|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Seksipil
31.3.2011 12:18:23   
Lady26
Ozbiljna tema?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dizete mi pritisak "ozbiljnim" slikama, a u crvenom (user posted image ) sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 426
31.3.2011 12:21:45   
Kivac
uh, Colin mi je bas mljac!

kad smo pravile pidjama party pustale smo ovu seriju i premotavale scenu kad on skoci u jezero onako ters pa da malo sebi dodje. to sam nekad pricala mm i on jednom gleda seriju pa kad je vidio da je Colin full obucen u tom jezeru, pao od smijeha. user posted image

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 427
31.3.2011 12:24:23   
Lejla Ka
Tema je seksipil, nigdje nije stavljeno ograničenje na kućni ili nedostižni.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 428
31.3.2011 12:27:33   
taurus
vama baš proljeće udarilo u glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 429
31.3.2011 12:29:16   
Lady26
Sliku sam stavila iz zezancije, mislim da cu je obrisati, ako bude moglo

Ne moze.... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.3.2011 12:30:47 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 430
31.3.2011 12:30:10   
Blue rose RR
user posted image

user posted image

Veliki, i dostupni - u snovima :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 431
31.3.2011 12:35:41   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: henna ze

jaoj i meni je ovaj Colin predobar....

joj meni je baš onako bezveze...user posted image nikada ga ne bih izdvojila...baš su nam svima ukusi različiti...user posted image

meni je baš onako predobar svaki lik koji je bio sa Samanthom iz Sex and the Cityuser posted image ..pogotovo onaj plavušan glumac, nemam pojma kako se zoveuser posted image i ovaj
Max Ryan mljaccccc...
http://www.google.ba/search?q=max+ryan&hl=bs&sa=X&biw=799&bih=574&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=t1qUTcW7GMyRswbR45DNCA&ved=0CBYQsAQ

< Poruku je uredio pocahontas -- 31.3.2011 12:45:00 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 432
31.3.2011 12:58:01   
Lady26
Sex and the city
Jel ovaj? user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 433
31.3.2011 13:01:03   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sex and the city
Jel ovaj? user posted image user posted image user posted image

ajjjjjjjj..jeste......ajjjjjjjjjjj sve me boliiiii koliko je dobar...ok, Brad Pitt i ON su jedini plavi muškarci koji mi se sviđaju...
daj neka neko stavi ovu sliku, help me user posted image ..steta je da se ovo ne vidi
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=119557924722641&set__=pu.111738628837904&theater

i još onaj iz Fast and Furious? kako se zove? joj mene........jojjjjjjjjuser posted image
ovaj
http://www.zimbio.com/pictures/WKyS1nVh7wK/Premiere+Universal+Fast+Furious+Arrivals/-vfpycdVGBR/Paul+Walker

< Poruku je uredio pocahontas -- 31.3.2011 13:08:30 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 434
31.3.2011 13:15:21   
D_K
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sliku sam stavila iz zezancije, mislim da cu je obrisati, ako bude moglo

Ne moze.... user posted image

idi begaj - sta ces ga brisati - imas bosansku verziju gladijatora kod kuce - hallo user posted image user posted image
i bas mi je super sto ti je pojam seksipila tvoj coek user posted image user posted image .. i meni je (mislim moj coek user posted image kao i svima vama) ali ne volim stavljati njegove fotke na net - znam da mu se ne bi svidjelo so..

nego, vratimo se temi - pocahontas - gdje izvuce ovog Max Rayana - svidja mi se opusteni stav, frajer je za 10.. jos sa bradom - ode preko limita na 11 :))
onaj zuti mi je bezveze pored njega - jos kad vidim da se frajer slika go ajme meni - prava muska kurva, boy toy i sve ostalo user posted image

< Poruku je uredio D_K -- 31.3.2011 13:17:07 >

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 435
31.3.2011 13:38:21   
koka i po
eh hajde sad lijepo sve duboko udahnite tri puta i bjezite sa ove teme user posted image  

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 436
31.3.2011 13:39:58   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: D_K

pocahontas - gdje izvuce ovog Max Rayana - svidja mi se opusteni stav, frajer je za 10.. jos sa bradom - ode preko limita na 11 :))
onaj zuti mi je bezveze pored njega - jos kad vidim da se frajer slika go ajme meni - prava muska kurva, boy toy i sve ostalo user posted image

znam da mi je baš bio neodoljiv kao i curama iz Sex and the City u istoimenom filmu,, pogotovo kada se onako pojavio na onoj vozilici u pustinji...efekat wow!
plavušan - ma nemoj zezati, mali je bas lijep..bas kao lutka..samo da ga gledas...ima ljepše crte lica od većine cura...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 437
31.3.2011 13:40:48   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: koka i po

eh hajde sad lijepo sve duboko udahnite tri puta i bjezite sa ove teme user posted image  

izgleda da sam jedino ja od jutros ovdje...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 438
31.3.2011 13:42:09   
koka i po
nisi bona ima i onih nevidljivih posmatraca user posted image ..

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 439
31.3.2011 13:43:21   
pocahontas

nisi bona ima i onih nevidljivih posmatraca user posted image ..

jah, moguće..smao se ja izgleda jedina ofiram forsirajući temu..user posted image
i ložim posmatrače user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 440
31.3.2011 13:44:46   
koka i po
mozda je zenama dodijalo da pare oci user posted image ..
pa se okrenule onoj "ptici u ruci"user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 441
31.3.2011 13:48:04   
pocahontas

mozda je zenama dodijalo da pare oci user posted image ..
pa se okrenule onoj "ptici u ruci"user posted image user posted image user posted image

a mene ovdje ostaviše samu user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 442
31.3.2011 13:52:12   
koka i po
okreni se i ti svom ticu user posted image

Neposredna veza do poruke: 443
31.3.2011 13:53:06   
pocahontas

okreni se i ti svom ticu user posted image

na poslu sam, tako da niš' od toga... user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 444
31.3.2011 14:18:19   
D_K
IZVORNA PORUKA: pocahontas

pocahontas - gdje izvuce ovog Max Rayana - svidja mi se opusteni stav, frajer je za 10.. jos sa bradom - ode preko limita na 11 :))

znam da mi je baš bio neodoljiv kao i curama iz Sex and the City u istoimenom filmu,, pogotovo kada se onako pojavio na onoj vozilici u pustinji...efekat wow!
plavušan - ma nemoj zezati, mali je bas lijep..bas kao lutka..samo da ga gledas...ima ljepše crte lica od većine cura...

ma nisam gledala Sex and the City film - garant bi ga upratila - na slikama je frajer i po.. taman da uzmem da pogledam film - mislim da sam jedina sa RR koja ga nije gledala user posted image
javim poslije da li mi je Maxić još hotić user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 445
31.3.2011 14:18:23   
henna ze

joj meni je baš onako bezveze...user posted image nikada ga ne bih izdvojila...baš su nam svima ukusi različiti...user posted image

meni je baš onako predobar svaki lik koji je bio sa Samanthom iz Sex and the Cityuser posted image ..pogotovo onaj plavušan glumac, nemam pojma kako se zoveuser posted image i ovaj
Max Ryan mljaccccc...
http://www.google.ba/search?q=max+ryan&hl=bs&sa=X&biw=799&bih=574&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=t1qUTcW7GMyRswbR45DNCA&ved=0CBYQsAQ

šuti ženo i neka su..inače bi sve navalile na jednog...pa eto ti belaja...
mislim meni su ovi svi tipovi nekako dobri fizički i po ulogama..sad u pravom životu da mi neko bude hot..mora imat ono nešto...i kad za nekog izjavim da je  dobar...svi me blijedo gledaju..
nego jutros otišli mi u lab..da izvadimo maloj bris...stojimo ima nas nekih 10 u redu..kad ide teta..jao majko moja..meni jezik do poda..hod..mraaaaaak...ljubičasti komplet..ona plavuša...starija je od mene makar 15 godina...vitka..visoke potpetice...lanac oko nožnog zgloba...ja sebi ne mogu doć...pršti sve koliko je žena dobra..a nije baš neka ljepotica...al kad hoda samo ti sex na pameti..kažem ja mužu vidjel ti ono..kaže nisam ja izašao da pušim...eeeeeeee reko mnogo si propustio..
teto. skidam ti kapu...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 446
31.3.2011 14:32:28   
pocahontas

ma nisam gledala Sex and the City film - garant bi ga upratila - na slikama je frajer i po.. taman da uzmem da pogledam film - mislim da sam jedina sa RR koja ga nije gledala user posted image
javim poslije da li mi je Maxić još hotić user posted image

ali uzmi dvojku, dakle Sex and the City 2. user posted image
Tu glumi, u prvom dijelu ne! javi, baš me zanima hoćeš li na gore pomenutu scenu u pustinji isplaziti jezik - doduše, bolji je efekt u kinu na velikom platnu....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 447
31.3.2011 14:36:21   
koka i po

Max Ryan mljaccccc...

šuti ženo i neka su..inače bi sve navalile na jednog...pa eto ti belaja...
mislim meni su ovi svi tipovi nekako dobri fizički i po ulogama..sad u pravom životu da mi neko bude hot..mora imat ono nešto...i kad za nekog izjavim da je  dobar...svi me blijedo gledaju..
nego jutros otišli mi u lab..da izvadimo maloj bris...stojimo ima nas nekih 10 u redu..kad ide teta..jao majko moja..meni jezik do poda..hod..mraaaaaak...ljubičasti komplet..ona plavuša...starija je od mene makar 15 godina...vitka..visoke potpetice...lanac oko nožnog zgloba...ja sebi ne mogu doć...pršti sve koliko je žena dobra..a nije baš neka ljepotica...al kad hoda samo ti sex na pameti..kažem ja mužu vidjel ti ono..kaže nisam ja izašao da pušim...eeeeeeee reko mnogo si propustio..
teto. skidam ti kapu...

pogled,osmjeh,nacin hoda ili ton glasa...
fizicki izgled nije presudan ali unutrasnja energija po meni jeste tj.ono sto odredjena osoba "isijava" iz sebe samom svojom pojavom....

OT.poky...bjez s teme dosta za danas user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 448
31.3.2011 14:46:20   
pocahontas
šuti, što jest jest user posted image ali moram i ja malo, ha jauser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 449
31.3.2011 14:50:22   
sabinos
stara škola-oficir i dzentlmen
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/Richard%2520Gere%2520-%25201%2520-%2520300%2520-%2520Bee%2520Season.jpg&imgrefurl=http://www.thecinemasource.com/blog/interviews/richard-gere-interview-for-bee-season/&h=446&w=300&sz=141&tbnid=U5qQ07W-2YCudM:&tbnh=127&tbnw=85&prev=/search%3Fq%3Drichard%2Bgere%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=richard+gere&hl=bs&usg=__Y0N23mVqIeIX-Tsu216EExU5ZO8=&sa=X&ei=GHiUTYqQGsj3sgbh9uyxCA&ved=0CCEQ9QEwAQ

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *