|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.4.2011 22:18:32   
animagical
sta je honey, ne izviruje jos heheuser posted image polako, kud si navrla, cekaj termin, beba kulturna, nece da uraniuser posted image salim se, mogu misliti jest ti dodijalo, ja da ikako mogu sad bi se poradjalauser posted image sta se radilo danas? ja isto nista, nekakva umorna, poceo stomak da me preteze naprijed, ne znam da hodam ko normalna trudnica, sve hocu da padnem, naginjem se...

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7626
22.4.2011 22:47:08   
Anoniman
Vece drage moje...nemam kad da vas citam u guzvi sam ali koliko sam skontala jos nam je isto brojno stanje na temi user posted image
Ja ofarbala jaja, napravila more nekih slanih rolatica i salatica, jedan kolac gotov, drugi pece se kora u rerni, stigla sam malo prolunjati i ja do mercatora zafalilo mi nesto, pa onda otisli sa tajom i tetkom na rucak i sve me zivo booooli, bas sam se umorila.
Ljubimo vas pa se pisemo, odoh nastaviti gdje sam stala user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 7627
22.4.2011 22:51:20   
sweet insanity
Di ste, kako ste? Ja opet navalila na pomfrit..mm kaze jede mu se, kad ono jede se i meni "odjednom"user posted image Hajd danas sam rucala rizu i jedno jaje, makar nesto zdravijeuser posted image Sutra aBd opet pravim odlicnu corbicu po receptu od honey bunnyuser posted image Prvu serpu sam za dva dana pojelauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7628
22.4.2011 23:07:13   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

sta je honey, ne izviruje jos heheuser posted image polako, kud si navrla, cekaj termin, beba kulturna, nece da uraniuser posted image salim se, mogu misliti jest ti dodijalo, ja da ikako mogu sad bi se poradjalauser posted image sta se radilo danas? ja isto nista, nekakva umorna, poceo stomak da me preteze naprijed, ne znam da hodam ko normalna trudnica, sve hocu da padnem, naginjem se...

Animagical, ma beba je lopovina prava, kad nije trebala hoće, kad treba neće, ccccc! dodijalo mi je i to poštenouser posted image
Ja danas bila na sajmu, prvi put nakon čuvanja trudnoće vozila auto i svi mi rekli sa sam luda, ali baš me brigauser posted image
Sweet, jako mi je drago da ti se čorba sviđa, sigurno se sviđa i bebaču ;)

Neposredna veza do poruke: 7629
22.4.2011 23:41:35   
Selma.A.M
Ja samo malo da virnem da vidim šta mi radite,ja gledam film Prljavi ples,malac spava................Jao kakvu sam danas uzela knjigu u biblioteci Odbjegla suprugamjedva čeka mda počnem čitati user posted image ............Sweet kakva je to supica hoću i ja recept user posted image ...............JelenaT pravo se zadala u kuhanje,ajde proćiće i to.................Sonja držim te za riječ,sad će juli pa sam ja na tapetu za rađanje....................A znači ovaj put mi ne gine nošenje pelena u bolnicu user posted image user posted image ,a ja se kontala opet izvuć user posted image user posted image  ,joj jesam cicija

Neposredna veza do poruke: 7630
23.4.2011 0:13:49   
palachinken
jooooj trudnjave moje, baš sam poželjela uhvatiti vremena pa s vama omahalat user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za sve!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7631
23.4.2011 9:05:38   
leonora
Dobro jutro trudnjače. Šta ste se uspavale? Ili ste već u cunjanju? Uh, ja danas idem na kontrolu, nakon 4 sedmice, pa imam tremu, uvijek tako pred pregled... Nadam se da će sve biti ok. Valjda će sad pregledi biti svake 2 sedmice, tako sam čula da bude kad si u 8 mjesecu, neka bolje je tako, ovako svake 4 mi skroz rijetko, taman do iduće kontrole bih se mogla i poroditi, haha. Joj čeka me depilacija, tj.bolje rečeno košnja, to nije normalno, bukvalno se depiliram od pregleda do pregleda, a inače sam kao vukodlak, pa vi zamislite sad to stanje, haha, ne znam samo kako ću to izvesti, ne vidim ništa od stomaka... Odoh sad doručkovati, pa završiti kolač, pa u kupatilo na pranje kose i depilaciju...uh, svašta nešto danas moram... čujemo se.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7632
23.4.2011 9:22:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

felix nam nesto cesto svraca ovdje,da ne sluti sta.user posted image
Ajd bjezi tamo jezik pregrizlauser posted image user posted image user posted image sta cu kad ni ti ni Sonja slabo svracate na bebe , pa moram vas negdje pitat a vidim tu ste user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 7633
23.4.2011 10:13:43   
sweet insanity
Jutro:)
Selma, evo kopirala sam ti sa teme kada je meni honey bunny pisala recept jer je corba dobra za podizanje trombocita. Stvarno je odlicna. Honey, ja sma je cak i gladnu mazala na hljeb kao pastetu od povrcauser posted image

1 glavica crvenog luka
3-4 mrkve
3-4 komada (malo veća) stambolke
1 krompir
peršun, so, biber, vegata, kopar, malo mlijeka i vrhnja za kuhanje
Luk i mrkvu isjeckaš, posoliš i dinstaš na maslinovom ulju,dodaš isjeckan krompir, oguliš stambolku i staviš zajedno sa mrkvom i lukom i naspeš vode toliko da potopi stambolku. Kada omekša izmiksaš je sa štapićastim mikserom, dodaš mijeka, začine i vrhnje za kuhanje. Uzmi u obzir da čorba postane gušća kada se ohladi :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7634
23.4.2011 10:30:01   
sweet insanity
I da, jos me zanima jestel vi pred kraj trudnoca radile neki test sekreta na streptoccocus B. Ja samo citala da se radi pa me zanima stavljajul to nasi ljekari u praksuuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7635
23.4.2011 11:07:01   
sanela.asja
Dobro jutro debele zene user posted image user posted image user posted image ........
Vidim corbice se jedu neka neka dosta vise pomfrita,cevapa hamburgerauser posted image user posted image ..Ja evo kuham corbu od zare kazu dobra za zeljezu,krv i te stvari a i ukusna je user posted image user posted image ..Imal sta novo kako bebice u stomi slusaju li???Juce smo narucili tortu ipak se sefica odlucila za Pepu odustala je od autica user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7636
23.4.2011 11:20:11   
honey bunny
Dobro jutroooo! Joj sweet, luda si 100 na sat, prvi put da čujemo da neko i teko je jede, hahah! Trebaš se prijavit na stol za 4, imaš dobrih ideja, heheh!
Ja nisam radila nikakav test :)
Leonora, ja tako mislim svaki put, ma do sljedećeg pregleda ću se sigurno poroditi, kad ono dogura na 8 dana do termina, a otvorena 2 prsta, haha! I sad imam zakazan pregled za srijedu i sve se nadam da ću se poroditi do pregleda, ali da Bog da!

Sanela.Asja, ništa beba ne sluša, ja kažem haj napolje, ona kaže e baš neću! user posted image Hoće cura na praznik da se rodi, da joj mama i babo mogu biti kući za rođendan user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7637
23.4.2011 11:50:18   
Selma.A.M
Kako ste mi danas drage moje,ja sam nešto fuj non-stop gladna,a ne znam više šta da jedem.........
Danas smo sami čitav dan,suprug radi čitav dan pa sam nešto bljak,ako ima koja da joj je dosadno samoj bujrum na kafu user posted image ............
Vidim ni ovdje ništa novo,Honey e ta bebica zna šta hoće user posted image
Sweet hvala na receptu,ne stignem danas praviti jer nemam sve potrebne sastojke user posted image ..........đ
Sanela.Asja user posted image  za torticu ..........

A da ne zaboravim ja ću ovdje čestitati
 Svim prijateljima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti iskrene čestitke povodom predstojećih praznika Uskrsa i Vaskrsa.

Neposredna veza do poruke: 7638
23.4.2011 12:43:55   
ljubičica 28
Pozdrav bebele user posted image

Samo da vam mahnemo nas dvoje, mi smo dobro, još se navikavamo jedno na drugo...tek smo 15 dana kod kuće jer smo u bolnici morali ostati duže zbog žutila user posted image .

Nadam se da ste sve dobro i da su se sve apriluše porodile dosad  user posted image .

user posted image za sve i čuvajte te male user posted image u tibi user posted image

I da znate da se ja nisam džaba bojala hoću li prepoznati trudove user posted image , otišla sam u bolnicu a već 4 prsta bila otvorena...malo jesam imala blage menstrualne bolove al sam ja mislila da to moraju biti veći bolovi, a nakon što me dr. pregledala počelo je malo više boljet iako sam ja dr. i dalje uvjeravala da to nije to user posted image i da su ti bolovi zbog katetera user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

Neposredna veza do poruke: 7639
23.4.2011 14:47:24   
animagical
samo da svima mahnem, ko god navratiuser posted image  

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 7640
23.4.2011 14:50:22   
Selma.A.M
Šta je ovo danas nijedna trudnica da navrati pa ni da se požali user posted image .............
Jao prošlo poal dana,još samo pola........
Ovo moje u stomaku ili je se uspijelo okrenuti na glavu ili je promjenilo položaj jer me ubi sa strane,a dosada je bilo samo dole u gospođu i negdje oko pupka user posted image

Neposredna veza do poruke: 7641
23.4.2011 15:11:39   
Anoniman
Evo mi da vam mahnemo, nemamo vremena kucati i citati, nadam se da ste sve ok user posted image .

