemoj još gubiti nadu možda i uspje abd nemoj se predavati.Jel kod tebe bila u pitanju inseminacija ili ???

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu na korak)
Neposredna veza do poruke: 1101
22.4.2011 9:58:43   
na korak
ne gubim, naravno da necu. Ovo mi je prvi put bilo da nesto poduzimam. Nije bila inseminacija, "samo" klomifen+Choriomon i ciljani.
Ma pomislila sam da nece biti dobitno. Nisam bila skoro nikako informisana oko te plodne sluzi i ovulacije uopste. Kada sam primila Choriomon, polije dva sata, otprilike, sam osjetila i vidjela na papiru sluz (vjerovatno je bila plodna), ali sam tad mislila da to nije to, jer poslije "stoperice" folikul puca oko 36 sati). Iscitavajuci RR, zakljucila sam da sam mozda zakasnila sa "stopericom" i da je folikul pukao. Drzeci se onoga sto je dr.rekao, odnos smo imali tek sutradan (proslo je vise od 24h, od te sluzi), slusala ono apstinencija 4D.Zakljucak, zakasniliuser posted image .
Uglavnom ponovo sam na klomifenu od 3DC, idemo dalje. Ovaj put odnosi cesci, svako 2D, ako mm izdrziuser posted image . Salim se. Hvala Bogu, s tim nemamo problema (samo bi jos to falilo, da psiha se umjesa, haha).

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 1102
22.4.2011 15:11:36   
myself
draga na korak zao mi je sto nije uspjelo.. ni meni nisu uspjeli ciljani odnosi sa klomifenom, tako da nade polazem u inseminaciju jer je to ipak nesto odredjenije. zelim ti da mi budes vesela i sto prije user posted image saljem ti puno user posted image user posted image user posted image i zelim puno srece user posted image

(odgovor članu na korak)
Neposredna veza do poruke: 1103
22.4.2011 15:40:19   
na korak
draga myself, hvala na podrsci. vesela sam, upravo sam se dobro ismijala na msn sa starim drugom (ma neke stare fotke, koje popravljaju raspolozenje). ne zelim da padam u depresiju, bice kad da Bog, a i tek sam pocela raditi na ovome (konkretno), ne moze nista preko noci.

Ja cu jos jedan mjesec pokusati sa ciljanim, pa onda ako ne bude, probacu inseminaciju.
I ja tebi zelim sto i sama sebi i saljem ti puno user posted image , poljubaca i pozitivne energije. Uzivaj u vikendu.

(odgovor članu myself)
Neposredna veza do poruke: 1104
22.4.2011 16:25:06   
amiyca
Draga nakorak, samo pozitivno razmisljaj. Bice to dobro... Ni meni prvi ciljani nije uspio. Slijedeci mjesec smo na drugom. Necemo se predavati... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu na korak)
Neposredna veza do poruke: 1105
22.4.2011 18:52:16   
ivannna
Evo i ja se vracam klomifenu :) danas je 3dc i pocela sam ga piti, idem u cetvrtak na prvu folikulometriju, iskreno ne nadam se vec previse jer sam to vec prosla, a iskreno ne događa se često da neko zatrudni s klomifenom, bar koliko sam ja upratila, al eto odradit cu dva ciklusa pa onda probat inseminacijom. Na korak ako ti je danas 3 dc, onda smo dobile istovremeno, pa ovaj ciklus cemo skupa navijati :)
Drzite se cure idemo dalje...user posted image user posted image

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1106
22.4.2011 19:48:30   
hmela
Sretno vam (nam) svima abd bit će :) pusa

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1107
22.4.2011 21:34:16   
munjeviti.juric
Pozdrav.Molim Vas da mi neko napiše gdje da nađem dr.Godinjaka.Zakazao mi termin sljedeće sedmice za skidanje polipa.Ja ga pitam gdje da dođem on meni ono po starom"dođi gore kod mene".Znala sam gdje ga čekati dok je bio na Koševu,ali nisam bila kod njega otkako je na Jezeru.Pomozite!!!user posted image  

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1108
23.4.2011 8:03:58   
Almaa
no sikiriki, nacices ga, kad dodjes na Jezero ne ulazis na glavni ulaz, nego se spustis niz stepenice pa na taj ulaz udes, ma ne mozes fuliti, uostalom pitaj ako se ne snadjes...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2011 10:49:41 >

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu munjeviti.juric)
Neposredna veza do poruke: 1109
23.4.2011 8:10:36   
munjeviti.juric
Hvala na brzom odgovoru.Brinem se da ga ne nađem jer mi je rekao da ga čekam u 07.30 ujutro,smo mi treba da ga ganjam.Valjda ću uspjeti.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1110
23.4.2011 8:20:47   
Almaa
ja odem do portira, oni uvijek znaju gdje je koji doktor, ako je u 7 i 30 sutra, onda je mozda i u ambulanti na glavnom ulazu, ma prvo provjeri kod portira gdje je, to ti je najbolje...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 1111
23.4.2011 10:05:32   
hmela
munjeviti.juric  zdravo,i meni je rekao kada sam dolazila na folikulometriju čekaj me u pola 8 i ja sam bila na glavnom ulazu onmah tik pored vrata jer on tu uđe i izađe poslije sastanka.I čim ulatzi na varata klinike ja mu se javnim.I tebi savjetujem isto.Onda imaju neki sastanak od 15-tak min.i onda opet izlazi i opet m,u se javi i kaže ti kako i šta eto ja sam tako pa vidi i ti :) U svakom slučaju sretno :)

Neposredna veza do poruke: 1112
24.4.2011 14:25:06   
munjeviti.juric
Hvala vam na informacijama valjda ću ga naći na vrijeme.Eto više "gange" oko hvatanja nemam kad razmišljati oko polipa.

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 1113
25.4.2011 9:12:13   
amiyca
Doktor ima kolegij ujutro i zavrsi do pola 8, i onda sidje u svoju ordinaciju, ako nema neku operaciju zakazanu. Najbolje ti je sici kod Izete i cekati ga. Samo se nikada ne zna kada ce se pojaviti. 

Sunce mamino 20.04.2012

Neposredna veza do poruke: 1114
25.4.2011 10:26:02   
amiyca
Imam jedno pitanj za sve vas koje idete kod Godinjaka. Zadnji ciklus imam pojacan iscjedak. Bila sam na privatnom pregledu kod dr. Spahovica i uradila papa i bris. Imam upalu i moram tri mjeseca koristiti metronidazol vaginalete i jedan mjesec tablete. A od slijedeceg ciklusa sam trebala biti ponovo na Klomifenu... Trebala bih javiti Izeti za ovu situaciju, ali ne znam kako ce reagovati sto sam isla privatno drugom ginekologu. Dajte mi savjete, pliiiiz, sta da radim...

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1115
25.4.2011 10:32:21   
ena0002
Iskreno ne znam....a opet mislim da nma smisla ici na klomifen dok si pod terapijom...ja sam na samom pocetku imala nekakvih upala i Godinjak mi nista dalje nije htio raditi dok ih nisam sanirala.....ali ja sam papa radila kod njega privatno tako da mi je on bio u toku

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1116
25.4.2011 10:44:00   
amiyca
I meni je to palo na pamet... Nazvacu Izetu pa cemo vidjeti sta cu dalje... bas sam se razocarala... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1117
25.4.2011 10:47:13   
ena0002
Vidi sa Izetom....ali kad si vec krenula kod Godinjaka mozda bi bolje bilo da si isla kod njega na papa user posted image ...mada znam da je i Spahovic jako dobar

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1118
25.4.2011 11:04:21   
amiyca
Ma znam... Zeznula sam stvar. Nesto cu smisliti... Hvala, ena0002! Javim sta je bilo... user posted image

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1119
25.4.2011 13:21:03   
amiyca
Sve ok. Rekla mi Izeta da saniram upalu i da se cujemo da vidimo sta i kako dalje...

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1120
25.4.2011 15:21:59   
na korak
Super. Sad samo se pazi i saniraj to sto prije. Vaginalete od kantarionovog ulja su super stvar, pa ako zelis probaj. Zelim ti da to sto prije saniras i krenes u nove akcije.user posted image

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1121
25.4.2011 15:25:02   
amiyca
Ma, draga nakorak, ovo je izgleda puno ozbiljnije. Trebam koristiti metronidazol vaginalete 3 ciklusa i jedan ciklus tablete. Znaci, pauziramo vise od tri mjeseca... user posted image Bas sam peh. Bas kad sam upala kod dr. Godinjaka i krenula sa terapijama, ovo me snaslo...

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu na korak)
Neposredna veza do poruke: 1122
25.4.2011 15:33:56   
na korak
A joj user posted image , a da ipak odes kod Godinjaka i pogledas se. Mozes reci da si se uspanicila i da si popodne otisla Spahovicu, ali da bi ipak volila da te Godinjak pogelda i da ti terapiju i kaze sta dalje. Tako ces ostati u kontinuitetu, a i ko zna, mozda ti kaze ili da nesto da to brze saniras.
U svako slucaju zelim ti puno srece i javljaj sta se desava.

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1123
25.4.2011 15:52:31   
Alfa
Zdravo svima! Ja sam nova na forumu, pratim vas odavno, ali evo odlučila sam da se pridružim.
Pokušavamo sa bebom oko 3 god. Išla sam na one uobičajene gin.preglede i to je u redu, ali ipak ništa...user posted image . Muž mi je imao loš nalaz spermograma, pa je popravio sa profertilom, ali opet ništa...user posted image . Zato smo odlučili da se ja pregledam detaljno, i to kod dr Godinjaka, pa vas molim da mi pomognete sa nekim inf.
Čula sam da je do doktora na klinici vrlo teško doći i zakazati termin jer je prepuno, pa su mi savjetovali da pokušam na Ilidži, na Termama, valjda dr vrši tu privatno pregled.Ima li ko iskustva s tim, ili druga opcija... kako ću doći do njega na klinici?
jel mi treba uputnica iz doma zdravlja ili..?

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 1124
25.4.2011 20:56:15   
sabas
Na ovoj temi ima sve kako i gdje Za kliniku trebas uputnicu od dr opste ili tvog ginica , ja sam davno pocela , prije je red za cekanje bio oko jedne god sada neznam A mozes se naruciti i privatno onda ima obicaj da kaze da se javis sestri Izeti i onda dodjes prije na red

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu Alfa)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *