Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 21:52:38
Hanady RR
Hajmo Mostarke i tuzlanke kažite i vi cifre...sve naše malo za njeru je puno svaka suma je velika sada ...za jednu noć sva mi s ečini dostigle smo haman 10.000 KM...pa zar nije ovo RR ogromno
e sad sam gotova
al livo vas pravo
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 21:54:29
Amrino
Bravo drage moje! Ja nisam mogla, nazalost, doci jer je MM s posla dosao tek iza 5. Ne mogu da vjerujem da je i svekrva dosla...mogu misliti kako je zeni. Vi ste sve do jedne divne zene i mislim da nigdje ne postoji ovakvo ončline- drustvo. Svaka cast zene od srca! Akcija se nastavlja! Zna li iko kako Mak sve to podnosi...meni dijete ne izlazi iz glave dusa draga. Samo da ona ozdravi i da mu se sto prije vrati...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 21:58:37
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amrino
Bravo drage moje! Ja nisam mogla, nazalost, doci jer je MM s posla dosao tek iza 5. Ne mogu da vjerujem da je i svekrva dosla...mogu misliti kako je zeni. Vi ste sve do jedne divne zene i mislim da nigdje ne postoji ovakvo ončline- drustvo. Svaka cast zene od srca! Akcija se nastavlja! Zna li iko kako Mak sve to podnosi...meni dijete ne izlazi iz glave dusa draga. Samo da ona ozdravi i da mu se sto prije vrati...
kaže svekrva...on duša draga ( misleći na maka) jutro kao da nešto osjeti... a mi sve u horu zasuzile al kako koja suzu pušta tako bježi da ženu ne sikiramo... ala kež da je dobro, odmah smo pitale za njega...jer sve na njega mislimo...
i da u nedelju ti dam papiriće/korpice za muffine...kod mene je sve što nam je naša draga medić slatki humanitarno dala...ti stavi svoje a aj ti predm ove za ubuduće
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 22:01:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
nas 4 skromnih 80 maraka al od srca
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 22:03:10
HAHA
E žene drage,mene moj Hamza pitao"a gdje je taj dječak,da mu kažem da će mama biti dobro,ti kad god si bila bolesna ozdravila si",ne mogu sad sebi doći
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 22:03:40
Anoniman
ivancica sutra uplacuje mislile smo slati po nasoj emmi da onim lihvarima u banci ne damo ni markice al smo skontale da uplata ide sto prije i halalile im tu marku
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 22:12:59
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Hajmo Mostarke i tuzlanke kažite i vi cifre...sve naše malo za njeru je puno svaka suma je velika sada ...za jednu noć sva mi s ečini dostigle smo haman 10.000 KM...pa zar nije ovo RR ogromno
e sad sam gotova
al livo vas pravo
Cini mi se da smo mi skupile preko 300km, nisam sigurna. Djana zna tacnu cifru, ja sam letila za Zarom cijelo vrijeme.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.4.2011 22:14:37
idacha
ja samo molim Boga da se uspije u ovoj akciji... bas mi ne izlaze iz glave ni Nejra ni Mak.... inshallah...
mi smo danas u Tuzli skupile oko 350-360 KM, nisam sigurna u tacan iznos, Djana zna... skroman doprinos, ali malo po mali i dace Bog da se spasi dusa lijepa...