Neposredna veza do poruke: 7642
23.4.2011 16:17:42   
rrrr77
Evo i mene drage moje,,,,, sta ima kod vas?
Ja se akobogda sutra javljam na Gradinu na termin, pa cemo vidjeti kakva je situacija.
Sve nesto mislim vraticu se kuci a opet ko zna,,cini mi se da mi je jucer otisao onaj sluzni cep,,,i imama i podnosljive konstantne bolove po dnu stomaka.
Molim pomoc- trebam li ponijeti i pempas za bebu... i mogu  li jednokratne za trudnice -porodilje ...
Pozdrav.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7643
23.4.2011 16:38:56   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: rrrr77

Evo i mene drage moje,,,,, sta ima kod vas?
Ja se akobogda sutra javljam na Gradinu na termin, pa cemo vidjeti kakva je situacija.
Sve nesto mislim vraticu se kuci a opet ko zna,,cini mi se da mi je jucer otisao onaj sluzni cep,,,i imama i podnosljive konstantne bolove po dnu stomaka.
Molim pomoc- trebam li ponijeti i pempas za bebu... i mogu  li jednokratne za trudnice -porodilje ...
Pozdrav.....

rrrr77 sretno sutra i da bude sve brzo i što manje bolno.........Ali čim je otišao sluzni čep,znači da bi moglo krenuti, još ako imaš bolove čak i one najblaže to je to,ide postepeno i polako..........
Pitaš za Pampers pelene sada kažu da se nosi prije četiri godine kada sam se ja porodila niti su mi tražili niti sam ja nosila,ali sada se to izgleda promjenilo,ali nemoraš odmah nositi već samo spermi jedno paklo malo pa neka suprug ili neko drugi ti donese kasnije pa preda sestricama gore.....................
Što se tiče uložaka nose se oni obični bez krilaca tipa Vir ,ja sam njih odnjile jedno paklo ali mi je zafalilo pa sam mužu poručila da mi donese ali apoteke nisu radile pa mi je on kupio u Bingu ONA 1 ono žuto pakovanje od 1 marku i vjeruj da nije bilo nikakve razlike...................Eto ako te još šta zanima pitaj,naćiće se neko da ti pomogne..........
Jao žene odoh praviti mačmalon kolač,baš mi dosadno nakuhala sam se danas..........
Ženice moje sa FB-a jeste li vidjeli slike mene u punom izdanju sada,jesam bebela jel da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rrrr77)
Neposredna veza do poruke: 7644
23.4.2011 17:21:11   
Lina85
Dan debele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta je ovo nigde ni jedne ovo lepo vreme mami i nekome se ne ostaje u kucu user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ste mi sve zdravo i dobrouser posted image user posted image user posted image .
Ps Selma A.M tu smo negde ja sam 29.12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

Neposredna veza do poruke: 7645
23.4.2011 18:36:48   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Lina85

Ps Selma A.M tu smo negde ja sam 29.12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ovo postaje sve sumnjivije meni user posted image user posted image user posted image user posted image ............................
Gdje ste ostzale ženice,ja se ubih od dosade user posted image ,nigdje nikoga samo ja,ni animagical da virne makar,ona se izgleda pravo dala u skitnju dok je nema user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 7646
23.4.2011 18:38:25   
sweet insanity
Da se brzinski javnem:) Mm radi za kompom a jau skitnju s amamom isla, jutros od 11 do maloprije, Isle u Bingo na sickom pa ovdje a sjenjaku. Kupila posteljinu, onu korpu za iznosenje, tetra pelena, koji peskiric, pakovanje pampersa da spremim u kesu za porodiliste i tak pa da lagano u maju pocnem prat i peglatuser posted image Imam jos korito i jos ono iz apoteke i baby kozmetiku i mislim da sam za pocetak spremna pa vidjet cemo kako sta bude falilo, tako cemo i kupovat :) Kako ste vi:)

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 7647
23.4.2011 18:55:56   
honey bunny
Evo mene user posted image Ja se danas pravo nahodala, iz mahale u mahalu, hihih! Evo sad nagovaram muža da odemo malo prošetat, nije mi bilo dosta! Nešto su se sve uspavale, ko zna šta li rade, hmmmmm!user posted image
Eto rekoh, samo da vam se javim :)

Neposredna veza do poruke: 7648
23.4.2011 19:07:35   
rrrr77
Selma.A.M,,,,,,,, hvala......

Neposredna veza do poruke: 7649
23.4.2011 20:43:21   
palachinken
Evo i ja ću se prijaviti, živa, zdrava, prešla 10 kilometara danas, noge ko 2 titanika. Otvorili smo sezonu sladoleda....što nikako nije dobro user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rrrr77)
Neposredna veza do poruke: 7650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  304 305 [306] 307 308   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *