Nadya
|
Draga triputmama, kako kaze doktor, on je jos uvijek za varijantu: dobro je da mozes zatrudnit u odnosu na klasicni sterilitet. Draga Lejla Ka, ti si mi nekako najslicnija mojoj situaciji, mozes li mi napisati koje nalaze si radila, ili je sve ostalo na nekim standardnim? Ako u nasih par zadnjih rasprava ima istine, i ako je istina da se na dan ovulacije zakaci musko, ja cu cekat kraj ovulacije pa u akciju (jer osjetim svaki sat ovulacije, i kad krene i kad zavrsava), vjerovali ili ne ali istina je, jer imam specificne bolove (zato i zatrudnim svaki put kad planiram), do sada je bilo: evo ga, krenulo je boliti... u akciju sad cu sacekat malo.. Moram jos i ovo dodati, za zadnju (ne daj Boze) trudnocu odgadjala sam kupiti test iako sam jos prije termina osjetila da sam trudna... nevjerovatno ali kad vidim tek tad nastaju moje nocne more, uzas, budim se, razmisljam, drzim budna sva svoja osjetila u organizmu, i bojim se da sam sama sebi stvorila jos jednog neprijatelja, postala sam preopterecena tokom svoje trudnoce, mada samu sebe cesto zapitam kakve su to reakcije?!... svi kazu: doci ce beba kad ne budes razmisljala, kad se opustis - kako?! Ako ne budem razmisljala onda ga i ne zelim, meni to tako izgleda?! Ljubim vas, divne ste!
|