Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 20:59:16
animagical
ja sam se nekad duuugo bavila sportom, imam i crni pojas u karateu pa vi vidite koga zezate valjda otud i sokiranost ovim dobivanjem kila 19 sedmica tri i po kile....nekada to nisam za godinu dobijala ni kad sam htjela da me ne shvatite pogresno, ja volim da sam trudna loptica, jedva cekam da se progegam nego nista mi niste rekle za zabranjeni forum???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 21:01:15
Selma.A.M
Jao animagical pa ti si sa kilicama super,ja sam visoka 1.70cm a teška (sada) 65kg (bila ) javnem sutra kako je stanje .... A Zabranjeni forum je u 21 h valjda Jeli kojoj od vas iskočio pupak kod mene je paf ali baš vani, prvi put je se bio usukao sam u sebe ,još mi je sada se pojavila i ona tamna linija (linea negra) i pupak je dobio tu istu smeđu nijansu pa izgleda kao da je prljav i da po toj linijici smeđoj mi se pojavio rewd dlačica .... Jao što se ja danas jadam,nema nikoga blizu osim vas trenutno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 21:08:04
animagical
eto napale na mene, a sve mrsavije odoh i ja da gledam ZF.... pupak ej jos unutra, mozda i iskoci, a lineu negru koliko vidim nemam, al ne mogu dobro s donje str da vidiim stomak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 21:09:56
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
ja sam se nekad duuugo bavila sportom, imam i crni pojas u karateu pa vi vidite koga zezate valjda otud i sokiranost ovim dobivanjem kila 19 sedmica tri i po kile....nekada to nisam za godinu dobijala ni kad sam htjela da me ne shvatite pogresno, ja volim da sam trudna loptica, jedva cekam da se progegam nego nista mi niste rekle za zabranjeni forum???
Onda nemoj čitati moj komentar na onoj temi za banana jastuk da me ne bi razbila hihihi.
Selma,ja sam visoka 169 i počela sam trudnoću sa 65kg tako da vi se ne javljajte više a u mene je pupak više otišao unutra i "razbuco" se i nemam još uvijek linea negru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 21:42:46
Selma.A.M
Ja maloprije gledam i kontam da su joj ovi iz studija dali da obuče hahahahah joj baš sam u fazi trudničkog glupitisa ...A oči su mi stale na onim tek rođenim bebama ,što spavaju i zijevaju čak sam počela i tepati,malac me gleda i čudi se šta mi je sad kome ja govorim : Sunce malo slatko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:35:30
animagical
samo sto ga ne izvadi da pokaze, da izvinite na izrazu...Boze sacuvaj...cekam hoce li ko reci kada se krece na vjezbe za trudnice znas li ti? ja mislim oko 25 sedmice....jesam profulala?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:40:35
sporty mamaa
Vecer Ja ne pogledah tu emisiju, sta cu nisam kuci cijeli dan. KUpio mi muzek trenerku, pa bar nesto imam obuc Ovo je katastrofa, sve me steze, a za trudnicke one prave hlace je jos prerano Sad imam dvije trenerke nove pa mijenjaj Sto se tice ove tablice i kineza, meni pogodili za prvo dijete Sad mi pise m, pa cemo vidjeti. No to je samo za razbibrigu.... Evo jos jedna sto sam pronasla, meni i ova pogodila, a i sad kaze isto ko kinezine, pa malo da se zabavite : http://www.babygendertool.com/baby-gender-test.aspx P.s. Volite li vi kad vam ljudi prilaze i dodiruju stomak, ono na ulici, u prolazu. Joj kako ja to ne voleeeeeeeeemmmmmmm
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 14.4.2011 22:41:06 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:40:51
Selminja
Dosadan je ko proliv o muskom spolnom organu,...ja uopste ne mislim da su danasnji muskarci (mislim u vecini) toliko primitivni kao prije, i izgleda mi smijesan s svim ovim frazama. Ja mislim da prije 6 mjeseca se ne upisuje u skolu za trudnice. Poljubac za sve mame!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:42:40
idacha
vecer, zenice drage..
kako ste nam? ja trudnicki pravooooo stomak vec na koljenima kad sjedim..il' se toliko spustio il je toliko narastao pupak mi se sravnio sa stomakom, ko da ga i nemam, a bebi nemilosrdno nastavlja sa razvaljivanjem mamine utrobe.. neka ga jos malo..
odoh da listam sta ste pisale... virkala sam po malo, ali nisam uspjela da tipkam nista..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:45:16
idacha
IZVORNA PORUKA: animagical
samo sto ga ne izvadi da pokaze, da izvinite na izrazu...Boze sacuvaj...cekam hoce li ko reci kada se krece na vjezbe za trudnice znas li ti? ja mislim oko 25 sedmice....jesam profulala?
carica si, majke mi... dovro si me podsjetila za solu za trudnice, zeno.. ni na kraj pameti mi nije, a valja mi se prijaviti za sljedeci mjesec.. ja sam u prosloj trudnoci isla u 7om mj, a sada cu aBd u 8om... da utvrdim gradivo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.4.2011 22:49:01
honey bunny
Animagical, Imaju ista ovakava plava :))) Točkići se skidaju na dugmiće, tako da se ne brineš može li stati u auto, jer je to bio razlog što ih nisam odmah kupila kada sam ih vidjela. Žene nisu znale sa se skida :) sanela.Asjam, U prizemlju, da ti pravo kažem nisam nigdje na spratu ni vidjela kolica, heheh. Ja sam vidjela tu komodicu u TL na sniženju zbog nekog oštećenja, ali da ti pravo kažem ja ništa nisam primjetila :)