|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
11.3.2011 15:57:53   
Anoniman
Hanady u TZ imajuuser posted image , baš su taj broj i izložili...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1101
11.3.2011 16:22:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
user posted image

U planici, astri sniženje ali nemaju brojevauser posted image u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema brojauser posted image
famozneuser posted image
i mi ovih dana moramo u potragu za tenamauser posted image to mi je inace najdraza kupovina...ali i najtezauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1102
11.3.2011 16:30:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj što su meden...
a jel imaju ovakve patike Breskva u broju 20-21user posted image
za dječake naravno pitamuser posted image
Hanady, bile su u merkator centru....radnja do tl...ne intersport nego ona druga...isto sportska... za  bebace noge...imaju one skroz mekane...bas, bas mekane...andrej je takve imao kad je tek prohodao...kozne, a mekane ko carape...cini mi se da su puma...nisam sigurna...dodju u onim plasticnim ko futrolama...A. su bile neka druga firma...vise ni sama ne znam...ma bile su fakat predobre

Neposredna veza do poruke: 1103
11.3.2011 16:43:26   
bebacha
Breskva jesil slucajno vidjela imal na ovaj fazon br 19 patikice,ono za prohodavanje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1104
11.3.2011 17:32:09   
tekja
user posted image
I mi smo kupili jos je'ne u SL, ali dok su bile na snizenjuuser posted image

Bebacha, ja te skjoz male tada nisam vidjela, ali mozda imaju u skladistu, nije bilo izlozenih...ove nemaju anatomski ulozak, a kad je prohodavanje u pitanju bolje je patike ili cipelice sa uloskomuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1105
11.3.2011 18:57:34   
marinčii
tekja,breskva super su tene...
Evo i naših user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1106
11.3.2011 19:01:19   
Amani12
Breskva ,tekja, marincii odlican izbor!user posted image
Sve tene su preslatke,a i mi cemo uskoro u potragu za nekim lijepim tenicama za proljeca...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1107
11.3.2011 21:51:28   
Hanady RR
hvala cure na odgovorima...
tetkin dječak će na sunet aBd krajem mjeseca..ide tetka po teneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako stigne već sutrauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1108
11.3.2011 21:57:54   
R&T@
zene,trebaju nam ljubicanstvene cipelice broj 23-24

imaju li negdje?
ima li kakav dobar link da "parim oci"?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1109
11.3.2011 21:59:22   
Lulu_08
Moja smizla ima tenice od jesenas koje jos uvjek mogu, a ukoliko joj uskoro naglo naraste noga, sto se znalo desiti ranije, vjerovatno cu joj uzeti Nike crne air max sa drecavo rozim detaljima, extra su lagane, savitljive, i dovoljno siroke, super uglavnom. Mada jos uvjek nisu iskljucene ni starke, prosle godine je 2 para istrosila koliko su joj ugodne i udobne bile!

Jednom sam joj uzela cicibanke br 19 kada je jos bila manja, kao unaprijed za sljedecu sezonu. Sezona dosla a cipelice ni naviriti ne mogu. Od tada nikad vise ne uzimam obucu unaprijed, vec bas kada zatreba onda idemo u probanje i to obavezno MINIMALNO broj vece uzimamo!

Inace ima siroko stopalo i visok rist pa je bas nezgodno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 1110
11.3.2011 22:03:28   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
user posted image

U planici, astri sniženje ali nemaju brojevauser posted image u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema brojauser posted image
famozneuser posted image
i mi ovih dana moramo u potragu za tenamauser posted image to mi je inace najdraza kupovina...ali i najtezauser posted image

Odlične i nisu skupe! user posted image  I mi moramo u kupovinu. Trebaju nam i tamnije za park isl.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1111
12.3.2011 9:41:08   
henna ze
jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj...
neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice
trebamo još patike...to sam vidjela u centru na sniženju nike

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1112
12.3.2011 9:57:13   
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze

jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj...
neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice

user posted image user posted image user posted image masAllah,bas joj je velika nogica. Henna je lutkica.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1113
12.3.2011 21:22:51   
R&T@

i ja imam jedne ovih karakteristikauser posted image user posted image user posted image

a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1114
12.3.2011 21:30:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

i ja imam jedne ovih karakteristikauser posted image user posted image user posted image

a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30

i moja starija 30-31 nosi

a mlađa 25...odjesnom mi dijete 25 broj nosi...
ja naredne sedmice idme u obizlazka...nebil bar papuče za plažu i sandale na sniženju kupila...
jer obe trebaju i tene i cipele za sredit se i papuče i sandale...
io starija uloške 30 kermića
starija ima tene reabok zaltno bijele al nisu za sedrenika i bašteuser posted image

nabrojah sve...nije mi dobrouser posted image user posted image user posted image grehota miuser posted image
i ima baletnake polino neki dna joj uzela na sniženju al neće joj uložak baš lijepo u njih...morat ćemo po cicibanke samo u njima uložak je erfektan

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1115
12.3.2011 21:33:17   
M kao Mama
Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha

Neposredna veza do poruke: 1116
12.3.2011 21:35:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha
bas to ima neke veze tko je iznese i s kojim brojomuser posted image user posted image
Anel ima 19mjes. nosi br. 20.

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 1117
12.3.2011 21:35:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

isto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato cu sad tetku zaduziti da kupi sve sa Hanady spiskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1118
12.3.2011 21:39:54   
Anoniman
pa bolje da nose br. veci nego manji ja A. slabo mogu nac nesto taman user posted image user posted image vecinom Moram jedan br. veci jer nema 20 ima 21.
Ja iskreno nisam zgledala bas , sestru kad ga iznosila basuser posted image user posted image user posted image a tek sad vidim da sam trebala. hihih

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1119
12.3.2011 21:45:12   
Visnja RR
ima li kakvih lakovanih crnih cipelica na sniženju broj 23... ako ko vodi nek javi :))

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1120
12.3.2011 21:48:44   
new mama
Visnja ja sam ti vidjela crne lakovane cipelice u Astri i u Planici lili Alpini u Mercatoru,ali ne znam cijeneuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1121
12.3.2011 22:10:52   
Anoniman
Visnja ovo sto new mama spomenu Astru ja jos uvijek bolujem za laknim cipelicama al su od broja 22 pa na vise nisu skupe a medene suuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 1122
12.3.2011 22:13:42   
Visnja RR
hvala user posted image  dakle astra ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1123
12.3.2011 22:15:58   
neki
Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1124
12.3.2011 22:19:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma lako je vama 1 tene i 1 cipele i djecak uvjek spreman a ove curice zahtjevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

citanje
djidjibufon

volite li citati?

da (81%)

ne (5%)

nemam vremena (14%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *