|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
24.3.2011 15:51:03   
ziki
dadada kako ne znaš KO je Fusun?, Nisi u tokuuser posted image
A iskreno nisam znala da ako obučem suknju preko koljena i ravno izgledam tetasto. Kad vidim žene koje nemaju naglaska struka  i sve sve to utegnu da kipi meni bude muka a ne pridajem posebo pažnju fizičkom izgledu

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 401
24.3.2011 15:51:52   
Apotekarka
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 402
24.3.2011 15:52:04   
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by

Salmy nisi u godinama, ali si mi avion, i imam želju da me jednom našminkaš user posted image
cuj nisamuser posted image user posted image user posted image  ja jos malo i odoh u penzijuuser posted image user posted image
ps: a sminkanje moze,reci kad i kakouser posted image user posted image no probljemuser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 403
24.3.2011 15:52:35   
myb@by
Pa pogledajte jednu epizodu.
Meni je i ona Mihriban bila tetasta do bola user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 404
24.3.2011 15:53:18   
Apotekarka
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 405
24.3.2011 15:54:33   
myb@by
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malozdepasta za ovu haljinu,imam osjećaj da je haljina malo poklopila.user posted image

< Poruku je uredio myb@by -- 24.3.2011 15:56:01 >

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 406
24.3.2011 15:54:52   
vjestica

ma nema šanse
daj sliku

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 407
24.3.2011 15:55:51   
salmy

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malo debela za ovu haljinu, ili s emeni samo činiuser posted image
nije malo vec je masallah,pokvarila oblik i model haljineuser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 408
24.3.2011 15:57:16   
Anoniman
100 ljudi...100 cudi

odoh ja s A. vani dok jos ima suncauser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 409
24.3.2011 15:57:42   
vjestica
a ja opet mislim da je na njenu kilažu haljina odgovarajuća
istakla je dekolte, a sakrila jake bokove i noge

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 410
24.3.2011 15:58:02   
myb@by

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma nema šanse
daj sliku

Ne mogu da nađem.
Uglavnom Fusun nosi suknje A kroja, do ispod koljena. Ima krive noge i ta ih suknja jos vise naglasava. Uz to nosi duže široke džempere a ispod džempera obavezno košuljicu.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 411
24.3.2011 15:58:53   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image

Meni je ova haljina super za ljeto, samo sto je ova žena na slici malo debela za ovu haljinu, ili s emeni samo činiuser posted image
nije malo vec je masallah,pokvarila oblik i model haljineuser posted image user posted image

''vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajmo eto sad kritikovati sve koje nemaju extra liniju.....Pa ne bi joj vjerovatno dali da obuce ovu haljinu da nije prikladna za nju i njenu liniju.... nidje veze!

< Poruku je uredio Lady26 -- 24.3.2011 16:00:47 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 412
24.3.2011 15:59:39   
Lejla Ka

user posted image

Mogu li ja ovu ono 4,5, 4,2 ...

Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 413
24.3.2011 16:00:23   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

'vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne trabunjaj bezveze, ti si ko lutka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 414
24.3.2011 16:02:05   
salmy

user posted image

'vaka sam ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skini naocale i fino pogledajuser posted image nemoj da ti ih ja skidamuser posted image
ps: mi bili vaniuser posted image joj kako nam falite na user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 415
24.3.2011 16:17:15   
mama2009

user posted image

skini naocale i fino pogledajuser posted image nemoj da ti ih ja skidamuser posted image

ih ja ne smijem ni reci da sam kao ona ja sam jedno 3 x ona, kad pijemo kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 416
24.3.2011 16:21:46   
Lady26

Bogme se gledam pocesto i ovo je sto vidim user posted image user posted image

A ovo drugo....skoro pa prodje ova sedmica, a sta si ono bjese rekla?!?! user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 417
24.3.2011 16:36:20   
draguljče

user posted image

Meni je ova haljina super, i njoj odlično stoji baš zbog "veličine". Ja sam gabarita kao ona pa bi i meni nešto ovako trebalo za ljeto user posted image .

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 418
24.3.2011 16:40:20   
Visnja RR
ako znas nositi odjecu i tetasto nije tetasto..."tetu" zena nosi u sebi a ne na sebi...
moze se neko obuci po posljednoj modi al kad se ponasa ko teta dzaba joj sve....user posted image  
steta sto vam ne mogu postaviti fotke moje drugarice koja btw malo lici na dadada... ona je kameleon u oblacenju i sve joj stoji fantasticno...a mjesa stilove do perfekcije... i niko joj ne moze pogoditi godine... dakle treba znati nositi ...
evo samo jedna fotka da me ne bi zadavila
user posted image

dakle na nekom bi ovaj dzemperak bio tetast ..i haljina isto tako... uz martinke i adekvatan sal ona je sebe obukla po mom ukusu ...i njenom...al bit svega je da ona yna da nosi odjecu....jer ima taj gard koji ja jako volim...
ovo vam teta Visnja kaze koja bi i na godisnjicu mature nosila leviske user posted image ...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 24.3.2011 16:42:05 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 419
24.3.2011 17:20:21   
HAHA
Drage,hvala vam na komentarima.Ne nosim ja tetaste stvari ni u park(iako sam teta-vrtićka).Štiklu ne nosim što iz zdravstvenih,što praktičnih razloga,ali ne bi me ubila za nekoliko sati nošenja.Lady26,nisam ovdje očajnički tražila pomoć,ali volim čuti vaše mišljenje,ko je voljan dati,a ima i onih koje me jesu vidjele.Naravno da je važno i kako neko nešto nosi,kao npr.šal ,ja ih imam mnogo prekrasnih a sve nešto imam osjećaj da ih ne znam nositiuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 420
24.3.2011 18:34:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako znas nositi odjecu i tetasto nije tetasto..."tetu" zena nosi u sebi a ne na sebi...
moze se neko obuci po posljednoj modi al kad se ponasa ko teta dzaba joj sve....user posted image  
steta sto vam ne mogu postaviti fotke moje drugarice koja btw malo lici na dadada... ona je kameleon u oblacenju i sve joj stoji fantasticno...a mjesa stilove do perfekcije... i niko joj ne moze pogoditi godine... dakle treba znati nositi ...
user posted image

dakle na nekom bi ovaj dzemperak bio tetast ..i haljina isto tako... uz martinke i adekvatan sal ona je sebe obukla po mom ukusu ...i njenom...al bit svega je da ona yna da nosi odjecu....jer ima taj gard koji ja jako volim...
ovo vam teta Visnja kaze koja bi i na godisnjicu mature nosila leviske user posted image ...

svidja mi se poredjenjeuser posted image a i ovo je po mom ukusu...romanticno/cool/lezerno ... za mene sexyuser posted image

Neposredna veza do poruke: 421
24.3.2011 18:41:51   
HAHA
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

Ovo mi je baš lijepo.U ovoj nijansi plave pravim naušnice od fima od juče,nikako da ih završim.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 422
24.3.2011 18:47:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Ova zena je sve samo ne "teta". Svidja mi se njen  stil...romantican na tako osoben nacin. Svdja mi se i ova poza. Sva mi je za 10-keuser posted image

Neposredna veza do poruke: 423
24.3.2011 18:51:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image

Mogu li ja ovu ono 4,5, 4,2 ...

Da vidim prijateljicu u ovome za desetogodišnjicu mature skontala bih da je totalno pukla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a da sam ti ja ta prijateljica,skontala bi da se nakon 10 godina nisam niti malo promjenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 424
24.3.2011 18:52:09   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image

ih ja ne smijem ni reci da sam kao ona ja sam jedno 3 x ona, kad pijemo kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bila danas u tvojoj bliziniuser posted image user posted image ali user posted image se uzvrtio i pozurili kuci! zovem te cim prijeuser posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *