malena27 RR
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: ljubicica2 Dali je neko imao slicne simptome kao ja 09.10. je bila posljednja menz.od prilike trebam dobit04.11,imali smo nezasticene odnose jer dugo vremena zelimo ja se ovi dana cudno osjecam dali moze bit trudnoca ili ne mucnina nemogu navece da spavam, baz.temp.37,2 grudi nemogu dotac, i gubim apetit dali je to trudnoca unaprijed hvala IZVORNA PORUKA: klemzi Vrlo vjerovatno, no test će najbolje pokazati, kupi onaj ultra osjetljivi, za obični je ipak malo prerano Od srca ti želim da je trudnoća upitanju IZVORNA PORUKA: medic slatki Slicne simptome sam i ja imala, a tek sest sedmica kasnije utvrdila trudnocu Nisam mogla spavati, osjetljive i bolne grudi Pocelo mi se gaditi na neke mirise, na kafu, duhan, slab apetit. Uzmi test kao sto Klemzi rece. Sa srecom aBg. IZVORNA PORUKA: yasemin pozdrav svima nisam bila jako dugo na forumu ....imam pitanje imala sam 24.10.11 zadnju menses , malo mi je muka , pa sam otišla kod doktora , te mi je rekao da vidi žuto tjelo na lijevom jajniku endometrijum zadebljan 16mm , ali da još ne može potvrditi trudnoću ,dao mi je dobrastom3x1 , da li je neko imao slično iskustvo kao i da li kućni test za trudnoću može pokazati neki rezultat ???? 3godine braka 1 neuspješna inseminacija IZVORNA PORUKA: Esperanca Ja sam par puta bila u istoj situaciji i nazalost nije se radilo o trudnoci :( Ne bih da te razocaram, ali bolje da se previse ne nadas pa da ti kasnije ne bude jos teze ako ne bude plusica. najbolje da se smiris i cekas termin sledece menge, pa ako ti abd ne dodje uradis test i vidis je li plus il minus, jer sada je jos rano za bilo kakvu dijagnozu! Sretno i da bude IZVORNA PORUKA: yasemin e hvala ti na željam greška je kod zadnje menge nije bila 24.10.2011 nego je bila 24.09.2011.godine IZVORNA PORUKA: smarija to bi i mogla biti trudnoca u pitanju jer je endometrijum dobro zadebljan,e sad zavisi jesu li ti ciklusi redovni ili ne,da sam na tvom mjstu uradila bi test ili beta nalaz IZVORNA PORUKA: yasemin sutra radim betu , a test na urin sam radila u subotu navečer pozitivan , i u nedelju ujutro isto pozitivan ciklusi su mi redovni 28 dana