zvecka
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: zvecka Ova zena(ja) je na sve strane dobila po koju striju,,sto znaci ja u kupaci kostim nebi se usudila uletjeti ali sva sreca pa postoje ronilacka odijela i ipak cu da idem na more. Vesela ne znam ti reci sta ce se desiti s tobom,,,ja sam s velikim razlogom dobila strije,,,bila zgodna poslije prvog poroda,,,a bila ja i pusac i stala s pusenjem prije druge trudnoce na 9 mjeseci i nabaci zena u tom periodu neki 5 kg i zatrudnim eh tek tada se kile pocele ljepiti i mislim da sam se u trudnoci udebljala 20 kg,,uzasno velika trudnica bila,,rodim ja bebu od skoro 5 kg i mos misliti koliki je stomak bio,,razvucena totalno0,,sada brete na meni i sala i stija i svega necega viska ima,,,ali de ja iz svoje koze ne mogu ali opet sam se utjesila kad sam vidjela zenu pa stomak joj je ko oranje,,sve debele brazde,,umene nije nigdje uzasno strasno ali sam ispucala po citavom tijelu pomalo Ej ja s prvom trudnocom bila poslije poroda jako zgodna mater,,bez feta,bez strija a sada nakon drugog poroda imam strija na nogama do koljena,,vise guze,po trbuhu,po memama,i dete vi meni kazite jel pametno otici na more i plasiti raju na plazi samo ti idi i uzivaj, kome se ne gleda nek okrene glavu juh zveki poslije prvog poroda nisi imala strije a nakon drugog ih dobila E sad me prepade ja nemam strija al izgleda će aBd doći nakon drugog poroda, jel to neminovno žeeeneeeee drageeeeeeee?