|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
15.4.2011 21:58:19   
nova_
Drage moje, ko mi je to tuzan? Proci ce to Elmasa, svi imamo i imali smo te faze. Znam da si razocarana ali vjeruj bice dobro. Znam jer sam nekad i ja bila u prilici u kojoj si ti sada. Bez posla, raskinula dugu vezu, prijatelji svako na svoju stranu a ja ne znam sta bih sa sobom.  Najvaznije je da ti mislis na svoje zdravlje a sve ostalo dodje samo po sebi, samo sabur. Sto se tice prijatelja danas je generalno jako malo onih pravih. Cini mi se da svako gleda samo sebe, ili mi previse ocekujemo od drugih, ko bi znao. Ja znam da su mi jedino roditelji, brat i sestra pravi prijatelji bez ikakvih interesa,  a ostalo ne znam, svako gleda samo sebe. Trenutno sam i ja sama, nemam decka ali mi to sad i nije bitno. Kroz ovu anksioznost sam i nesto naucila, a to je da napokon i ja sebi budem vazna i da ne obracam paznju na nebitne stvari i ljude. Jako sam osjetljiva i mnogo puta sam bila povrijedjena jer ocekujem da su svi dobronamjerni. Vjeruj u najtezim trenutcima borbe sa anksioznoscu najvecu bliskost i podrsku pored mojih najblizih osjetila sam na ovom forumu od ovih prekrasnih zena i djevojaka. Valjda zato sto smo u istim problemima, a vjerovatno i istog senzibiliteta pa suosjecamo jedna sa drugom. Ako se ne osjecas dobro i mislis da tablete nemaju ucinka otidji do dr, popricaj malo, on ce najbolje znati  sta i kako dalje. Eto drage moje, velika podrska od mene. Sada sam hvala Bogu dobro a znam da ce te i vi biti, u to sam sigurna. Ako sam ja uspjela, a mislila sam da mi nema pomoci, ne vidim razlog zasto i vama nebi bilo isto tako. Samo polako i sve ce ovo biti samo jedna ruzna uspomena i veliko zivotno iskusenje.   Pusa svima do sljedeceg pisanja!!!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2126
15.4.2011 22:13:18   
jana mk
Pusa svima cure moje,jao NOVA kad tebe citam ja se preporodim mila moja skontam da mozda i mi svi skupa ovde sednemo na forum i pomazemo savjetima kako smo mi uspeli onima koji bi dozivljavali isti ovaj pakao ko mi ,obozavam citat tvoje postove draga NOVA umivaju mi nadu ,hvala ti sto iako si ti uspjela izvadit se iz ovog sran...ipak nas nisi zaboravila ,uvjek si tu da nas malo podupres kad smo bas u krizu user posted image user posted image user posted image
ELMASA mila moja ma nemoj brigat duso danas neki dan nzajeban ni ja se nikako nemogu umirit sve nesto ko da mi iznutra dusu drma ,crne misli me ovog dana posebno sve jace udaraju,ista sam ti i ja prica pijem AD ja Deprozel pijem al nikako da se osjetim da mogu reci ok sam pomazu ,budem dobra pa opet na dnu nikako da duze vreme osjecam se bolje pa da bi mogla reci ok to su prolazne krize i ja namjeravam uskoro posetit mog dr pa sta bude nek bude ,jednom sam sebi rekla ma ako treba i gov.... cu projest upm samo nek jednom ovo nestane ,pa budu dani kad mi dolazi da iz vlastitu kozu izletim ,ali mi najgore kad me crne misli spucaju sta ako si nesta uradim pa jos ko luda iskusavam sebe i cekam da vidim dal mene to strah da si aj nesta ne uradim il ko dal imam takvu namjeru ma svasta mi kroz glavu prodje a to me konstantno spuca kad citam il na vjestima cujem o nekim samou.... i sve se i ja ko srecu35 kunem da ih necu citat al me pusta radoznalost uvjek navuce hahahahahha.....jao ivani mila nemoj mi trudnocu pominjat ja sam ti 2 mjeseca bila ni na nebu ni zemnji da ne slucajno me u sred ovog sran...i to snaslo ,nije mi strah od toga sto se nakon 9 god opet trebam vracat pampersima i nocnim budjenjima nego me strah jao pa ja nemogu bez AD hihihihihiihhiihih........upm jesam nenormalna majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2127
15.4.2011 23:23:00   
Elmasa
Joj nova_  user posted image sve si u pravu i sve mi je tako sad.... Hvala ti na ovom divnom postu punom ohrabrenja i nade.
I zaista puno ocekujem od sviju, prijatelja... Ali ustvari - svak sebe gleda...
jana_mk zajedno cemo se boriti i protiv dana slicnog ovom danas, i protiv svakog narednog.

MENI JE TAKO ZAO STO NISAM DUGO OVDJE BILA user posted image
ZAISTA ME SAMO VI RAZUMIJETE I MOZETE MI BITI PRAVA PODRSKA.
KAO I JA VAMA KAD JA BUDEM U FAZI DA SAM BOLJE, A VI MOZDA LOSIJE.

Hvala vam na svemu divne moje zene.user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2128
16.4.2011 0:20:11   
BlackMagicWoman
elmasa moja draga, ne daj mi se ... prva si mi se javila kad sam se ovdje prikljucila, pa si mi olaksala sto sam pokazala osjecanja ovdje ... znam kako ti je, jer prije momka skoro da nisam imala koga da ispricam, jer mi porodica nije vjerovala, a ni drugarice, navikli da sam jaka i samo se zajeb...., a momcima nisam nikakva osjecanja pokazivala ... ali, vjeruj, bolje je da ovdje ispricas sve sto ti lezi na srcu, nego drugaricama, koliko god bila dobra, nece te razumjeti, vjeruj ... zato sam dosla na ideju, pa eto, ako je ko za to, dok kafica ne bude legla, a i to ce biti kad ko ima vremena, da se, ko zeli, dodamo na msn, pa kad nam je kriza, ili jednostavno trebamo nekog za razgovor, uklikamo se, neka od nas ce valjda biti tu ... pa,eto, pisite, ko je za, protiv, suzdrzan ... sto se tice ovog sranja, malo sam losa ovih dana, jer sam dobila nakon 6 mj, i to hormonskim tabletama izazvano, pa su emocije pregoleme, a i vecinom sam kuci, sama, pa strahovi jacaju ... ali, jednog dana ce i ovo proci, u to moramo biti sigurne ... cuvajte mi se ... :******

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2129
16.4.2011 0:20:50   
sanchez
Haj drage moje sta ima kakav divan dan.Malo kisa malo snijeg ha ha ha ha .Pa kAko ste mi .Vidim Elmas malo te spucalo ma proci ce.Blur i ti moras biti jaka pa beba je tu.Jos malo je ostalo kad je termin ako bog da .Samo se cuvaj ludih misli i prehlade .Ja sam vec dudo vremena bogu hvala super.user posted image Bravo ja .Pijem samo pola zolofta .I tako samo da vas pozdravim poljubim i da vam kazem da sam tu uz vas u svakom trenu ljubi vas vasa Sanchez.

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2130
16.4.2011 0:48:40   
blur 77

Vidi sto zene veceras ne spavajuuser posted image . Sanches, drzim se ja dobro, moram sad biti najjaca, primaklo mi se, za mjesec i po aBd imacu svoju princezu. Moram joj biti mama, ne smijem sad posustati, mame moraju biti jake. A ja se ponekad osjecam kao dijete, valjda me ona ojaca. Dr mi je rekao da sad mogu u diskoteku, ali ipak cekam 9-ti pa cu da se opustim. Zna za moj problem sa ank i ja mu kazem kako se bojim na porodu da ce me uhvatiti panika i strah i da necu moci disati, i da bi dobro bilo da imam neku anesteziju. A on meni- slobodno ti padni u nesvijest, anestezije nema, taman onda nece ni trebatiuser posted image , skroz opusten lik, bas mi pase. A sad prvi put kako mi se nijesu tresle noge kad sam legla da me pregledauser posted image . Uzas.
Nova, hvala sto se javljasuser posted image .
Elmasa, draga, pa i mene si ti prva tjesila kad sam se javila u septembru. I necu da cujem vise da nijesi jaka. Svi u zivotu imaju periode kad je tesko,  kad ne ide nista od ruke, ali uvijek poslije toga dodje dobar period, sa puno pozitivnih rezultata. Strpi se, mlada si, imaces i posao i ljubav i srecu i sve............Samo ne treba vjeru izgubiti.
Samo da vam kazem da veceras spavam sama u stanu user posted image
A ja predlazem i da budemo prijatelji na fb, bas bih zeljela da vas vidimuser posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 2131
16.4.2011 1:20:37   
taraG
Hehheheh vi ste skroz lude cure! Da se dodamo da vidimo ko je bolja riba! :P Jao ni meni nije nikako dobro, jos mi se ne ide spavati, kada se bojim kosmara! Jos se skidam sa ovoga karbapima, i smanjila rivotril! Rekao mi psihijatar da za par dana krenem samo po potrebi! Pa se malo tome radujem, kako god da me stislo! Pusaaa svima!

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 2132
16.4.2011 2:04:06   
Elmasa
Evo mene, ne mogu spavati....user posted image user posted image user posted image
Pokusala sam gledati neki film...al misli nenormalno crne i imam tako jak osjecaj nestvarnosti sebe same, i takva me panika uhvati od cudnih misli da sva zanijemim user posted image i samo cekam napad...
Ne znam sta me ovako spucalo...user posted image Strah me sebe.

Joj ovo je super prijedlog za dodavanje na face i sl.
Ko god zeli, saljem mu pp da se dodamo. Da se vidimo napokon....user posted image
Joj hvala vam....user posted image user posted image user posted image
Tako mi se place i od neke dragosti kad procitam i osjetim kako me razumijete.....

I da, zeljela bih tu kafu....vrlo rado...Samo koliko nas ima iz Sa?!

I da, javile ste mi se sad sve moje stare zene user posted image
BlackMagicWoman ljubim te puno na ovako lijepimm rijecima podrske

i tebe sanchez..... bas sam pozelila vidjeti tvoje ime ovdje user posted image
joooj moja draga blur77, nasa trudnica lijepa.... ABda blizi nam se bebaca....
Samo polako, sve ce to biti super.... Zagrljaj veliki... Ti si hrabra zena!user posted image
tara G....joooj i tebe sam pozelila citatiuser posted image
Tako mi je drago sto vas vidim ovdje sve moje stare prijateljice....
I nadam se da cemo se vidjeti, pa makar virtuelno...
Kao da sam malo bolje dok ovo pisem...a valja mi se opet vratiti u misli i crnilo....ne mogu ga se rijesitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2133
16.4.2011 2:20:37   
luna77
Elmasa moj savjet ti je da odes do psihologa i porazgovaras pa ako on predlozi i do psihijatra.
Ja sam danas bila kod svoje psihologice i zena je posumnjala na reaktivnu depresiju(pad snage volje za svim kad problemi prođu ) i mislim da je u pravu.
Iskreno misljenja sam da se ova stanja ne mogu svladati bez pomoći stručnjaka i obitelji...u zadnje 3 godine sam imala toliko problema u pravom smislu riječi koje smo muz i ja riješili neki ja vise neki on ali sad kad je stanje zadovoljavajuće u svim segmentima zivota ja sam pada ali doslovno da me neraduje odlazak frizeru,šoping,mogla bih cijele dane lezati samo ,dosla sam u fazu da nevidim "smisao" zivota (osim Lu normalno) ...znam da grozno zvuči ali to je depresija i tog sma svjesna..očito me čeka jos jedna borba nakon neplodnosti,muzeve ovisnosti ....ovaj put sa sobom

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2134
16.4.2011 2:52:54   
jana mk
Elmasa sreco sta je mila ovo pa nije ovo prva nasa kriz bilo ih je i ranije da im broja nema ,pa hvala bogu prezivili smo nedaj se mila znas ti da je sve ovo prolazna kriza ajde koji ti djavo mila nemisli samo an to ,poslala sam ti pp s mojom facebook adresom i svima sam poslala ko hoce nek mi posalje zahtev i ja bi vas sve voljela upoznat al daleko ste mi ,ali to mi nesmeta da ste mi blizu srca ko da vas znam hiljadu godina jer sam upravo od svih vas ovde imala najbolje razumevanje i najjacu podrsku u najtezim trenutcim do sada u moj zivot od kako patim od ovog sran... Elmasa duso ajde skretaj misli uzmi citaj viceve il neku knjigu i pokusaj skontat da je ovo samo kriza prolazna.....sve vas ljubim i grlim

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 2135
16.4.2011 10:29:58   
leki28
draga moja Elmasa samo da se javnem nemam puno vremena,i da ti kazem ne daj se ,ne znam sta je ovo ja se isto grozno osjecam sve ovo sto si rekla evo moram pod hitno dr,jano tebe kad citam sve isto mi se desava sve sebe provjravam.....moze kafa please i moze facebook pa bar kad je krizno da se jedna s drugom nademo user posted image

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 2136
16.4.2011 11:03:56   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Elmasa

Evo mene, ne mogu spavati....user posted image user posted image user posted image
Pokusala sam gledati neki film...al misli nenormalno crne i imam tako jak osjecaj nestvarnosti sebe same, i takva me panika uhvati od cudnih misli da sva zanijemim user posted image i samo cekam napad...
Ne znam sta me ovako spucalo...user posted image Strah me sebe.

Joj ovo je super prijedlog za dodavanje na face i sl.
Ko god zeli, saljem mu pp da se dodamo. Da se vidimo napokon....user posted image
Joj hvala vam....user posted image user posted image user posted image
Tako mi se place i od neke dragosti kad procitam i osjetim kako me razumijete.....

I da, zeljela bih tu kafu....vrlo rado...Samo koliko nas ima iz Sa?!

I da, javile ste mi se sad sve moje stare zene user posted image
BlackMagicWoman ljubim te puno na ovako lijepimm rijecima podrske

i tebe sanchez..... bas sam pozelila vidjeti tvoje ime ovdje user posted image
joooj moja draga blur77, nasa trudnica lijepa.... ABda blizi nam se bebaca....
Samo polako, sve ce to biti super.... Zagrljaj veliki... Ti si hrabra zena!user posted image
tara G....joooj i tebe sam pozelila citatiuser posted image
Tako mi je drago sto vas vidim ovdje sve moje stare prijateljice....
I nadam se da cemo se vidjeti, pa makar virtuelno...
Kao da sam malo bolje dok ovo pisem...a valja mi se opet vratiti u misli i crnilo....ne mogu ga se rijesitiuser posted image user posted image user posted image

mozes i moras ....user posted image
ovo su samo trenutna razmisljanja u momentima slabosti.
jel ja negdje procitah da si diplomirala user posted image (il te zamjenih sa nekim drugim)...e vidis da mozes skrenuti misli i usmjeriti ih ka necemu pozitivnom i produktivnom.
ipak nije sve crno kako ti se cini user posted image .
gledaj casu kao napola punu a ne praznu.
jel mislis da neko ko nije jak moze ostvariti ovo sto si ti ostvarila.
neko ko u sebi nosi toliko snage da i pored svega uspije u zivotu i drustvu...
ne razmisljaj o onome sto je sada.razmisljaj o onome sto ce biti.
a biti ce dobro vidjet cesuser posted image ...
govori ti osoba koja je kroz sve prosla sto ti prolazis...i prezivila i dozivila ono sto ti prizeljkujes i zelisuser posted image
eee varas se draga moja.u tebi je mnogo vise snage nego sto mislis.
i u tebi i u vama svima....ja je osjetim i toliko je jaka da mozete uciniti sve sto pozelite.samo trebate biti malo hrabrije.user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2137
16.4.2011 11:58:04   
Elmasa
Dobro jutro :) jer meni je jutro tek sam maloprije ustala...
Spavala bukvalno na rate i grozne sam kosmare imala ( neko ih je bas ovdje spominjao da ih ima... ) Kao ja se penjem na neku cudnu zgradu, a kisa pada, te se bivsi pojavljuje u zutoj kabanici, koji me ignorise, te se ja derem na mamu ''Ti ne razumijes kako mi je !!! ''. Ma uzas :D hahaha cak mi je i smijesno kako se to sve preslikalo na san.
Necu vise ni da vam se zahvaljujem na podrsci, samo znajte svaki put kad citam rijeci podrske od vas osmijeh mi se razvuce, pa eto sad vi vidite. Nasmijete nemoguce :D ulijete mi nadu
Pogotovo rijeci : koke i po user posted image Toj se zeni divim i ona mi je idol da se isto borim i budem nekad kao ona : jaka! Da mi niko, a kamoli neka depresija i anksioznost ne moze nista! Pusa koko! :*****

luna77, ma to je to. Kad se sve smiri, kad se rijese veliki problemi i splasne stres, onda nastaje erupcija! Sta sam sve predeverala do 25 godine uuh....Ko da sam tri zivota imala! Samo sto nazalost vecina kaze ''Daj mlada si, sta ti je, nije to nista...bla bla''. E pa meni jeste : i svaki mi je ispit i izlazak na isti bio stres, svako padanje na ispitu, takodjer, mucenje u vezi, svadje sa momkom, ponizavanje, svadje sa mamom, MA SVE....sta mogu kad sam PREOSJETLJIVA. A tada sam mislila da nisam toliko i sve sam drzala dok nisam PUKLA.
Al sam sebi rekla : ok porodica, mogu im oprostiti, jer ne razumiju, i prijatelji ( neki su tu godinama i znam da me vole ), al isto nerazumiju, ALI NEMA BOGOVE SANSE DA ME NEKI KRETEN OPET SMARA I DA SE NEKOM KRETENU PREVISE DAM I PREVISE OCEKUJEM OD NJEGA! uh...kako sam samo ljuta, al vise na sebe! nema teorije! Joj sto se izdera user posted image
luna77, ja aBda cim prije, idem psihologu, pa psihijatru, NECU DA SE MUCIM JEDNOSTAVNO! hocu pomoc, i naravno onda cu ja sebi pomoci....Ne mogu sama...

jana km, ja sam ti poslla pp user posted image nadam se da - cemo se naci

leki28, i tebi saljem pp pa da se nadjemo na faceu user posted image

Black Magic, ja nemam msn user posted image Izbrisala kad sam prekinula sa kretenomuser posted image Al zato imam face... Jel moze to?!user posted image
Veliki zagrljaj za tebe, i ko zna... Mozda bude ta kafica, i to ubrzo! user posted image

Ljubim vas sve, posebno : nova, jana, taraG, Black Magic, koka i po, leki, luna :****

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2138
16.4.2011 12:02:36   
Elmasa
Ma zaboravila sam i sanchez ... i blur 77...gdje cu njih zaboraviti.user posted image

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2139
16.4.2011 12:39:19   
taraG
Kako ste mi zene moje? Ja sam spominjala te kosmare, jedva sam sinoc zaspala! Ali eto gustam evo ovu kafu sada, mada kazu da ne valja, ali ja slusam svoga uvrnutog psihijatra, gust nema da skodi (dok god droga nije u pitanju) hheeeh! Pusaaa svima!

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2140
16.4.2011 13:15:50   
koka i po
IZVORNA PORUKA: Elmasa

Dobro jutro :) jer meni je jutro tek sam maloprije ustala...
Spavala bukvalno na rate i grozne sam kosmare imala ( neko ih je bas ovdje spominjao da ih ima... ) Kao ja se penjem na neku cudnu zgradu, a kisa pada, te se bivsi pojavljuje u zutoj kabanici, koji me ignorise, te se ja derem na mamu ''Ti ne razumijes kako mi je !!! ''. Ma uzas :D hahaha cak mi je i smijesno kako se to sve preslikalo na san.
Necu vise ni da vam se zahvaljujem na podrsci, samo znajte svaki put kad citam rijeci podrske od vas osmijeh mi se razvuce, pa eto sad vi vidite. Nasmijete nemoguce :D ulijete mi nadu
Pogotovo rijeci : koke i po user posted image Toj se zeni divim i ona mi je idol da se isto borim i budem nekad kao ona : jaka! Da mi niko, a kamoli neka depresija i anksioznost ne moze nista! Pusa koko! :*****

luna77, ma to je to. Kad se sve smiri, kad se rijese veliki problemi i splasne stres, onda nastaje erupcija! Sta sam sve predeverala do 25 godine uuh....Ko da sam tri zivota imala! Samo sto nazalost vecina kaze ''Daj mlada si, sta ti je, nije to nista...bla bla''. E pa meni jeste : i svaki mi je ispit i izlazak na isti bio stres, svako padanje na ispitu, takodjer, mucenje u vezi, svadje sa momkom, ponizavanje, svadje sa mamom, MA SVE....sta mogu kad sam PREOSJETLJIVA. A tada sam mislila da nisam toliko i sve sam drzala dok nisam PUKLA.
Al sam sebi rekla : ok porodica, mogu im oprostiti, jer ne razumiju, i prijatelji ( neki su tu godinama i znam da me vole ), al isto nerazumiju, ALI NEMA BOGOVE SANSE DA ME NEKI KRETEN OPET SMARA I DA SE NEKOM KRETENU PREVISE DAM I PREVISE OCEKUJEM OD NJEGA! uh...kako sam samo ljuta, al vise na sebe! nema teorije! Joj sto se izdera user posted image
luna77, ja aBda cim prije, idem psihologu, pa psihijatru, NECU DA SE MUCIM JEDNOSTAVNO! hocu pomoc, i naravno onda cu ja sebi pomoci....Ne mogu sama...

jana km, ja sam ti poslla pp user posted image nadam se da - cemo se naci

leki28, i tebi saljem pp pa da se nadjemo na faceu user posted image

Black Magic, ja nemam msn user posted image Izbrisala kad sam prekinula sa kretenomuser posted image Al zato imam face... Jel moze to?!user posted image
Veliki zagrljaj za tebe, i ko zna... Mozda bude ta kafica, i to ubrzo! user posted image

Ljubim vas sve, posebno : nova, jana, taraG, Black Magic, koka i po, leki, luna :****

mozes mozes...itekako...
doktor daje smjernice i upute a ne nudi rjesenje...rjesenje nadjes sama..
i nemoj da mi se divis...ja sam samo jedna u nizu...nista vise.
neko koga ne poznajes i ko tebi i svima vama zeli pomoci da "progledate"a ne se trsiti svojim uspjehom.divim se sebi ali i vama jer znam da to mozete
divi se sebi i snazi koju imas...a imas je samo je trebas izvuci iz sebe.
svi mi nekad padnemo....ali je poenta da kad padnemo da se ponovo i dignemouser posted image ..
osvrni se i pogledaj sta si uspjela u zivotu.nemoj gledati sta nisi nego gledaj ono sto jesiuser posted image ..
mislis li da su svi pobjednici uvjek bili pobjednici...nisu elmasa...nego su samo bili uporni u ostvarenju svog cilja...
upornost je pola uspjehauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2141
16.4.2011 13:57:50   
taraG
Evo ja i Elmasa smo se virtuelno upoznale hihihi! Samo da i ovdje kazem kako je to jedna prelijepa djevojka, koja prolazi sve ono sto i mi skupa, i na cijem prelijepom licu to nista ipak ne ostavlja traga! I da dobila sam obecanje za cevape u SA! ABd da se sve izborimo sa tim strahom, i da kriza bude sto manje! Pusaaa svima!

< Poruku je uredio taraG -- 16.4.2011 13:58:17 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2142
16.4.2011 14:02:38   
VELIKA BUDALA
Prvo da vam se pretstavim ja sam iz Makedonije pozdrav svima koliko vas ima user posted image .Procitala sam za ovaj forum pa reko cek i ja da se prikljucim.Ukratko bolujem od anksioznosti vec 7 godine a nikako da prodje.Pijem vec 7 godina Lorsilan konstantno (a pila sam i druge lekove) probala sam sve sto sam cula i procitala ali nista nije pomoglouser posted image .Inace imam stalno vrtoglavice i strah da cu se onesvestiti mislim da me razumete.Evo ovo je 3 dan kako ne pijem Lorsilan ali dalu cu izdrzati videcemo .Malo sam konfuzna ali molim ako je neko izlecio ansioznost neka pise kako i na koji nacin hvala unapred.Nadam se da ce mo se lepo druziti pozdrav svima user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2143
16.4.2011 14:12:24   
Elmasa
IZVORNA PORUKA: taraG

Evo ja i Elmasa smo se virtuelno upoznale hihihi! Samo da i ovdje kazem kako je to jedna prelijepa djevojka, koja prolazi sve ono sto i mi skupa, i na cijem prelijepom licu to nista ipak ne ostavlja traga! I da dobila sam obecanje za cevape u SA! ABd da se sve izborimo sa tim strahom, i da kriza bude sto manje! Pusaaa svima!

Preduhitrila si me user posted image
Upoznala sam tri nase drage forumasice. Al to je nevjerovatno koliko su sve zgodne i lijepe, i prave dame. Mislim, fkt super sto ovdje nemamo puno muskih user posted image Ove koje imaju momke, bas bi bile u zeznutoj situaciji.user posted image
Blur, ako Bogda jedva cekam da te vidimo sa bebicom. Samo nek bude ovako na mamu lijepa i zgodna.
Black Magic, moja sugradjanka ima da ih sve vodimo na cevape ha?! Valja nam ih najesti! user posted image
Black Magic ima prelijepe oci, i jako lici na jednu meni jako dragu, pjevacicu. A sad vi kontajte koju user posted image :P
Necu hvaliti tebe i decka, da se ne urekne user posted image ...al moram reci da ste mi tako slatki i to mi je na prvu proslo kroz glavu odmah user posted image
A ova taraG....sto je to ruzna djevojka, ja ne znam sta je ono....user posted image
Bgmi, dodajte ih, pa se uvjeriteuser posted image ... Kako su to samo lijepa i cista lica... Ko bi rekao zaista, sto kazes Tara, da se to tako ne vidi na licu... Da toliko pate i bore se te cure... Odmah me to rastuzi kad pomislim.....

Hvala ti Tara na komplimentima... Ja sam za tebe vec rekla sta mislim... I tako mi je drago sto vas imam...
A bgda nekad se i upoznamo... user posted image

Koka i po, je koka i po user posted image Tebe je uvijek zadovoljstvo citati.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grlim vas sve sve

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2144
16.4.2011 14:50:32   
jaca76
Hoce li mene ko dodati u prijateljeeuser posted image ??

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2145
16.4.2011 14:54:21   
jana mk
Jaco makedonko moja ja te odavno imam hahhahah

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2146
16.4.2011 14:57:19   
jana mk
EJ palo mi napamet kad se svi dodamo na fb user posted image user posted image pa napravimo grupu ANKSIOZNI POREMECENI hahahahahahhahhahhaahahh bilo bi guzve za ulaz u grupu jebem li ga hihihihihihihihi ima nas puno po svjetu ali se dosta njih i skrivaju mi se bar nestidimo svog stanja takvi smo kakvi smo ako se nekome nesvidjamo nemora da nas druze hihihihihihiihihih

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2147
16.4.2011 14:58:19   
jaca76
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: jana mk

Jaco makedonko moja ja te odavno imam hahhahah

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2148
16.4.2011 15:08:31   
taraG
Eto ja sam vas ili dodala ili poslala da vi mene dodate! :**

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2149
16.4.2011 15:12:45   
Elmasa
Danas je dan stvarno.....user posted image user posted image user posted image I juce je bio... Pa fkt vise onako duga zima bila, jos sad ovaj prevrtljivi april... Fakat nam fali sunca! Ubi ovo sivilo vise! A misli samo naviru...................
jano kazes da napravimo grupu....user posted image JA sam bas nesto razmisljala.... Ne znam kako god vas stoji situacija, ali kod mene skoro pa niko ne zna za moje stanje...Zna nesto, al da samo imam problema sa raspolozenjem, ne znaju da me bas to mori i crpi... Jer NE VRIJEDI PRICATI... Tako da recimo, kad bi neko od mojih prijatelja vidio da sam u toj grupi...Resetali bi me pitanjima
A sta je tebe?
Sto ta grupa?
Ma to ti malo umisljas?
Ili se furas?user posted image ( neki bi i to rekli, sto me uopste ne cudi )
fkt al fkt ne vrijedi drugima govoriti!!!! nego bori se kako znas, i povjeravaj slicnima! A to mi najbolje znamo...

Uhvati me tuga kad vidim nove clanice...
VELIKA BUDALA nam je dosla. A sto bona takav nick?!user posted image Nemoj to ni u sali sebi govoriti....
Tu smo mi, polako pisi...Uklopit ces se brzo....Mi se slusamo i razumijemo ;)

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *