|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.4.2011 20:59:16   
animagical
ja sam se nekad duuugo bavila sportom, imam i crni pojas u karateu pa vi vidite koga zezateuser posted image valjda otud i sokiranost ovim dobivanjem kilauser posted image 19 sedmica tri i po kile....nekada to nisam za godinu dobijala ni kad sam htjelauser posted image da me ne shvatite pogresno, ja volim da sam trudna loptica, jedva cekam da se progegamuser posted image nego nista mi niste rekle za zabranjeni forum???

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6551
14.4.2011 21:01:15   
Selma.A.M
Jao animagical pa ti si sa kilicama super,ja sam visoka 1.70cm a teška (sada) 65kg (bila user posted image ) javnem sutra kako je stanje ....
A Zabranjeni forum je u 21 h valjda
Jeli kojoj od vas iskočio pupak kod mene je paf ali baš vani, prvi put je se bio usukao sam u sebe user posted image ,još mi je sada se pojavila i ona tamna linija (linea negra)  i pupak je dobio tu istu smeđu nijansu pa izgleda kao da je prljav i da po toj linijici smeđoj mi se pojavio rewd dlačica user posted image user posted image  .... Jao što se ja danas jadam,nema nikoga blizu osim vas trenutno user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6552
14.4.2011 21:02:54   
Skvo RR
Ja sam 176 cm i trenutno 67.....dobro je....user posted image user posted image user posted image

Nego...Nije jos iskocio..Sa umom nije nikako, a jos nemam l.negru...

Poceo ZF.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 14.4.2011 21:03:22 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6553
14.4.2011 21:06:26   
Selma.A.M
Evo ga počeo i ja sam prepoznala jednu Mostarku a ostale ne stigoh vidjeti

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6554
14.4.2011 21:06:33   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja sam 176 cm i trenutno 67.....dobro je....user posted image user posted image user posted image

Nego...Nije jos iskocio..Sa umom nije nikako, a jos nemam l.negru...

Poceo ZF.

Skvo ja tek sada vidim da si ti trudna. Zelim ti preljepi 9 mjeseci i da sve bude hairli. A i ostalim trudnicama isto tako

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6555
14.4.2011 21:07:56   
Skvo RR
hvala sailormoon..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 6556
14.4.2011 21:08:04   
animagical
eto napale na mene, a sve mrsavijeuser posted image odoh i ja da gledam ZF....
pupak ej jos unutra, mozda i iskoci, a lineu negru koliko vidim nemam, al ne mogu dobro s donje str da vidiim stomakuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6557
14.4.2011 21:09:56   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam se nekad duuugo bavila sportom, imam i crni pojas u karateu pa vi vidite koga zezateuser posted image valjda otud i sokiranost ovim dobivanjem kilauser posted image 19 sedmica tri i po kile....nekada to nisam za godinu dobijala ni kad sam htjelauser posted image da me ne shvatite pogresno, ja volim da sam trudna loptica, jedva cekam da se progegamuser posted image nego nista mi niste rekle za zabranjeni forum???

Onda nemoj čitati moj komentar na onoj temi za banana jastukuser posted image user posted image da me ne bi razbila hihihi.

Selma,ja sam visoka 169 i počela sam trudnoću sa 65kg tako da vi se ne javljajte više a u mene je pupak više otišao unutra i "razbuco" se
i nemam još uvijek linea negru

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6558
14.4.2011 21:26:55   
animagical
necu te razbiti blizanci imaju prednostuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6559
14.4.2011 21:39:35   
palachinken
Gledam ZF i hooooću ovu maajicu coming soon sa piletom, što je trudna gošća nosi! Gdje ovo ima kupiti? 

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6560
14.4.2011 21:42:46   
Selma.A.M
Ja maloprije gledam i kontam da su joj ovi iz studija dali da obuče hahahahah joj baš sam u fazi trudničkog glupitisa user posted image user posted image user posted image ...A oči su mi stale na onim tek rođenim  bebama ,što spavaju i zijevaju čak sam počela i tepati,malac me gleda i čudi se šta mi je sad kome ja govorim : Sunce malo slatko user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6561
14.4.2011 21:57:34   
palachinken
Vidjela sam je danas kod jedne djevojke na FB, kad evo jos jedne na pinku, pa kontam mora da ima negdje kupiti. Baš mi je simpa user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6562
14.4.2011 21:59:49   
animagical
super emisijauser posted image ali one bebe...pa ono dvoje sto se cupkaju malihuser posted image   ja ne znam nijednu onu trudnicu...v?

Neposredna veza do poruke: 6563
14.4.2011 22:11:28   
animagical
kako je lijepa ova trudnica u devetom sto upravo pricauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6564
14.4.2011 22:23:49   
palachinken
Uh što bi im se ja nagovorila, al me strah šefice user posted image

Neposredna veza do poruke: 6565
14.4.2011 22:27:24   
palachinken
I jos sam primjetila da ovaj Hršum mnogo voli da priča o muškom spolnom organu.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 6566
14.4.2011 22:35:30   
animagical
samo sto ga ne izvadi da pokaze, da izvinite na izrazu...Boze sacuvaj...cekam hoce li ko reci kada se krece na vjezbe za trudniceuser posted image znas li ti? ja mislim oko 25 sedmice....jesam profulala?

Neposredna veza do poruke: 6567
14.4.2011 22:40:35   
sporty mamaa
Veceruser posted image user posted image user posted image user posted image Ja ne pogledah tu emisiju, sta cu nisam kuci cijeli dan. KUpio mi muzek trenerku, pa bar nesto imam obucuser posted image Ovo je katastrofa, sve me steze, a za trudnicke one prave hlace je jos preranouser posted image
Sad imam dvije trenerke nove pa mijenjajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sto se tice ove tablice i kineza, meni pogodili za prvo dijeteuser posted image user posted image Sad mi pise m, pa cemo vidjeti. No to je samo za razbibrigu....
Evo jos jedna sto sam pronasla, meni i ova pogodila, a i sad kaze isto ko kinezine, pa malo da se zabavite :
http://www.babygendertool.com/baby-gender-test.aspx
P.s. Volite li vi kad vam ljudi prilaze i dodiruju stomak, ono na ulici, u prolazu. Joj kako ja to ne voleeeeeeeeemmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 14.4.2011 22:41:06 >

Neposredna veza do poruke: 6568
14.4.2011 22:40:51   
Selminja
Dosadan je ko proliv o muskom spolnom organu,...ja uopste ne mislim da su danasnji muskarci (mislim u vecini) toliko primitivni kao prije, i izgleda mi smijesan s svim ovim frazama. Ja mislim da prije 6 mjeseca se ne upisuje u skolu za trudnice. Poljubac za sve mame!user posted image

Neposredna veza do poruke: 6569
14.4.2011 22:42:40   
idacha
vecer, zenice drage..

kako ste nam?
ja trudnicki pravooooouser posted image user posted image user posted image stomak vec na koljenima kad sjedim..il' se toliko spustio il je toliko narastaouser posted image
pupak mi se sravnio sa stomakom, ko da ga i nemam, a bebi nemilosrdno nastavlja sa razvaljivanjem mamine utrobe.. neka ga jos malo..

odoh da listam sta ste pisale... virkala sam po malo, ali nisam uspjela da tipkam nista..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 6570
14.4.2011 22:43:19   
animagical
ja cu za koju sedmicu u sesti...nekako mi rano s 2 sedmice krenuti...doduse jos ne smijem ni hodati...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 6571
14.4.2011 22:45:16   
idacha
IZVORNA PORUKA: animagical

samo sto ga ne izvadi da pokaze, da izvinite na izrazu...Boze sacuvaj...cekam hoce li ko reci kada se krece na vjezbe za trudniceuser posted image znas li ti? ja mislim oko 25 sedmice....jesam profulala?

user posted image user posted image user posted image carica si, majke mi...
dovro si me podsjetila za solu za trudnice, zeno.. ni na kraj pameti mi nije, a valja mi se prijaviti za sljedeci mjesec..
ja sam u prosloj trudnoci isla u 7om mj, a sada cu aBd u 8om...
da utvrdim gradivouser posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 6572
14.4.2011 22:45:53   
Miila
Drage moje, meni su ove kontrakcije sad na 5 minuta, rastura me sa svih strana, da li da idem u bolnicu..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6573
14.4.2011 22:49:01   
honey bunny
Animagical, Imaju ista ovakava plava :))) Točkići se skidaju na dugmiće, tako da se ne brineš može li stati u auto, jer je to bio razlog što ih nisam odmah kupila kada sam ih vidjela. Žene nisu znale sa se skida :)
sanela.Asjam, U prizemlju, da ti pravo kažem nisam nigdje na spratu ni vidjela kolica, heheh. Ja sam vidjela tu komodicu u TL na sniženju zbog nekog oštećenja, ali da ti pravo kažem ja ništa nisam primjetila :)

Neposredna veza do poruke: 6574
14.4.2011 22:50:27   
animagical
pa kreniuser posted image ako je vec na pet minuta, zalim ti sve najbolje, lagan porod i da se uskoro maziteuser posted image
nemoj zaboraviti torbuuser posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 6575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  261 262 [263] 264 265   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *