Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 5.3.2011 19:56:00
teacher75
ukoliko znate njemacki i imate rtl2, veceras je u 21.40 film lovac na zmajeve, snimljen po istoimenoj knjizi. naravno knjiga je po obicaju bolja ali i film je jako dobar. obavezno pogledajte!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.3.2011 13:02:50
pocahontas
- Crni labud (Natalie Portman) - The Edge of Darkness (Mel Gibson) - Inception (Leonardo Di Caprio) - The next Three Days (Russell Crowe) - Salt (Angelina Jolie) - The Notebook - Experiment (Adrian Broady)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.3.2011 13:17:07
lost
Forrest Gump The Green Mile Instinct A Beautiful Mind Mr.Brooks Gothika Cast Away Man On Fire The Truman Show The Lake House Memoirs of a Geisha Deja Vu The Da Vinci Code Dirty Dancing Pearl Harbour Oceans 11 I am Sam Mona Lisa Smile I am Legend Primal Fear Flightplan Practical Magic The Pursuit of Happyness The Sixth Sense Inside Man Life as a House
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.3.2011 13:27:55
draguljče
IZVORNA PORUKA: lost
Forrest Gump The Green Mile Instinct A Beautiful Mind Mr.Brooks Gothika Cast Away Man On Fire The Truman Show The Lake House Memoirs of a Geisha Deja Vu The Da Vinci Code Dirty Dancing Pearl Harbour Oceans 11 I am Sam Mona Lisa Smile I am Legend Primal Fear Flightplan Practical Magic The Pursuit of Happyness The Sixth Sense Inside Man Life as a House
Ja bih još dodala i Black swan i Sibirski berberin.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.3.2011 15:41:27
aazra
U subotu sam gledala odlican film sa mojom omiljenom glumicom Meryl Streep "Vrag nosi Pradu". Bas onako lagan - malo komedije , malo parodije na svijet luksuza i jet - set - u svakom slucaju pravi film za subotu navece
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.3.2011 22:32:36
Mirkica
IZVORNA PORUKA: triputmama
jel gledo iko ovaj film Hachiko dog story sa Richard Gere ? Skinula ga al mi nesto deluje dosadan ili ?!
pogledaj unazad film je dosta puta preporucen i odlican je kad ti bude tesko a ne mozes plakati pusti film i isplakat ces se