naidica
|
evo da odgovorim na pitanja ;) ;) porodila sam se na carski,,i sve je ok,,nisam mogla da se otvorim,,a bebi je bio krupan,,tako je do mene,,bebi je ok!!! porodila sam se u 22 h a donijeli su mi bebu u 3 ujutru i odmah je prihvatila sisu,,jest da je skroz malo,,samo nekolko puta povuko,,ali je opet ok!!! beba samo doji,,,mada ponekad mu dam caja protiv grceva!!! beba ima oko 5,,6 stolica dnevno,,i zute su boje,,uglavnom su malo gusce,,ne skroz,,onako srednje beba doji svako 2,,2,5 sata,,jedino kada je okupam onda moze i do 3 sata da ne jede!!! kada dojim osjecam se opusteno,,jedino sto nekad ne mogu bas da se napravim zbog njeg,,jer kao sto sam rekla,,mnogo se vrti,,jos ga lijepo uzmem ali eto!!! dojenje je bezbolno,,osim kad uzme da mi vuce bradavicu,,drzi je i okrece se sad na jednu sad na drugu stranu,,lopov mali!!! beba je rodjena sa 3.900..a izasao je sa 3780..e sad sam isla nakon 16 dana na kontrolu i sada ima 4280. nije imala nikakvu ziticu sasvim je zdrava bila beba!!! eto nadam se da sam odgovorila na sva pitanje pa da vidimo sad sta cemo,,,,!!! hvala ti punoooooooooooooo
|