|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parfemi
4.3.2011 20:52:53   
juni
Nedavno sam prebirala ovu stranicu i stavila na spisak nekih desetak parfema koje ste hvalili. Da sad ne govorim koji, vecinom su bili jaki a ja to bas i ne volim. Jedini koji mi se bas svidio je od La coste Pour femme, ima neku neobicnu notu, pa sam njega i kupila.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 476
4.3.2011 21:41:57   
Hannica
Dobar izbor juni.user posted image
Ja sam ovaj stavila na listu zelja,ne vjerujem da ce se ostvariti tako brzo.user posted image
Ali nada zadnja umire.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 477
7.3.2011 23:05:05   
malena.
danas sam u dm-u probala parfem ralph lauren notorious bas mi je dobar,ono jak...i ev jos mi mirise. redovna cijena mu je 132,90 KM a snizen je na 39,90KM. zao mi je propustit toliko snizenje.a opet zasto su ga toliko spustili?jel moze biti neka caka

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 478
7.3.2011 23:22:39   
tweety
moj najnoviji je ovaj

user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 479
7.3.2011 23:28:25   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bojana86

user posted image

meni najljepsi,i tesko se odlucujem nesto drugo kupitiuser posted image

mora da si crnka...user posted image
ja sam taj proslijedila dalje prije 2 g jer nakon prvog nanošenja na zglob ruke sam dobila takvu glavobolju da sam prelezala pola dana ...
i obično kad crnke neki parfem vole meni ne odgovara user posted image  a na njima mi lijepo miriše...kao npr Magic Noir

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 480
7.3.2011 23:31:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

ja sam taj proslijedila dalje prije 2 g jer nakon prvog nanošenja na zglob ruke sam dobila takvu glavobolju da sam prelezala pola dana ...
i obično kad crnke neki parfem vole meni ne odgovara user posted image  a na njima mi lijepo miriše...kao npr Magic Noir

ja sam tamnokosa ali takodjer ne volim ove jake parfeme, odmah mi muka budeuser posted image preferiram lagane note, svjezinu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 481
8.3.2011 1:38:05   
leona81
d&g the oneuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 482
8.3.2011 8:00:39   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

ovaj je extra, imam ga u svojoj kolekciji user posted image

meni je jedan od najdražih i Visnja u pravu si, mora da je to zato sto smo crnke user posted image
a skontala sam da se muskarcima ovaj parfem ne svidja... zene ga jako vole, a muskarci nix (mm i brat imali su blijedu facu kada sam ih pitala da li im se svidja)....

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 483
8.3.2011 13:04:27   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

ja sam tamnokosa ali takodjer ne volim ove jake parfeme, odmah mi muka budeuser posted image preferiram lagane note, svjezinu

tičerko bona, vidiš da ti nikako ne možeš pod crnke...opinturaj se u plavo, rekoh li tiuser posted image ....ko podnosi ovaj parfem tj. kome se lajka mučo, onda je natural crnka i vatrena je.. user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 484
8.3.2011 13:05:15   
pocahontas
eh da, zaboravih...Chloe mi je mrakkkkkkkkkkkkkkkkkk...nema mi boljeg na svijetu...it is so me....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 485
8.3.2011 13:18:19   
bojana86

user posted image

Nisam crnka,plavusauser posted image user posted image .......... ukusi su razliciti,al za mene je ovaj No1 !!!!

Neposredna veza do poruke: 486
8.3.2011 13:24:31   
pocahontas
ja isto znam par plavusa kojima se ovaj parfem jako svidja....ali su po prirodi temperamentnije, mozda je to razlog? nisu bas njeznice vec vise onako girl power user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 487
8.3.2011 13:45:11   
bojana86
Pa mozemo se sloziti oko te izjave,nisam bas bas power,al sto na umu to na drumu..... Ja sam ovaj parfem dobila jedne godine za rodjendan i bas mi se dopao,ne znam da sam ista drugo uzimala sem njega!!!!

Neposredna veza do poruke: 488
9.3.2011 12:22:29   
Lady26
user posted image

Moj novi, nisam ga prije koristila, nadam se da se necu pokajati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 489
9.3.2011 12:28:05   
Anoniman
user posted image ja dobila ovaj,pa eto nije losuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 490
9.3.2011 13:31:19   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image ja dobila ovaj,pa eto nije losuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuu ovo mi je jedan od omiljenih, kenzo flower, dooobaaaar...user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 491
9.3.2011 13:40:24   
Mjeseceva Pratilja
Ja volim miris orijenta..
Najdrazi mi je mosus, misk, posebno bijeli..Dosta je jak ali istovremeno i njezan..user posted image
I cini mi se da zaista postoji ta povezanost izmedu licnosti i parfema koje biramo..

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 492
9.3.2011 13:54:18   
pocahontas

imala ga nekad davno, vidis zaboravila sam da me ti sad ne napomenu..pudrast je onako..fensi šmensi user posted image ...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 493
9.3.2011 14:10:39   
ziki
Dok se ne porodim ne kupujem parfem, sad mi se ni jedan ne sviđa, od svih mi je muka i boli  me glava

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 494
9.3.2011 14:19:15   
emi7908
ja najviše volim clinique i d.g.ovi su mi omiljeni.. volim parfeme koji odišu svježinom i dinamičnošću... ne volim sladunjave i jake parfeme.. bljaaaaakkkkk user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 495
9.3.2011 14:55:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

imala ga nekad davno, vidis zaboravila sam da me ti sad ne napomenu..pudrast je onako..fensi šmensi user posted image ...

ma sva sam ti takvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekad davno sam ga i ja imala i tad mi je bio fin a sad mi je 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 496
9.3.2011 14:59:30   
myb@by

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ma sva sam ti takvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekad davno sam ga i ja imala i tad mi je bio fin a sad mi je 'nakouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 497
9.3.2011 14:59:34   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emi7908

ja najviše volim clinique i d.g.ovi su mi omiljeni.. volim parfeme koji odišu svježinom i dinamičnošću... ne volim sladunjave i jake parfeme.. bljaaaaakkkkk user posted image

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 498
22.3.2011 23:35:27   
hatepsut
Sarajke,jeste li vidjele negdje ovaj parfem ? ja sma ga dobila na poklon i imam ga jos malo,a meni se jako svidja.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 499
26.3.2011 15:28:46   
Anoniman
evo i mog  najnovijeg    http://www.google.at/imgres?imgurl=http://www.perfumezilla.com/images_product/yves-saint-laurent-elle-eau-parfum-spray5456.jpg&imgrefurl=http://www.perfumezilla.com/yves-saint-laurent/yves-saint-laurent-eau-de-parfum/&h=350&w=350&sz=22&tbnid=auM0QAoTw-aWVM:&tbnh=120&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Delle%2Bparfum%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=elle+parfum&usg=__mB3eEnRrbhaIUVHNEQErjep6cRU=&sa=X&ei=3_eNTeOIBYX1sgaF_7iPCg&ved=0CEUQ9QEwBA

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *