jaca76
|
IZVORNA PORUKA: BlackMagicWoman veliki pozz djevojke i djevojcice, kako se koja osjeca :) ... Lekice, cuvaj mi se, molim te, sto manje sekiracije ... Znam sta moze kemo-terapija covjeku u raditi, prosao je moj otac, ali sreca on je jak, pa se brzo povratio,a znam da i ti mozes, jer si jaka ... Sreco35, i ja sam ti na proljece najgora, tad bas pocinjem razmisljati da pocnem piti tabletice, jer sam najpodloznija gripi i glavobolji tada i to izludi ... neko spomenu razmisljanje, analiziranje zivota prije, mislim da je potrebno, jer u tom grmu lezi zec, tu je korjen problema, ali samo ako smo iskrene prema sebi i ne stidimo se priznati ko smo i sta ... ja sam se tek tome okrenula kad mi je jedan bivsi rekao da sam rodjena u pogresno vrijeme i na pogresnom mjestu ... to je bilo samo lijepo upakovana recenica da sam slobodna, jaka, znatizeljna, nemirna,mracna, perverzna i pomalo promiskuitetna osoba ... zivimo u sredini da su svi divni,moralni, posteni,greske se tesko prastaju, dobre stvari lahko zaboravljaju, i kao niko nista ne radi izmedju 4 zida, a takva sredina se boji promjene, uzivanja neceg novog ... moj korak ka lijecenju je ne mijenjati ove svoje osobine, nego ih pravilno usmjeriti, do dobitne kombinacije ... ne smijemo dozvoliti ank da nas pretvori u svoje robove ... mislim da je ona tu poslana da nas podsjeti na nase propuste, i slabe tacke ... cuvajte mi se ... ljubim vas sve ... odlican post,i ja razmisljam o necemu slicnom,naime mi pokusavamo da se prilagodimo drugima a u sustini smo potpuno drugaciji,potiskujemo u sebi neke svoje zelje,glumimo nesto sto nismo i onda dolazi do neke pobune u nama samima.. neuspjevamo da ugodimo drugima i ono sto se od nas ocekuje...Ja bih prije rekla da smo emocijonalno nezrele osobe koje se ne snalaze u ovom surovom svijetu,djeca koja ne zele nikad da odrastu i uvijek traze nekoga ko ce ih zastititi,na koga se mogu osloniti...Ne znam samo dali ne mozemo prihvatiti sami sebe onakve kakve zaista jesmo ili ostale oko sebe koji nisu kao mi?? Eto to su otprilike neka moja razmisljanja vezana za razloge zbog cega smo zapali u taj zacarani krug zvani anksioznost.
|