|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
16.4.2011 15:38:56   
jaca76
elmasa,jesam to sam ja na fb,ali ne mogu da ti odgovorim,nece da šalje poruke...isto i tari poslala i b.m.woman.ljubim vas sve.evo ja ostavila i radnju samu pa virim kroz prozor da ne bi koja mušterija došla,jesam vam se obradovala hahhaaa.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2151
16.4.2011 16:02:23   
blur 77
user posted image user posted image user posted image ja sam danas presrecna, toliko se dobro zabavljam upoznavajuci vas na fb, sad cu i ostalima da saljem.
Elmasa, samo mi se pozali da nemas declka ili da koga trpis, pa cu te po guzi. Takva ljepotica treba da bira i vrti oko prsta sve frajere. Izadji danas setaj, skreni misli, zabavi se mila. Svi smo mi svasta prosli, mislili da smo mnogo jaci nego sto u sustini jesmo i popucali, ali treba da shvatimo da smo osjetljiviji od drugih i prihvatiti se kao takve, a ne cijeli zivot glumiti snagu i ono sto nijesmo.
Ni meni skoro niko ne zna za moje probleme, osim najuza porodica i suprug. Jednom sam najboljoj drugarici pokusala objasniti u cemu sam, samo me je pogledala i rekla- baci te tablete, trgni se i prestani da zivis u oblacima, i od tada ni njoj nista ne govorim. Cemu, kad me ne razumije. Mene nije sramota od ovoga stanja, nijesam jedina, ali prosto me niko ne moze shvatiti, cak i roditelji ne mogu, jesu mi podrska, ali uvijek kazu-proci ce to. Ostalim da pricam, ne bi mi vjerovali, jer svi misle da sam mnogo jaka i da izvodim.
Ja sam zivot i zamisljala kao bajku i tako i zivjela, mnogo sanjala i onda se dese problemi, koje nosi zivot, a ja ih nijesam spremna docekala, iznenadili su me i shvatila sam koliko sam u stvari emotivna i koliko slaba da se nosim sa njima. Prestala sam da sanjam, a snovima sam uvijek bjezala kad je tesko. Sad mi je period kad nemam problema, kad bih trebala da uzivam, ali imam anksioznost i borbu sa sobom.

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2152
16.4.2011 16:14:23   
jaca76
Ma nama bi bilo najpametnije da se upoznamo i družimo,da pokušamo što manje pricati o anksioznosti.Neki dan sam išla u Vareš a nisam imala br.tel. da se javim dinni,tako mi je žao da je nisam vidjela.

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 2153
16.4.2011 16:20:10   
blur 77
Jaco, zasticen ti je profil, ne mogu ti poslati pp sa imenom

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2154
16.4.2011 16:21:37   
dalmatinka5
Drage moje cure, evo vidim da se dodajete na fejsu, pa možete i mene dodati, ja imam profil za nokte pod imenom Nail Art Anči, pa šaljite zahtjev ko oće ;))
Samo da vam rečem, ja se isto trudim iz dana u dan pobijediti anksioznost. Toliko sam se načitala literature za samopomoć pa sam nešto izvukla iz toga. Reći ću vam čime se ja vodim i što sebi govorim:
1. Ja to mogu, imam snage, samo je moram pronaći u sebi
2. Mi biramo svoje misli
3. Ne želim samu sebe mučiti
4. Ponašaj se ko da ti nije ništa, ko da si već dobro
5. Ne prepuštaj se strahu, zaustavi ga dok je još malen

Jer kako smo se doveli u ovo stanje, tako se možemo i izvaditi, teško je, ali je moguće jer to su grozni osjećaji, samo se ne smijemo prepustiti strahu.
Nadam se da će ovo bar nekome pomoći. Budite ustrajne, skupa smo u ovome :***

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 2155
16.4.2011 16:29:01   
Elmasa
Dalmatinka, dodala sam te.
Mene samo strah da vas sve ne pobrkam.user posted image
A ja sam se pozitivno iznenadila kako ste sve lijepe i jedinstvene, al zaista...
Helem, da vas vise ne hvalim, tako bih voljela vidjeti Novu i sanchez....a i AnZu...Sta je s njom, zna li iko?!

(odgovor članu dalmatinka5)
Neposredna veza do poruke: 2156
16.4.2011 19:00:41   
jana mk
Pusa svima ,prvo da pozdravim moju makedonku VELIKA BUDALA ,eto konacno neko na forum koji zivi u moju zemlju i Jaca mi makedonka al mi daleko ,VELIKA B... nadam se da cemo se na face i ja i ti dodati da bi razmjenili koja iskustva...inace ja sam dosada dodala 3 prijateljice blur s malom u ruci predivna ljepa da nemam rjeci user posted image ,onda Elmasa mi sad prijateljica samo da vi vidite koje ona okice ima ma prava ljepotica cura koja bi mogla spakovat najboljeg momka u gradu preljepa,onda Taru isto i za nju nemam rjeci koja je ona slatkica onako sitna ima okice ko da je djete tako nevin STRASNA RIBA ...Taro moja preporuka da ja imam tvoje godine i da tako izgledam momcima bi si igrala ko da su neki bezvrjedan predmet ,zavedem pa zajebem se kaze hahahhahahhahahha zivi tara uzivaj u tu lepotu vrti momke oko malog prsta batali anksioznost kad se udas tad nju leci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Black magic women duso moja htela sam tebi poslat poruku al kaze da nezelis otkrit profil i nisam znala kako na drugi nacin ......naravno da bi te dodala sve one kojima nisam poslala poruku a hoce da se dodamo nek mi slobodno pisu pp .....Velika budala (makedonka)htela bi da i ona mi posalje pp da se dodamo na facebook inace msn i ja nmam imam samo facebook i skype

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2157
16.4.2011 19:04:08   
koka i po
bravo djevojke user posted image ..
po prvi put druzenje i prijateljstva staviste na prvo mjesto a aneksioznost i vase strahove u drugi plan..
tako treba ....
pratim vas...napredujete....user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2158
16.4.2011 19:20:04   
jana mk
koka ja bi tako htila da tebe imam u prijatelje na facebook ali nikako ti nemogu poslat poruku isto kaze da nezelis otkrivat svoj profiluser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2159
16.4.2011 19:31:36   
taraG
Hvala na komplimentima Jano heheheh! Mozda trebam biti malo zlocestija heeeh! Ja mislim da sam dodala Blur, Janu, Jacu i Elmasu! Nezgodno mi bez nadimaka, sve se isto bojim da cu pobrkati! Vi ste sve meni predivne, nisam mogla ni ocekivati da cete biti drugacije, jer neko ko je toliko dusevno dobar i uvijek spreman drugome pomoci, prosto mora i isijavati tako! I meni je ovo sve zanimljivo! Kazem vam ne bi mi bile panicarke na toj kafici, nego glavne mackice heheh! Pusaaa!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2160
16.4.2011 19:51:50   
koka i po
mene nema tamo.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2161
16.4.2011 20:32:12   
VELIKA BUDALA
Dobro vas nasla drage prijateljice :) evo guram nekako ovaj dan bez tableta posle 7 godina konstantnog uzimanja user posted image user posted image pozdrav i nadam se da ce te se druziti sa mnom jer za sad imam samo vas zato sto mi niko ne veruje(vise ni moji roditelji mi ne veruju) ama bas niko.......

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2162
16.4.2011 21:27:00   
ivanai
velika budalice gdje ti pade na pamet tako nesto da napises nisi ti budala samo jedna emotivna osoba koja je osjetljivija od drugih. nije bitno ko ti vjeruje ko ne jel nekad je ljudima koji nemaju nas problem tesko objasniti kako se osjecamo. da ti pravo kazem ja se i netrudim nekom da objasnim pokusala par puta i uvjek naisla na onaj cudan pogled sa recenicom o cemu ti pricas majke ti. moj problem znaju samo moja mama i moj muz dvije najvece podrske u moj zivotu i ako iskreno koliko god se oni trudili mislim da me nemogu u potpunosti razumjeti pa nekad i precutim kad sam lose izborim se sama sa tim negovorim svaki put joj nije mi dobro vise sam sama sebi dosadila ponavljajuci to svaki dan. tako da draga moja stisni zube i bori se najbitnija si sama sebi tako da i najbolje sama sebi mozes pomoci samo hrabro.. veliki pozdrav svim curama... pusa...

(odgovor članu VELIKA BUDALA)
Neposredna veza do poruke: 2163
16.4.2011 21:32:33   
BlackMagicWoman
to, to, elmasa, ista sam ona, zar ne ? ma, predivna sam znam :))) ... sad samo da se vratim u liniju i bomba ... :))) jano, nije lako mene imati , ni na fb hahahahhhaha .... ajd mi posalji na pp ime, pa te dodam .. pozz za novu clanicu ... nasla si pravo mjesto, vjeruj, mi ovo skupa mozemo pobijediti ... ljubim vas sveeeee

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu VELIKA BUDALA)
Neposredna veza do poruke: 2164
16.4.2011 21:44:49   
jana mk
velika ako imas facebook ti prativ privatna poraka klikni me za prijatel

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2165
16.4.2011 23:36:19   
jaca76

IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman

to, to, elmasa, ista sam ona, zar ne ? ma, predivna sam znam :))) ... sad samo da se vratim u liniju i bomba ... :))) jano, nije lako mene imati , ni na fb hahahahhhaha .... ajd mi posalji na pp ime, pa te dodam .. pozz za novu clanicu ... nasla si pravo mjesto, vjeruj, mi ovo skupa mozemo pobijediti ... ljubim vas sveeeee

Fakat si ista user posted image .Tebe sam nekako tako i zamišljala.Ostale ..hmm..ne baš...Jedinu Taru jesam onako sicušnu.

Neposredna veza do poruke: 2166
17.4.2011 0:11:01   
BlackMagicWoman
ma, sicusna sam i ja ... samo skoro 1,80, sta je to ... sica prava ... aahhaha ... sad mi je sve nekako zbunjujuce, dok povezem nick sa pravim imenom, pa postove i to ... uh, jesmo mi zapetljane .... hahahaah ... al mi slim da nam je ovo super stvar, jer, kako kaze koka i po, ne spominjemo vise napdae ni ta sranja, vec komentarisemo jedna drugu, znaci da su ljudi u pravu, samo treba skrenuti sebi paznju na nesto zanimljivo ... lekice, javi se ... ljubim vass

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2167
17.4.2011 0:11:13   
taraG
Hhhehheeh sva sam krhka, a jos vucaram ovu anks. na ledjima hihih! Black ajde i meni posalji PM facea! :)))

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2168
17.4.2011 0:18:29   
BlackMagicWoman
tara jel ti stiglo ? ako nije imas me kod elmase , danas medju dodatim :)))

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2169
17.4.2011 0:19:55   
dinaa
IZVORNA PORUKA: jaca76

Ma nama bi bilo najpametnije da se upoznamo i družimo,da pokušamo što manje pricati o anksioznosti.Neki dan sam išla u Vareš a nisam imala br.tel. da se javim dinni,tako mi je žao da je nisam vidjela.

Reci da se salis user posted image user posted image user posted image e stvarno ne mogu da vjerujem,pa jesi li dosla slucajno ili...E bas mi je zaouser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2170
17.4.2011 0:23:40   
taraG
Evooo Black, Pink nasa, slazem se sa curama!
Ma stvarno super, nakon vise od godinu koliko sam na forumu, prvi put pricamo o necemu drugom ( a da nisi ni moji ljubavni jadi hahhaha)!
Jos jednom moram reci kako ste sve fine! Pusaaa zene!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2171
17.4.2011 0:26:03   
Elmasa

ma, sicusna sam i ja ... samo skoro 1,80, sta je to ... sica prava ... aahhaha ... sad mi je sve nekako zbunjujuce, dok povezem nick sa pravim imenom, pa postove i to ... uh, jesmo mi zapetljane .... hahahaah ... al mi slim da nam je ovo super stvar, jer, kako kaze koka i po, ne spominjemo vise napdae ni ta sranja, vec komentarisemo jedna drugu, znaci da su ljudi u pravu, samo treba skrenuti sebi paznju na nesto zanimljivo ... lekice, javi se ... ljubim vass

Black Magic Woman je prava black magic woman :) nju sigurno necu pobrkati, jer mi je specificna i posebna...ma nemoj mi reci da si visoka ko i ja????user posted image i kakvo vracanje u liniju?! Ja moram priznati Magic da mi se pravo dopada tvoj zaebani pogled user posted image user posted image Kako imas nesto misticno u faci...like it !
Joj ja sam sad bila vani, i jedva cekala da dodjem i vidim gdje ste vi :) :D
hahahahahaha znate sta je pravo smijesno - par ljudi me pitalo na faceu tj. mojih prijatelja : ko su ti ove bogati?!user posted image user posted image user posted image To neke nove prijateljice a mi ne znamo za njih user posted image Joooj kako se super nesto sad osjecam user posted image
Vidi kako ste mi popravile dan user posted image
Sve ljepsa od ljepse, prave senzibilne dusice....user posted image user posted image
Ko rece da je Tara sicusna?! Tara koliko si visoka?! Meni je prava manekenka na slikama...

ivanai, posto sam se ja vratila, za tebe ne znam...Pa te pozdravljamuser posted image
A budalice, NEMOJ POKUSAVATI objasnjavati okolini...vjeruj mi, TO JE UZALUD!!! ;))))
Samo ti nama pricaj :) ;) mi smo tu

Vidis budalice, ja sam bila zadnja tri dana katastrofa ziva. Onda vidjeh lica ovih hrabrih zena, i vidi me sad :)
popravile su mi raspolozenje....

Neposredna veza do poruke: 2172
17.4.2011 0:31:32   
BlackMagicWoman
sta ti je,ba, to meni neko bacio sihire sto sam ovako dobra ... hahahaha ... o, nemoj me tako zavoditia, elmasa, isto ko i svaki , udaras mi naoci, moje lijepe zelene ... sala .. znam ja sta mi najbolje prolazi, nabacim zajebanan pogled, izbacim sise, i ko me ne bi ... hahaha .. a ti si meni strasno poznata, al fkt ... :**

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2173
17.4.2011 0:31:40   
taraG
Hhehehha ja sam sredina 1.73!
Eto sada vidite zenturace moje da ovo najjace pogadja! :))) I sada mi vas je tesko i povezati sa tom anks., sto je jako pozitivno! ABd da uskoro bude bolje!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2174
17.4.2011 0:37:59   
Elmasa

sta ti je,ba, to meni neko bacio sihire sto sam ovako dobra ... hahahaha ... o, nemoj me tako zavoditia, elmasa, isto ko i svaki , udaras mi naoci, moje lijepe zelene ... sala .. znam ja sta mi najbolje prolazi, nabacim zajebanan pogled, izbacim sise, i ko me ne bi ... hahaha .. a ti si meni strasno poznata, al fkt ... :**

Ma gdje ti necu biti poznata, Sarajevo je prkno user posted image A ne bez sale, vjerovatno smo se vidjale na nekim mjestima...Zavisi gdje izlazis :)

Taro, u pravu si....ja kada vas gledam, ne mogu ni da zamislim to...al izgled ocito vara....

Samo se nadam da necete sad postati malo ''stidnije'' sa pricom o anksioznosti posto smo se vidjeleuser posted image Kontate sta hocu da kazem...
Gurat cemo zajedno da ovo sve prebolimo, i pomognemo jedna drugoj....
koka nas nadgleda user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *