|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.3.2011 8:26:51   
Skvo RR
Jutro i od mene....Ja evo cekam da se Umce probudi, pijem kafu i pletem..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3751
16.3.2011 8:45:48   
Anoniman
Jutro i od nas...bolje reci vece kad je mene moja cura nadigla jutros user posted image , ne znam odakle ovom djetetu energija ovolika. Ja znam samo da je meni energija na nuli user posted image

Ja danas usla u peti mjesec user posted image , joj kad ce avgust user posted image .
Sto se tice apetita ja ga nikako nemam, nemam pojma sta je sa mnom, ja jedem sto trebam, sto moram, a ne sto mi se jede, a sa Anom kad sam bila trudna samo mi je guza iz frizidera virila, ko je sta radio ja sam jela po cijeli dan user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 3752
16.3.2011 8:52:45   
entinte
jutro i od mene drage moje... ja jos uvijek noc prespavam k'o top i ne ustajem user posted image  sinoc mm dosao kasno pa njega cekala...
nadam se da ce nam ovaj tmuran dan lijepo proci user posted image user posted image user posted image  samo da kisa ne padauser posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3753
16.3.2011 9:00:54   
belmica
dobro jutro i od nas !!!
tesko tmurno jutro... spava mi se... a na poslu guzva user posted image  , sastanaka i obaveza kijamet....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3754
16.3.2011 9:17:01   
palachinken
Joj i ja sam gladna.  Obično imam tri doručka user posted image a jutros sam preskočila prvi.
Jedan odmah čim dodjem na posao, pa onda kad i svi oko 10 sati i treci oko dva. Dobro, to su mali obroci, ali fata je fata a triput je triput user posted image
Ima li kakav smajli za tamića?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 3755
16.3.2011 9:36:40   
sweet insanity
Jutrouser posted image Jao i ja sam gladna, evo tek progledala i mogla bih pojest tolko toga. Kasno legnem pa kasno i doruckujemuser posted image Pisulja lupala sinoc, probudim se u wc par puta i onda prije nego zaspim osjetim kako akrobacije izvodi u trbiuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3756
16.3.2011 9:41:44   
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj i ja sam gladna.  Obično imam tri doručka user posted image a jutros sam preskočila prvi.
Jedan odmah čim dodjem na posao, pa onda kad i svi oko 10 sati i treci oko dva.
Dobro, to su mali obroci, ali fata je fata a triput je triput user posted image

a kafa i čokoladica u 12 i voće u 13user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3757
16.3.2011 9:42:32   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

sweet user posted image

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

Po ovom, sutra upadamo naglavačke u šesti mjesec!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3758
16.3.2011 9:56:02   
srcalo
pozdrav trudnicama, jestel mi dobro? imam jedno pitanje, pa mislim da je najprikladnije da ga ovdje postavim, za mame koje su se vec porodile,a i koje nisu ali su upoznate sa situacijom.
naime, ja ako Bog da ocekujem bebu krajem marta, spakovala sam sve sto znam da treba, ali me zanima da li trebam odmah sa sobom da ponesem pelene ( i pamucne i jednokratne), kreme i maramice, te stvari za higijenu bebe, jer sam cula da to koriste od nas cim se beba rodi?

ako neko zna, neka javi..hvala

Neposredna veza do poruke: 3759
16.3.2011 9:58:55   
Anoniman
Odakle si? Ako se na Jzeru poradjas ne treba ti nista. Ja sam spakovala kuci pelenu i stvari za bebu sto ce tajo ponijeti kad podje po nas i tako je i donio on, ali oni su opet stavili svoju pelenu. Tako da sto se tice bebe ne trebas nista nositi.

(odgovor članu srcalo)
  Neposredna veza do poruke: 3760
16.3.2011 10:24:10   
srcalo
hvala jelenat, ja sam iz sa, a planiram se aBd poroditi u opcoj bolnici, ne znam da li je i dole isto kao i na jezeru, ako neko zna, kako to sve hoda u vojnoj, nek se javi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3761
16.3.2011 10:32:24   
Amam

IZVORNA PORUKA: jelenaT

sweet user posted image

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

Po ovom, sutra upadamo naglavačke u šesti mjesec!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A ja sam onda vec u 9 mj user posted image vec par dana,a danas i zvanicno po kalendaru 1mj do termina,pa kako Bog dragi da

Jutro ili dan,ne znam sta je kome user posted image ,ja jos nisam jela,cekam dijete,koje jos gleda crtice ,a crijeva mi krule...
Ledja su me ubila sinoc okrecu ci se,i kukovi,a stomak tvrd i bolovi po dnu,nikako da prodju eto drage,nadam se da ste vi bolje user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 3762
16.3.2011 10:34:36   
palachinken
Sad mi reče jedna suputnica u trudnoci da je šesti mjesec rizičan. Pobježe mi, pa je nisam upitala zašto,
zna li iko reći šta je to pa sad rizično? Brzinski google me nije prosvijetlio user posted image

(odgovor članu srcalo)
Neposredna veza do poruke: 3763
16.3.2011 10:36:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ziki

Jedan odmah čim dodjem na posao, pa onda kad i svi oko 10 sati i treci oko dva.
Dobro, to su mali obroci, ali fata je fata a triput je triput user posted image

a kafa i čokoladica u 12 i voće u 13user posted image

Eh da. Ima i kafa u 12. I voće u medjuvremenu. Čokoladicu za sad eskiviram, za divno čudo ne traži mi se slatko.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3764
16.3.2011 10:38:38   
mersiha 77
Ma molim te palachinken pusti te gluposti

rizici su prosli,sad je beba ozivjela hvala bogu.

NEMAS RAZLOGA ZA BRIGU,NEMOJ SE MOLIM TE OPTERECAVATI BABSKIM PRICAMA.

PUSA I UZIVAJ.

Neposredna veza do poruke: 3765
16.3.2011 10:43:22   
ziki
Prvi pit čujem takvo nešto. Treba da pratiš da ti ne javi neki od simptoma prevremenog poroda, to ćeš već na vrijeme pročitat u trudničkom kalendaru, ako nešto prepoznaš da upozoriš dr. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3766
16.3.2011 10:45:02   
idacha
jutro i od nas...

mi smo nerijeseno, za sada... ni dobro ni lose, 0:0...

palachinken, ti si mi super sa jelom... ja ujutro samo moram prije kafe nesto pojesti, zbog zeluca.. obicno dalje ne jedem do rucka... mada, kazem, apetit i meni raste iz dana u dan...

jelena, sto kazu, dan se od dana razlikuje, a kamoli trudnoce.. ja se nekada uplasim da ne unosim sve sto treba, osim onoga sto smo zajedno konstatovale, a sa imijem sam svasta nesto cijedila jela puno voca, pila cajeve i slicno.. sada nista od toga i bas me savjest pocinje peci..

mersiha, kako si nam ti danas? zvucis pravo raspolozeno.. nadam se da je tako...

gagach, ja koliko sam se naslusala, svaki je mjesec haman rizican, tako da uopste vise ne razmisljam o tome... te sesti, te sedmi, te osmi, te deveti... ma pusti to i ne opterecuj se, nego uzivaj u svemu lijepom...

fuj, kod nas tmurno da tmurnije ne moze biti.. kisu bas ne volim ali je toliko pritislo da molim Boga da kapne...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 3767
16.3.2011 10:45:09   
palachinken
Ma i ja sam odmahnula glavom. Nije da mene brine, nego me 'nako interesuje, odkud korijen tog naklapanja.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3768
16.3.2011 10:46:01   
idacha
ja pomijesah... nije gagach, nego palachinkenuser posted image user posted image user posted image

gagachuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3769
16.3.2011 10:47:11   
idacha
ne znam zaista, pretpostavljam da su takve price posljedice nekih nemilih dogadjaja...
fakat je da se u svakom trenu moze desiti nesto, ne daj Boze nikome...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3770
16.3.2011 10:50:41   
enči80

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Ma molim te palachinken pusti te gluposti

rizici su prosli,sad je beba ozivjela hvala bogu.

NEMAS RAZLOGA ZA BRIGU,NEMOJ SE MOLIM TE OPTERECAVATI BABSKIM PRICAMA.

PUSA I UZIVAJ.

Potpisujem!!!

Jutro(dan) i od nas user posted image user posted image user posted image

Meni sinoć kada su se bebe kao pokretale,jako m žigao ovaj donji stomak.Imam osjećaj kao da mi diraju bešiku a malo sam nahlađena.Može li biti od toga?user posted image Ne mogu se sjetiti jel me u prvoj user posted image boljelo.

Želim vam lijep u ogodan dan i što manje kišeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3771
16.3.2011 10:53:44   
bebacha
ne preskakat cokoladu kao obrokuser posted image user posted image user posted image
ja sam to radila i onda par put imala krize,valjda mi opadne secer.muz morao s posla dolazit,bas mi je bilo lose.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3772
16.3.2011 10:57:15   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: idacha

jutro i od nas...

mi smo nerijeseno, za sada... ni dobro ni lose, 0:0...

palachinken, ti si mi super sa jelom... ja ujutro samo moram prije kafe nesto pojesti, zbog zeluca.. obicno dalje ne jedem do rucka... mada, kazem, apetit i meni raste iz dana u dan...

jelena, sto kazu, dan se od dana razlikuje, a kamoli trudnoce.. ja se nekada uplasim da ne unosim sve sto treba, osim onoga sto smo zajedno konstatovale, a sa imijem sam svasta nesto cijedila jela puno voca, pila cajeve i slicno.. sada nista od toga i bas me savjest pocinje peci..

mersiha, kako si nam ti danas? zvucis pravo raspolozeno.. nadam se da je tako...

gagach, ja koliko sam se naslusala, svaki je mjesec haman rizican, tako da uopste vise ne razmisljam o tome... te sesti, te sedmi, te osmi, te deveti... ma pusti to i ne opterecuj se, nego uzivaj u svemu lijepom...

fuj, kod nas tmurno da tmurnije ne moze biti.. kisu bas ne volim ali je toliko pritislo da molim Boga da kapne...

Hvala na pitanju idacha,ma da sam bas najveselija i nisam

i kod nas je danas vrijeme fuj,ali se radujem jer mi mama dolazi akobogda u sljedeci petakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas se radujemo i ja i mm.

Ma imam problema sa svekrvom koja hoce posto poto kontrolu nad sinovim zivotom a ja to nedam. 

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3773
16.3.2011 11:11:35   
palachinken
IZVORNA PORUKA: bebacha

ne preskakat cokoladu kao obrokuser posted image user posted image user posted image
ja sam to radila i onda par put imala krize,valjda mi opadne secer.muz morao s posla dolazit,bas mi je bilo lose.

Ako još i čokolade uvedem, biće

user posted image

ili

user posted image

do ljeta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3774
16.3.2011 11:27:38   
mersiha 77
ma neces palachinken

ja sam se zabrinula jer nedobivam nista skoro na tezini pa se malo brinem.user posted image

Neposredna veza do poruke: 3775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  149 150 [151] 152 153   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brijanje glave
sara123

Jeste li brijale glavu svojim DJEVOJCICAMA, preporucujete li da sada to odradimo? Cura ima 7,5 mjeseci.

obrij sada (46%)

nisam za brijanje nikako (50%)

zakasnili ste (3%)

Broj svih glasova: 202

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *