blur 77
|
ja sam danas presrecna, toliko se dobro zabavljam upoznavajuci vas na fb, sad cu i ostalima da saljem. Elmasa, samo mi se pozali da nemas declka ili da koga trpis, pa cu te po guzi. Takva ljepotica treba da bira i vrti oko prsta sve frajere. Izadji danas setaj, skreni misli, zabavi se mila. Svi smo mi svasta prosli, mislili da smo mnogo jaci nego sto u sustini jesmo i popucali, ali treba da shvatimo da smo osjetljiviji od drugih i prihvatiti se kao takve, a ne cijeli zivot glumiti snagu i ono sto nijesmo. Ni meni skoro niko ne zna za moje probleme, osim najuza porodica i suprug. Jednom sam najboljoj drugarici pokusala objasniti u cemu sam, samo me je pogledala i rekla- baci te tablete, trgni se i prestani da zivis u oblacima, i od tada ni njoj nista ne govorim. Cemu, kad me ne razumije. Mene nije sramota od ovoga stanja, nijesam jedina, ali prosto me niko ne moze shvatiti, cak i roditelji ne mogu, jesu mi podrska, ali uvijek kazu-proci ce to. Ostalim da pricam, ne bi mi vjerovali, jer svi misle da sam mnogo jaka i da izvodim. Ja sam zivot i zamisljala kao bajku i tako i zivjela, mnogo sanjala i onda se dese problemi, koje nosi zivot, a ja ih nijesam spremna docekala, iznenadili su me i shvatila sam koliko sam u stvari emotivna i koliko slaba da se nosim sa njima. Prestala sam da sanjam, a snovima sam uvijek bjezala kad je tesko. Sad mi je period kad nemam problema, kad bih trebala da uzivam, ali imam anksioznost i borbu sa sobom.