|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
1.4.2011 7:37:31   
chuci
mi kupili tene
user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1501
1.4.2011 7:51:10   
DM
Što su vam pepeuser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1502
1.4.2011 7:57:32   
chuci
hvala

jutros ustala i odmah ih je morala obući, prije peleneuser posted image
a u radnji sinoć jedva ženi dala da joj skine etiketu hoće da bježi, valjda da joj ne uzme ko pipeice

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1503
1.4.2011 8:15:26   
ziki
baš su lijepeuser posted image izgleda da ova muhnatli djeca što sama biraju imaju isti ukususer posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1504
1.4.2011 10:16:47   
Crvena
IZVORNA PORUKA: Crvena

IZVORNA PORUKA: chuci

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBIuser posted image

user posted image user posted image  Prodale se, nema vise.
Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godineuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1505
1.4.2011 10:18:20   
maja78 RR

crvena u iani smo kupili u bbi
marka pollino

Chuci, ljubim te hvala ti puno. Odosmo nas dvije u BBIuser posted image

user posted image user posted image  Prodale se, nema vise.
Gdje ima lijepih tena za nase curke od 2, 5 godineuser posted image

u cicibanu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1506
1.4.2011 19:03:45   
škorpija
ja opet moram pitatiuser posted image : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1507
1.4.2011 21:27:09   
chuci
mi smo svoje kupili u cicibanu 63 KM čini mi se, nisam sigurna jer je mm platio

a njoj su se toliko svidjele da neće da ih skida

i ona je nekad nestrpljiva, ali većinom lijepo sjedne u krilo, ja sjednem na pod podvijenih nogu a on u krilo i obujem joj, ili ja čučnem a ona se drži meni za glavu i obujem joj cipele. drago joj je kad god idemo vani pa ne pravi probleme oko obuvanja cipela.

prošle godine se nisam smjela odlučiti na pertle, a jedne mi se svidjele pravo. haj sad uzeli da probamo. napišem izvještaj za mjesec kako nam ide. jučer i danas nije bilo problema.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1508
1.4.2011 21:29:07   
Skvo RR

mi kupili tene
user posted image

Odlicne su....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1509
1.4.2011 21:30:09   
Anoniman

mi kupili tene
user posted image

Iste su nase, zapravo sa rozom prugomuser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1510
1.4.2011 21:30:53   
Lady26

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja opet moram pitatiuser posted image : chuci kako ste se odlucili na pertle, kako ih uspiješ obuti, je li strpiljiva, meni je nekad čičak prespor, a baš volim ove na pertlanje, no bi ih smjela uzeti nema šanse, to bi bili napadi bjesa i ludila dok zavežemuser posted image

A pitala si i mene jel de?
Ja sa Lanom zaista nemam problema sto se obuce tice...pape jako voli (pokucnice) one su na cicak, cipelice ima na vezanje, i cizmice ima vezanje+rajfesluz...
Sama donese (cim se spomene setnja i pa pa) uzmem je u krilo ili cucnem pored nje, obucem bez problema...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1511
1.4.2011 21:42:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sahara

mi kupili tene
user posted image

gdje ste ih kupili i posto su? bas su divneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1512
1.4.2011 21:42:59   
teacher75
aha, sad procitah da je cicibanuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1513
1.4.2011 23:48:45   
Medić*
evo i nasih Puma tena, decko sam izabrao, a mama htjela crne user posted image

user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1514
1.4.2011 23:52:02   
Skvo RR
Neka je...zna on bolje....user posted image user posted image user posted image

Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1515
1.4.2011 23:55:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Neki dan ja sa Umicom da joj kupim gumenjake za vikendice i od svih normalnih boja (roze, plave, ljubicaste...sa cvjeticima. sa prugicama) ona navalila na kornjaca uzorak (ono kao imaju brazde) i neka ogavna nijansa zelene...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel u Astriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista ruznije nisam vidilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je isto te zelene htjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzassssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1516
1.4.2011 23:55:47   
Medić*
Joj slatka je user posted image

vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1517
1.4.2011 23:56:45   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel u Astriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nista ruznije nisam vidilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa je isto te zelene htjelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uzassssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesteeeeeeeeeeeee.....user posted image user posted image user posted image user posted image ogavne su....ali je mama kupilaaaaaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

Kaze mi MM jek bilo ruznijih...user posted image user posted image user posted image user posted image rekoh...nije...nista nisam slagala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1518
1.4.2011 23:57:43   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: medic slatki

vjerovatno nema nista takvog uzorka pa hoce nesto i u takvoj boji, pametno pile zna da joj trebaju za vikendice user posted image

Sad bi slikala, ali nam nisu tu...user posted image user posted image user posted image ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1519
1.4.2011 23:59:15   
Medić*

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Sad bi slikala, ali nam nisu tu...user posted image user posted image user posted image ..dobro je da su za vikendice...ma ne daju u sebe gledati....user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  neka, neka navici ces se user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1520
2.4.2011 0:02:18   
new mama
To je sad tako,kad zapikaju nesto kupuj,nema vise da mame birajuuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1521
2.4.2011 0:04:01   
Anoniman
joj sad bi trazila sliku da vidite tu ''ljepotu'' od cizamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 1522
2.4.2011 8:15:04   
chuci
IZVORNA PORUKA: sahara

mi kupili tene
user posted image

ja nisam vidjela da ima sa rozom prugom. i mi bi možda te uzeli. ali hajd ovako je mami ostalo prostora da kupi još jedne za urediti se user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1523
2.4.2011 12:01:08   
leona81
ima sa ljubicastom prugom...predivne su

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1524
2.4.2011 12:46:32   
leona81
evo nasih novih
user posted image

user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dojenje
mama75

Sta mislite do kada se treba dojiti dijete?

do kada to dijete zeli (36%)

do 1. rodjendana (23%)

do 2. rodjendana (32%)

neki vas odgovor (10%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *