|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stilski savjeti
24.3.2011 15:32:52   
myb@by

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Šta su tetaste stvari?
evo i ja gledamuser posted image user posted image user posted image ...nisam ni znala da sam "tetasta"...samo zato sto stiklu ni u ludilu ne bih obuklauser posted image user posted image

a meni vala vidjeti zenu u godinama, naperlitanu, u stiklama od 15 cm, je ruznouser posted image

Naravno da nije prikladno vidjeti tetu u godinama sa štiklom od 15 cm i kilom šminke, ali postoje i štikle od nekih 8 cm.
JA uživam kad vidim sređenu i njegovanu ženu u godinama.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
24.3.2011 15:34:05   
myb@by

i sve opet zavisi od gradje pojedinca...neko ko ima ogromnu prdacu kad obuce nesto usko...tipa uskih pantola ili suknji i haljina, izgleda prostacki...ma koliko taj odjevni predmet sexy bio...ne moze svako, sve nositi...dzaba

Sa ovim s eslažem u potpunosti, ali za svaku građu postoje netetaste stvari user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 377
24.3.2011 15:34:14   
Lady26

i sve opet zavisi od gradje pojedinca...neko ko ima ogromnu prdacu kad obuce nesto usko...tipa uskih pantola ili suknji i haljina, izgleda prostacki...ma koliko taj odjevni predmet sexy bio...ne moze svako, sve nositi...dzaba

Kad si me to vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Nego, meni je ova tema malo user posted image nidje veze...da mi govori kako cu se obuci neko ko me nikad nije vidio, niti zna sta imam od odjece u ormaru, kako volim da se nosim i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
24.3.2011 15:35:09   
ivanak

Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

hehehee. najači komentar

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 379
24.3.2011 15:35:41   
veeseelaa
bitno je samo da broj konfekcijski odgovara
nikako ako npr nosiš 42 da na silu ulijećeđ u 38, onda izgledaš prostački
a tetasto je ono stil cipele ko ortopedske, džemper i razne debilne suknje, ama nešto ko Fusun user posted image

slažem se da ne može svak svašta nositi, to svakako al zamisli hem imaš veliku prdaču hem se obučeš ko teta user posted image  strašno, svi imamo nešto lijepo za istaknuti, struk, noge, dekolte i bla bla
e to treba i istaći bar kad ideš na neku svečanost kao što je proslava godišnjice mature

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 380
24.3.2011 15:36:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ivanak

Na deset_u godišnjicu, sa tvojom figurom i izgledom ja bih baš nešto pretjerano! Nek crknu ostale "cure" i nek svi muški iz razreda kontaju "WOW, u šta sam tad gledao?" user posted image
Žena je prezgodna! I jako lijepa. Može i pretjerano.

hehehee. najači komentar

o tome sam i ja govorila, nešto brate da kažu "pa žena se ne mijenja, prava je bomba"
nek žene polude hahahah a Bgm i muškarci

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 381
24.3.2011 15:37:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Sa ovim s eslažem u potpunosti, ali za svaku građu postoje netetaste stvari user posted image
meni ovo tetasto/ne tetasto i dalje nije jasno...i te kako ima dobrih suknji ispod koljena i dzempera koji su haos i sexy...ne izgledaju nimalo tetasto...opet zavisi od kroja i kako ih neko nosi

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 382
24.3.2011 15:38:05   
myb@by

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a tetasto je ono stil cipele ko ortopedske, džemper i razne debilne suknje, ama nešto ko Fusun user posted image

slažem se da ne može svak svašta nositi, to svakako al zamisli hem imaš veliku prdaču hem se obučeš ko teta user posted image  strašno, svi imamo nešto lijepo za istaknuti, struk, noge, dekolte i bla bla
e to treba i istaći bar kad ideš na neku svečanost kao što je proslava godišnjice mature

hahahah ja sam ovo isto napisala na prethodnoj stranici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 383
24.3.2011 15:39:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ama pretpostavljam da se niko, ovdje barem, tako ne oblaciuser posted image user posted image ...onda ne bi ni trazila savjet...jer nema nista drugo u ormaruuser posted image

Neposredna veza do poruke: 384
24.3.2011 15:39:52   
M kao Mama

Šta su tetaste stvari?
evo i ja gledamuser posted image user posted image user posted image ...nisam ni znala da sam "tetasta"...samo zato sto stiklu ni u ludilu ne bih obuklauser posted image user posted image

a meni vala vidjeti zenu u godinama, naperlitanu, u stiklama od 15 cm, je ruznouser posted image

meni to nije ružno, meni je to vulgarno, a učiteljice te tetaste nisu tetaste, nego su u dosluhu sa mozgom, pa znaju kako trebaju pred đake da izađu, svaka garderoba ima svoje mjesto i vrijeme.

Samo neiživljena žena može se oblačiti ko šiparica.

Sretno koju god kombinaciju HAHA da odabereš, bitno je da se ti osjećaš u tome udobno, a ta varijanta zavođenja je ipak za kućne varijante i muža, a ne širi auditorijum.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 385
24.3.2011 15:40:10   
veeseelaa
pa kako da znam kako se ko oblači, slabo koga znam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 386
24.3.2011 15:40:49   
Lejla Ka
user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 387
24.3.2011 15:40:55   
myb@by

meni ovo tetasto/ne tetasto i dalje nije jasno...i te kako ima dobrih suknji ispod koljena i dzempera koji su haos i sexy...ne izgledaju nimalo tetasto...opet zavisi od kroja i kako ih neko nosi

Ima, ali isto tako ima i džempera i suknji ispod koljena koji su tetasti, navela sam primjer Fusun. Meni je to tetasto, tebi mozda nije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 388
24.3.2011 15:41:39   
veeseelaa
Samo neiživljena žena može se oblačiti ko šiparica.

Sretno koju god kombinaciju HAHA da odabereš, bitno je da se ti osjećaš u tome udobno, a ta varijanta zavođenja je ipak za kućne varijante i muža, a ne širi auditorijum.

ne slažem se user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 389
24.3.2011 15:41:42   
vjestica
ni meni nije jasno ko je bilo šta tetasto predložio haha za godišnjicu mature user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 390
24.3.2011 15:42:09   
myb@by

user posted image

Jedna hoty teta. Ovo bi stajalo HAHA, prefinjeno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 391
24.3.2011 15:43:04   
veeseelaa

Ima, ali isto tako ima i džempera i suknji ispod koljena koji su tetasti, navela sam primjer Fusun. Meni je to tetasto, tebi mozda nije user posted image

treba biti realan pa sam procijeniti kako izgledaš kad nešto obučeš

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 392
24.3.2011 15:43:58   
Anoniman

ma ja pojam nemam sta je fusun...evo googlam ne bil bila pametna ali mi ne polazi za rukomuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 393
24.3.2011 15:45:53   
veeseelaa
lik iz serije 1001 noć

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 394
24.3.2011 15:46:16   
Apotekarka
Mala crna haljina do koljena pa makar i mala stikla prolaze...
Meni je tetasto salrene sirike suknje i haljine do ispod koljena i to na baletanke bljak...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 395
24.3.2011 15:46:37   
myb@by
Meni žene u godinama, koje drze do sebe nisu vulgarne.
Uciteljice se mogu oblaciti netetasto i u skladu s asvojom profesijom. user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 396
24.3.2011 15:47:00   
Anoniman
e ne gledam to...pa ni ne znam kako izgleda "tetka"

Neposredna veza do poruke: 397
24.3.2011 15:47:35   
salmy

Meni žene u godinama, koje drze do sebe nisu vulgarne.
Uciteljice se mogu oblaciti netetasto i u skladu s asvojom profesijom. user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 398
24.3.2011 15:48:23   
myb@by
Salmy nisi u godinama, ali si mi avion, i imam želju da me jednom našminkaš user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 399
24.3.2011 15:48:59   
vjestica
može li jedna slika tetasto obučene žene
ja ne gledam sapunjare, tako da mi to što je fusun lik iz 1001 noći ništa ne znači
i ko je uopšte i šta predložio tetasto ženi da obuče, da se tolika rasprava o tetastom oblačenju povela user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *